ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 637
  • 658
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Жаклин, благодаря , аз също стигнах до това заключение..(макар по мое менение да не са само те) проблемът е, че дори и да ги придобия, не съм достатъчно опитна, за да наподобя визията. Трябва ми нещо като туториал, така да се каже. Blush В нета 90 % от гайдовете на Герлен са на френски (който не говоря) и не са за тази визия..
Извинявам се отново, че ви разводнявам темата.

# 556
Courage ако питаш за кожата, така като гледам не е кой знае какъв грима, ефекта е от осветлението. Очите изглеждат като стандартно опушено око, за това има много гайдове...Гледай някой от тях а цветовете ще си напаснеш с продукти на Герлен.

# 557
Дали съм единствената която не е възхитена от ф.д.т на Герлен ? newsm78 за тези пари ,чак пък толкоз........... Rolling Eyes

# 558
  • София
Мис Нели , блаодаря! Точно кожата най вече ме интересуваше .  Hug
За ФДТ на Герлен, аз съм доволна, но това е първият такъв от по скъпите , които ползвам и моята база за сравнение е Макс Фактор и Мейбълин. Аз го харесвам. Simple Smile

# 559
  • Пловдив
Courage, базата на Герлен безцветна ли е като консистенция? (задавам глупави въпроси, но нямам време да отскоча до БЗ)
Между другото и аз съм замислила този трик, със съкращаването на ФДТ, особено през деня. Крем с висок фактор на защита, база и пудра ще са ми достатъчни. Е, и останалите цветни, декоративни притурки, разбира се - спирала, руж, червило.

# 560
  • София
Алекса , ето тук намерих снимка как изглежда базата, извън шишето . Като я разнесеш на лицето е прозрачна с лек сияещ  ефект . Не блести силно, не лъска, а дискретно като сияние.. как го обясних само.  Blush

# 561
Courage само с грим може да се доближиш до вида на кожата от снимката като контурираш - с хайлайтър изпъкналите части, с по-тъмна пудра/бронзър хлътналлите...има много клипчета и за това в нета, разгледай, но не знам кои точно продукти да ползваш

# 562
Аз по ваши препоръки (от преди време де) от днес съм с Ревлон Colorstay, сложих го по обяд и до сега много леко лъщене имам (с мазна кожа съм), сигурно с времето съвсем ще изчезне. Heart Eyes

# 563
  • Пловдив
Алекса , ето тук намерих снимка как изглежда базата, извън шишето . Като я разнесеш на лицето е прозрачна с лек сияещ  ефект . Не блести силно, не лъска, а дискретно като сияние.. как го обясних само.  Blush

Перфектно си го обяснила. Благодаря ти много  Hug Точно това ме интересуваше. Не понасям белите, като темперни боички бази.

Ако искаш да постигнеш визията от показаната снимка, през моя поглед, без да претендирам за капацитет в тази област, е най-добре, ако не си с близък до този тен, да отидеш на солариум или на моренце. Не, че няма да го докараш и с мазила, но винаги ще има дребни, доловими разлики. Я рамото ще ти е по-светло, пък ние жените си връткаме главите във всевъзможни посоки и понякога, точно когато не е желателно ще се изложим( ами не всички са с маниерите на Чарлийз Терон), я краката - в седнала поза се подпираме на коленете си и не върви те да са 3 тона по-светли. Като добавка, мисля, че бронзърите са по-подходящи, точно за този ефект. Писали са ти вече за Теракотата. При тъмните нюанси тези серии са крале.

# 564
Дали съм единствената която не е възхитена от ф.д.т на Герлен ? newsm78 за тези пари ,чак пък толкоз........... Rolling Eyes
ти кой точно вариант си ползвала, че не ти е допаднал newsm78 newsm78
и какво ползваш в момента с по-добър ефект?

# 565
  • София
ти кой точно вариант си ползвала, че не ти е допаднал newsm78 newsm78
и какво ползваш в момента с по-добър ефект?
И аз това искам да питам?
От всички, които съм ползвала - Макс Фактор, Ревлон, Лумене, Виши, до Ести, Кларинс, Клиник, Ланком, Диор, Шанел (сигурно пропускам някои), по-добро за мен до този момент не съществува  newsm78

# 566
Ако не се лъжа ,беше този:
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=6011367
Всъщност попаднах на адски любезна консултантка в БЗ (направо не е за вярване) и тя ми отсипа в една кутийка от него. Беше в два варианта -за суха и мазна кожа (моята е по-скоро първата). Или очакванията ми бяха прекалени или не знам ,но лицето ми стоеше като напудрено и матирано с този. Очаквах като за близо 100 лв да има съществена разлика от тези за по 20 , 30 лв.....но дори по-не ми хареса.  Даже още ми стои кутийката ,смятай............
Иначе , според зависи кой как си харесва лицето за ф.д.т. ,но аз определено си търся такива с които лицето ми стои фреш , а не маторано (като с Ревлона) . Сега си купих един на Сефора и съм доволна . Иначе имам на Иса Дора (Велвет ) Буржоа( http://www.beautyandthedirt.com/wp-content/uploads/2010/02/bourjois-healthy.jpg  и http://2.bp.blogspot.com/_ytQInd5pVJA/S3zzmYzeT1I/AAAAAAAAAZU/mf … es_de_sommeil.jpg )

# 567
Относно Парюр и аз не съм впечатлена кой знае колко. Може ми защото не си уцелиха цвета,освен това ми стоеше доста сухичък. Днес очаквам Дано този път да ми пасне Confused

# 568
Кажи после как е, защото и аз чух ,че е много добър. Peace
аз искам да пробвам и този

# 569
teia, аз съм го тествала този. Много добро покритие има и някак стои кадифено на кожата Hug

Общи условия

Активация на акаунт