Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
От вторник сме по добре. Нашата докторка ни прати при доктор, с които са работили заедно, сега е в Токуда.
УНГ, д-р Манев, препоръчвам го, ако се наложи нещо. Много внимателен, гледа ни с микроскоп, налага се да ходим всеки ден или през ден, не минаваме през регистрацията и е много внимателен.Пием антибиотик и капем капки, вече не течат ушите, ще се дооправим, щом ни лекуват.
Иначе по цял ден сме навън, взимаме бати и се разхождаме да тъмно, почти. Днес духаше вятър и се прибрахме към 18.30.
Сега се мятат по леглото двамата и се смеят и се боричкат.
Лека и спокойна нощ

# 226
  • София
Захира, честито ви иот мен бъдещ дом. Да си живеете щастливо в него и неусетно да върнете кредита  Simple Smile
С това дохранване и аз почнах да се замислям, защото и Стоян се буди много напоследък. Преди беше по 1-2 пъти, а сега понякога през час. Не знам дали ще иска обаче шишето, защото ние таква чудо не ползваме, защото и вода/чай не пие.
Силви, и аз правя оризовата каша само с вода, но той не я иска така, защото става доста блудкава. С кърма я харесва повече.

# 227
Аз съм взела ХА Нан2 и има ужасно горчив вкус  Sick малката го изпи, но идея си нямам как  Sick Sick #Crazy Пуснала съм и тема в подрофума за млека и т.н. да питам има ли ХА АМ, което да НЕ горчи. Ще се радвам, ако имате такава инфо да споделите и вие тук  Hug

Терпсихора: аууу, щом Лактана е най-близко до кърмата да взема да го търся, че поне маааалко по-малко гузна да се чувствам?  #Crazy Но има ли ХА от тази серия?? 

# 228
  • Бургас
i_b, Янче , на мен ми препоръчаха Хуманата като най-близко до кърмата и такова купих , но за сега го използвам само като добавка в плодовото пюре следобед  Peace

Сложихме обицитееееее Simple Smile същите са като тези, които Захирка е показала, също позлатени, но със зелено камъче /само такива имаше, иначе бих избрала неутрално безцветно/. Много е сладка Деска-принцеска с тях Simple Smile Плачеше при слагането малко и то не от болка ами от това, че и държим главата да не мърда......абе бая я бяхме натиснали Simple Smile
Ето снимчици да я видите:

# 229
здравейте и от мен...виждам ,че за млека си говорите..ние пием хумана и много сме доволни Wink...е ,не е като кърмата Rolling Eyes...

# 230
Амбишъс - много мъчно ми става като чуя за падане, болно бебче и изобщо добре, че Саванка е невредима  Hug Няма за какво да се обвиняваш, ти правиш всичко по силите си, че и повече от всичко. Старанието на всички ни е огромно, но неможем да сме машини и безгрешни, нали затова сме хора, особено когато нямаме нито секунда спокойстие и помощ от някой близък  Peace Детето е добре и това е най-важното. Бъди силна и горе главата  Hug Дано да си се престрашила с обеците и да покажеш една прекрасна малка принцеса тази вечер   bouquet
Захирка - честита къща и обеци   bouquet Да си я построите по-хубава и от къщата на мечтите си, а и не на последно място да се изплати бързо и неусетно  Praynig Да си отгледате още много такива сладки Андита в нея   bouquet
Поли - моя баща така е правил като мъжа ти с майка ми, опитал се е със сестра ми, но с мен съвсем удари на камък  hahaha  Mr. Green
пепеджийнс - много лошо с тия болести. Браво на теб, че толкова много го разхождаш Павката. Аз сигурно щях да съм пълна паника и да го държа вкъщи, което е лошо за детето де, но ти имаш опит от баткото сигурно. Оправяйте се бързо  Hug
магаренце - тъкмо щях да питам къде се губите още и дали разхождате обеците, ама явно наистина сте се хвалили  Heart Eyes Страхотна красавица е Деска. Да я цункаш за смелостта, но определено е разбирала, че си заслужава усилията   bouquet
еееееееееее забравих да се отчета смеркит еи теглилките, ама тя Деска виновна Simple Smile останаха ми очите в нея Simple Smile
7600кг (+200) за 2 седмици, см незнам и ми казаха да не ходя толкова често на месец веднъж, че им писва от мен сигурно Wink но питах за сядането и за изправянето на главата като е по корем и ми дадоха съвет да се върна след месец непременно да го видят отново, но през това време да си запиша час за физиотерапевт-педиатър, но...не съм се ошашкала много де. Ще видим какво ще кажат.

# 231
Момичета за съжаление мястото е такова, че няма как да се препичаме. Лятото само махат стъклените панели от прозорците, те са големи панорамни и така се води че си навън. Незнам дали ме разбрахте. Аз се опитах да си представя 12 майки с количките и незнам как ще ги съберем. Ще им звънна после като се събуди, дано да няма проблем.
Биа, ако се сещаш за друго подходящо заведение дай идея, ако не ви се нрави това навън Simple Smile

...
Добре последно какво стана,няма да се събереме ли?Еми не знам то се оказа,че всички ще сме с деца,то още по-добре де,тамън ще се видим,но идея си нямам къде другаде може да се отиде,освен в Приз,ама и там няма как 12 майки с колички да се поберат,ти обади ли се пита ли ги?
А за ушите щях да те питам ти чистиш ли му ги и с какво?Ако не знаеш само да кажа,че бебешките уши не се чистят колкото и налудничево да се стори на някой от вас,по този начин ушната кал се набива навътре и един вид се "бетонира",оттам идват много инфекции и т.н. особено пък с бебешките клечки,които за мене са пълна измишльотина,ама пълна,с тях още повече набутваш мърсотията навътре,аз си ползвам обикновенни.Аз след баня само леко почиствам с кърпата или с клечка,но вътре не бъркам,ако има нещо съвсем леко изваждам и не набивам навътре.

Янче,не се обвинявай за нищо и не го приемай твърде навътре. Hug Ти си най-ентусиазираната майка(по въпроса кърмене),която аз някога съм виждала и,за която съм чувала,съвсем сериозно ти го казвам,за голямо съжаление вече много голям % майки само се чудят как да си намерят причина да не кърмят,и как опитали всичко,жалко е наистина,аз познавам много такива и приятелки и познати.Ти си точно обратното,браво,за което и преди съм ти го казвала,страхотно е това.Недей обаче сега да съжаляваш-ти си и дала възможно най-доброто и това ще те кара да се чувстваш чудесно винаги когато си го помислиш. Grinning Знаеш,че оттук-нататък кърменето е по желание и ти ще продължаваш да го правиш,просто трябва да се примирим с това,че в един момент кърмата намалява и не може  да достига на бебето до 1 год.-за мен това е абсурд,не мога да си представя по какви начини трябва да се стимулира тази лактация,че в продължение на 1 година кърмата да стига на бебето за да се нахрани напълно,демек цяло хранене без никакви добавки?!Не казвам,че е невъзможно,просто,че е много трудно,а и,че понякога ние майките прекалено много четем и се стараем да подражаваме на някакви схеми и т.н.Аз толкова много изчетох и препрочетох и смятам,че вече имам опит в кърменето,а и на база двете ми кърмени деца  (с първото не толков де),стигнах до извода,че наистина не е толкова хубаво да се чете и обработва прекалено много информация.Да-определено е хубаво да се чете,спор няма,но не прекалено и да се вярва на всичко,което някъде пише,това го казвам,защото нашите мнения и разсъждения относно някой неща малко или много са на база прочетеното някъде,разбира се най-големият опит идва от децата.Пък и то най-добре ти показва-ето казваш,че Андреа сама се дърпа и извърта,ние сме по същият начин-той се извива като струна-аз упорито обаче бутам цица-е,не става това е,не иска и толкова,вече го кърмя само един път на ден,но не се обвинявам за нищо и не съжалявам за нищо-НАПРОТИВ,много се радвам и съм адски доволна и щастлива,че го кърмих толкова време,това е чудесно и аз се чувствам удовлетворена от себе си. Grinning
Пак станах подробна...уф  ooooh!   Та...исках да ти кажа да не съжаляваш за нищо,ама за нищо,не и точно ти моля ти се...,..да не ставаме на кълбета. Laughing Hug Heart Eyes

И за АМ да кажа-аз вземам НАН 2,мене,ако питате-няма да го вкуся,но малкият го харесва,папка си го,наистина може да ви се струват горчиви,но всъщност на тях си им харесват,да не забравяме,че те сега формират вкусовете си,щом го яде-значи всичко е ок.

Захира,честит дом и от мен,това е прекрасно и аз мечтая за къща с дворче и басейнчее,ееееееххх,чакай да се събудя,пак се отплеснах. Hug  Ааа и честити дупчени ушета. Simple Smile

Еее МАгаре,страхотна е Деска,много е сладка и усмихната,много целувки. Heart Eyes
Ама,че съм заплес,момичета някой да ме БАН-не,уека ви нощ.........ако след малко пак не цъфна. Mr. Green

# 232
  • Кърджали
Ей такъв кошмарен ден сме нямали досега.Това дете не спря да мрънка. Сега едвам я приспах.Както суче /само дето почти не я чувах да преглъща/ и изведнъж сякаш леко потреперва и се почва едно ритане и шаване с ръце и изпъване назад. Всичко това придружено с рев. По едно време рева спря, когато започна да се унася, но не спря така да рита и да се изпъва. Идея си нямам от къде дойде това. Да не би кърмата да и дойде малко, днес цял ден иска само да суче, отказва твърдата храна, а покрай ревливото и настроение успях да хапна малко чаааааааааааак в 5 часа.Тия дни и почти не сучеше следобяд, защото скитахме навън. В чуденка съм сега вечерта кърмата ли и дойде в малко/ама пък не вярвам в такъв случай да заспи, а и след като я оставих в леглото стиснах малко и течеше кърма направо на струйки / или нещо я боли...
Включих се с мрънкане само, ама главата ми е кипнала.
Извинете!

