Засега за петък сме 10 човека
Биа, Трепсихора, Бож, Яна, Калина, Малина
, Силви Д, Италиана, Захира, Руми, ако пропускам някой да ми пише
оставаме си на 7 - 8 кърмения, то детето си иска да суче, няма да го спирам. Днес не иска изобщо да яде кашата, не съм го мъчила.
Аз днешната я хвърлих, жал не жал.
тук едно прекрасно времеееее, гледам да сме колкото може повече навън, Дани е много спокоен като сме на разходка и вечер мога да го оставя да си играе сам. Аз да се похваля, вчера час и половина си игра абсолютно сам, никакво внимание не искаше. Сега отново се е заиграл, вече повече от 40 мин. и чак ми е жал да го взема да го къпя.

Бе ти донеси, пък ако не дойде аз ще я заместя достойно (в сладкояденето)
Малееее 12 ли се събрахме? Якооо 
На мен пък умът не ми го побира в комбо със сладко и го давам като зел. пюре на обяд с какво ли не
- разбира се сурово!
и се яде в солени салатки.
То и доматът се води плод, ама ядете ли го с банан?
нееееее, ядете на шопска и ракийджос 

Дано Марти скоро се оправи
заведи го пак на личнат аако трябва 

щафетата още не съм я пуснала 

Не го знам дори как се казва, видях го , купих го, ама е....
Прили1а на зелена ябълка, на която на мястото на дръжката има едно като свити бабешки уста без зъби
Вкус- м/у краставица и дюля
Ама инъче нищо против нямам да опитвам
специално за даването на 120-150гр каша (вечер) - именно защото бях от майките биберони и вероятно се будеше от глад. Сега да ви кажа е по-добре, освен ако нещо пак не я удари съчмата с плача и буденето на 2 мин, но това е друго.
, нали и аz каzах на Трейси да пробва да даде вечер каша да видим дали ще спре да се буди
. И на мен ако почне Соня да ми прави такива номера, първо ще увелича количеството храна, никак не съм навита да се будя по 100 пъти на нощ да храня ламята
. Дано не я удрят сачми повече Анди
!
аз на твое място не бих издържала
дано започне да спи без да се буди много Анди, а ти да си все така отпочинала.
да са здравички, ящнички и поспаливи с пожелавам аз

Щях не щях му дадох АМ накрая...и воала..спа без да се буди.
НО докато свикне да не яде през нощта те съветвам да дохранваш вечер - и мисля, че ще спи 

и вече е 10.350кг, айде аз я нахраних точно преди това, но оттам да има 200гр., аз даже в началото видях само 350гр. и се зарадвах и като ми каза 10.350 и викам абе как бе и я мерихме втори път, този път седнала, същата работа