На моята приятелка слончето беше 11 кила и тя почна да го слага в проходилката - ами не само, че спря ами и свали половин кило (което според мен не е нормално де)Ако искаш може и бънджи да вземеш

Дори и като започна дохранването вечер,през деня ще продължа да си го докърмвам още доста време 

и вече е 10.350кг, айде аз я нахраних точно преди това, но оттам да има 200гр., аз даже в началото видях само 350гр. и се зарадвах и като ми каза 10.350 и викам абе как бе и я мерихме втори път, този път седнала, същата работа
. Не можеш да я сложиш на диета, просто я остави да се справи сама.

Да слушкат, папкат и да са много усмихнати 
Има много видове и аз взех някакъв по-различен, но не намерих разлика във вкуса,може би не си ме разбрала. Опитах се да обясня как изглежда отвън кората му. Ама аз понякога така пиша, че сама да се разбирам, но това е друга тема 
ама като няма сега да оставиш детето да се мъчи ли? Знаеш ли като почнах само на АМ как се успокои и заспа това дете и направо пък ми стана тъпо, че го изтормозих толкова с моите амбиции всичко да е перфектно. Ти си направила всико по силите си и си се справила перфектно. Не се обвинявай излишно. Имате нужда от спокойствие и двете. Дано скоро се нормализира ежедневието ви 
А, докато напиша станало обяд
Добре, че като напълних второто контейнерче и се сетих да проверя и не се хабих да цедя напразно
ЕлБи бих взимала аз или Жоси, ако ще давам купено. Ние вкъщи ядем Жоси и досега съм много доволна! Попара още не съм давала, но начупваш сухарите, сирене, заливаш с вряла вода или чай, изстива и така. Нищо няма да въведа с нея.. Преслава има въведен и глутен и млечен протеин, а масло слагам доста отдавна в зеленчуковите пюренца по няколко трохи.
Дохранвай, щом има нужда! И ти си човек и трябва да си почиваш и да се наспиваш.
Дано само не вдига повече 
Ами аз не знам какво да те посъветвам.. режима ми се струва ок... Според нашата педи количеството храна трябва да е около килограм /което ми се струваше доста../, а вашите ги гледам около 8-900гр.. Такъв ви е месеца явно! Другия път няма да е толкова.. и евала на педи, че не се е изказал "умно" ... Гледам, че Румик те е съветвала за кашите. Ако даваш каша по-добре е да слагаш половин доза каша и половин плодово пюре..
Аз веднъж опитах, с 300 зора отвори уста, но само за да ме ухапе и пак я стисна и ревна
Браво на вас !