# 233
Честито Благовещение на всички
Дядо ми днес има рожден ден пък и излиза в пенсия да му е честито  beer3 Wine Glass
Честити обички на дамите Деската е голяма сладурана  Hug
И аз му давам АМ НАН 2 по съвет на педито.Може да не е кой знае кво ама вече сме почнали с него и така си караме  Peace
Мен пък само ме нерви свекито.Не дава да купя нищо на това дете.За нея люлката дето му взех е глупост,а за мен облекчение,че заспива сам в нея,а не го друсам на ръце.Що не се довлече тя да го друса и да види как се друсат цял ден 10 кила #2gunfire
Момичета приатно прекарване утре на срещата  bouquet Hug

# 234
момичета кво правим за утре?
ще има ли среща или няма да има?
аз нямам нищо против и в това заведение и в другото където Биа предложи ''Приз'' или ''Ниагара'' до колкото видях като инфо е на открито и много добри отзиви има за храните ( и те се намират в Дружба)
дайте нещо да направим че цяла седмица чакам да се срещнем и накрая ще ми кажете че среща няма да има Crossing Arms

# 235
  • В друго измерение
Ганушке, Терпсихора, Ссилвии, Лиде - благодаря ви момичета, много сте мили!  Hug

Ганушке - права си за ипотеката. Ние сега сме на 25 години (вече 20, де Laughing), но на по-голямо и скъпо место може да минем на 35, намалява вноската на месец, но пък повече лихви се плащат  Rolling Eyes - не сме решили. Но си права, по-добре ипотека, да си го правиш както искаш, отколкото наем.

Терпсихора
- добре, че не е паднал Александър!  Hug Да, за секунда става падането, много трябва да се внимава, аз уж все внимавам, ама нещо май не правя като хората.   Cry И аз съм много стресирана, уморена, огорчена, изнервена от доста неща, дано при вас отмине скоро, при нас няма такива изгледи засега.  Sad

Магаренце - страхотна ти е Деската, а обичките отиват на дрешката. Нищо, ти ще ги смениш после обеците така или иначе, въпроса е в началото да е с тях.

Александра - и Савана има такива дни, направо ме побърква. Период е, ще отмине, дано е скоро, че Кати иначе е толкова добра!  Hug

И аз продупчих ушите на Савана, мъжа ми си беше тук и ходихме двамата, той я държа. Стресна се, рева около минута и това беше! Дадоха ми един спрей да пръскам 2 пъти дневно 8 седмици.

Лека и спокойна вечер, момичета!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 00:03 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 236
Здравейте,
Биа не съм звъняла защото Марти се събуди с температура, после спа 3 часа и пак температура, съжалявам, но най-малко ми беше да звъня Sad Там са много любезни хората така че мисля ще ни наместят Simple Smile Ние засега сме 50/50 с идването, ако Марти не вдига повече Т сме там.
Ушите  ги чистя веднъж на 2-3 дни и то само като излезне ушната кал навън. Хващам я с кърпичка или с клечки за уши от обикновенните, така че определено не е от това. Утре сме на контролен и ще я питам от какво може да е.

Ох Магаре от 2 дни се каня да ти кажа колко е сладка Деската и забравям Simple Smile Видях и снимката в албумчето и ми останаха очите в нея Simple Smile Като принцеса е с панделката, а сега с обичките още по сладка Simple Smile

Захирка, честита ти сбъдната мечта, да живеете дълго и щастливо в къщата с още много дечица Simple Smile Покажи снимки и на Анди с обички, и тя сигурно е станала още по-сладка с тях Simple Smile
Амбишъс, винаги си много мила. Не се обвинявай за падането, просто не сме роботи и няма как да сме винаги нащрек. Много прегръдки от нас да ви мине Simple Smile

Лека и спокойна нощ от нас Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 12:10 от Глупи

# 237
Добро утро момичета днес ние сме най ранобудни.Алекс реши преди 1 час,че е време да става и сега се опитвам да го приспя.
Честито на Захира за къщурката нека си направят най уютният дом за тях и да са много щастливи в него  Hug
Един въпрос: Колко дена сиренето трябва да седи във вода преди да направя попара.Аз съм чела,че някой го оставят  4 дена.Ама така ли е незнам  newsm78
Вчера за пръв път яде кисел.Хареса му на мойто прасенце  Laughing

# 238
Благодаря ви за пожеланията! Hug

Да ви питам - някой може ли да ми обясни как да стигна до срещата. По спомен за Дружба 1 може да се стигне и по Цариградско шосе /или се лъжа?/ и от Подуяне в посока Левски Г??? 

Ето ги и нашите обици:

# 239
Захирка-да по Цариградско най-бързо ще дойдеш.
Чудесна е Андреа с обичките.Както винаги де. Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт