ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 862
  • 658
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Къде мога да намеря база във Варна ?
Никъде не открих  Confused Само в магазинчето в Елитис казаха, че имат, но не я продават, а я дават към друг продукт на Дебора.
Има продукти на Арт Деко/предполагам и база/ на ''Княз Борис'',  до магазина на Сваровски с/у църквата.На ''Владислав'' с/у Образцов дом /малко по-нагоре/ в един козметичен магазин има на Радиан.

Благодаря   bouquet
В магазинчето на Арт Деко вече проверих - няма. Бяха много нелюбезни  Sick
Още в понеделник ще мина и през другия магазин, дано да намеря.

# 451
  • София
kashmir, и аз като теб ползвам базата на лумене, после фдт пак на лумене, но наистина в топлото малко се лъсвам след няколко часа. Сега си взех фото реди на ревлон, това лъсване го няма и в голямата жега, няколко пъти вече го тествах, освен това лицето стои като леко целунато от слънцето, много свежарски вид дава.  Peace
Мерси за съвета,   bouquet аз малко за това му се дърпах на Калърстея, защото ме притеснява да не ми запушва порите. Този по-лек ли идва, да си забелязала да ти излизат пъпки от него?  Rolling Eyes
Iliana__, аз си бях взела този в тубичката и за зимата не беше лош, но за сега е мазничък. Този сигурно е по-подходящ за сега.  Peace

# 452
  • Варна
kashmir, мисля, че няма проблем с порите, не се изприщвам от него. Лекичък е, стига да не искаш по-голяма покривност и да сложиш повече.

# 453
Никъде не открих  Confused Само в магазинчето в Елитис казаха, че имат, но не я продават, а я дават към друг продукт на Дебора.
Има продукти на Арт Деко/предполагам и база/ на ''Княз Борис'',  до магазина на Сваровски с/у църквата.На ''Владислав'' с/у Образцов дом /малко по-нагоре/ в един козметичен магазин има на Радиан.

Благодаря   bouquet
В магазинчето на Арт Деко вече проверих - няма. Бяха много нелюбезни  Sick
Още в понеделник ще мина и през другия магазин, дано да намеря.
Арт Деко продават и в новия мол, в Дъглас. Simple Smile

# 454
  • Пловдив
Базата на Арт Деко е отвратителна. Стои като нанесен пласт фасаген върху лицето. Белее при вдлъбнатинките от бръчици и неравности.
Най-добрата база, която съм ползвала е била към един коректор на Ланком. Води се 2 в 1, като спиралите с две страни на ползване. За съжаление съм нямала време да поразпитам и разуча дали имат индивидуално от този продукт. Ако на някого му се рови из сайтовете ще съм благодарна и аз да науча повече.

# 455

Продукти на Радиант/ те имат 3-4 вида бази за грим/ има и Владислав преди светофара на Пощата срещу Катедралата - на гърба на спирката на автобус 148 се пада.

# 456
Може ли мнения за тази компактна минерална пудра http://www.artdeco.de/en/cosmetics/features/make-up-studio/miner … l-compact-powder/
След като се сдобих с прахообразния минерален фдт,много се запалих по art deco,... та тази за във чантата Peace за освежаване

# 457
  • София
на мене на Импала този фон дю тен не ми допадна хич.Кожата ми все едно се лющи с него и цветовете са по жълтеникави,нямат хубави светли цветове.
Аз най харесах на Ревлона колостей за мазната кожа,много хубави светли цветове,но не съм си го взела още,та си купих базата за лице на Лумен и имам на Ревлон Висибъл лифт  фон дю тен и не лъсвам въобще с тая база,а тоя фон дю тен е бая мазен и хич не е за мене,за по зряла кожа е и по суха.

# 458
От няколко дни ползвам Estee Lauder Double wear и съм меко казано...очарована Simple Smile Flutter

# 459
Въпрос за Ревлон Фотореди – траен ли е и дали в края не деня не остават само бляскавите частици по кожата? След като го пробвах в магазина и се избърсах със суха кърпичка частичките останаха, та се зачудих дали в края на деня няма да съм по гола кожа с брокат...

# 460
Някой полzвал ли е ФДТ на Avene   да каже как е?

# 461
letsgo зависи колко е дълъг за теб деня Simple Smile 12 часа определено няма да изкара. 5 - безпроблемно без да мръдне. 8 - при мен само с база преди това. Има си среда,нормална трайност, сравен с Калърстей, отстъпва му, но пък той е мега трайния. НО има много по-красив и естествен завършек, особено за нощен грим Heart Eyes  (и не ме изпъпчва!)

# 462
Адаптиращият ФДТ на Орифлейм в момета немален наполовина. Според колежки си струва като качество. някакви други мнения?

# 463
MissNellie, мина времето, когато дълга бе нощта, а къс денят. Еееех...И някак неусетно дневният грим измести вечерния.  Mr. Green
8 часа с база никак не е зле. А и наистина прави кожата страхотна. 20-тият му фактор също не е за пренебрегване.
Калърстей така и не се реших да го пробвам заради изпъпчването. Едва ги разкарах гадовете и не ми се разправя пак с тях.
 Hug Hug Hug

# 464
  • Пловдив
Благодарение на препоръки на дами от тази тема, понеже нямам много време да обикалям и пробвам, се сдобих с ФДТ Парюр на Герлен. Е, няма подобно мазило. Несравним е. Не само, че визуално променя облика, адаптира се към кожата, но и няколкото дребни пъпчици които имах в определен период от месеца се тушираха. И аз вече го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт