Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 891
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Лиде, душо , да си жива и здрава и много щастлива и да се научиш да правиш такива бонбони...и тогава идваме!

Честит празник на всички артисти!

# 316
  • На плажа
Ееее много празнуващи днес бееее,айде да са живи и здрави ЛИДЕТО,ГАНУША И СОФИ

Срещата е станала невероятна,супер много ви завиждам,как сладко си седите и си приказвате.....и похапвате Mr. Green

# 317
Миси мами   bouquet Ще ме ентусиазирате още малко от догодина да се организирам да празнувам, че то много хубаво така да получаваш поздравления и цветенца  Mr. Green
Ивушке - предизвикваш ме, а Wink Само до бонбони ми е да ти кажа честно, ама айде. Ето  затова Трейси има огромното признаие за 'най-добра мама'   chef   bouquet     

# 318
Лиде,
Честит имен ден! Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци,в еселба и така до сутринта!
Честита месечинка и на Софи да радва мама и тати много и да бъде послушно дете

Май,че днес не е кой знай колко топло поне тука във Видин.Нещо непознаха това време.Ту слънце,ту облаци.. Mr. Green Rolling Eyes

# 319
бубичка,по добре е да е на цяло стапало,аз Тони си го викам при мен и той идва ,а и си пада малко ''Мара подробната'' и трябва всичко да види да пипне,и той си има стимул постоянно да се движи с проходилката Peace
честита месечинка на Софи,да е жива и здрава и много игрива Hug

# 320
Благодаря ви... явно й е рано още, защото хич не си ползва крачката, а днес още по-малко... има ужасна кашлица, сополи, разстрйство и понеже ни е малко.. Т 38.1... и на мен няма да ми седи в проходилка..
Не излезнахме, защото не дава да я оставя за да се облека, нито нея да облека.. дере се и се захласва... кошмарен ден...

Четох за хубавата среща, за проблемите на Янчето с кърмата, но Пис спи в мен и не мога да пиша много с 1 ръка...

# 321
Честит празник на Ганушка, Лидето и малката Софи! Да са живи и здрави, щастливи и обичани!

Честит Лазаров ден на всички!

Много сте готини на срещата - завиждам ви за сладките(аз съм фенка на Трейси от готварския Mr. Green) и за доброто прекарване! Много далече обаче този Милениум, пък мен ме е страх да шофирам! На 8 март бях заета, сега ми беше далече, но на следващата сбирка нахално, не нахално ще се изтипосам и аз! Grinning

Имах план да приспя дребосъчката и да вляза за се къпя, ама тя нещо само се върти и мрънка ако й падне бибата - май ще трябва да се поровя в нета, докато си дремне! Mr. Green

# 322
  • На плажа
Стига де,къде сте всички  smile3512
Алегория,ти поне беше редовна,днес май е хубаво времето при вас и всички сте по улиците.
Тук печеше страхотно слънце,но такъв студен вятър духаше,че излязохме за половин час и се прибрахме,пък и аз нещо се опитвам да се разболея.. Laughing

# 323
Стига де,къде сте всички  smile3512
Алегория,ти поне беше редовна,днес май е хубаво времето при вас и всички сте по улиците.
Тук печеше страхотно слънце,но такъв студен вятър духаше,че излязохме за половин час и се прибрахме,пък и аз нещо се опитвам да се разболея.. Laughing
Eeee да липсвам на някой  Hug
Ами да по цял ден сме на вън само се прибирам за следобедния сън  Mr. Green
АА стига сте се разболявали  Naughty
Подготвям се за Kазанлък...да видите вие, само срещички си правите пък нас кучета ни яли  #2gunfire

# 324
  • София
Честита месечинка на Софи! Честити рожден на Гануша и честит имен ден на Лидето! А и чстито на всички лазарки! Всички да сте живи и здрави! Днес времето е супер и бяхме почти цял ден навън, даже не ми стигна  Simple Smile

# 325
Е поне времето се оправи при нас и цял ден на разходка.По скоро трябваше да го нося на ръце,че неспира да реве.Като тръгнат зъбите да излизат за колко време успява да пробие зъбчето венеца  newsm78 така се белеят двата долни зъба и ръцете не ги изкарва от устата (дори снощи така беше заспал милият  Joy) давам дентокинд,мажа го с дентинокс и всяка вечер панадол след който веднага заспива.

Като закапак на всичко пих вода от шишето на мъжо и сега съм със  едно главоболие,храчки направо ми иде  #2gunfire Дано Алекс не хо хване   Praynig

И да ви питам мамите с цикъл.На мен ми дойде за пръв път на 27 февруари,но днес не ми идва.Правих тест отрицателен пък и как да съм бременна като нямаш време за такива неща.Незнам какво ми става.На вас закъсня ли ви така вторият път?  newsm78

# 326
Яна вд,не се притеснявай може даже и да ти пропусне един месец така ще е известно време докато всичко се регулира и нормализира Peace
да се запиша и аз вече към падналите бебета Sad,смотания ми мъж го остави Тони на спалнята за да му вземе обувките,и нашия ТУП на земята,добре че спалнята не е много висока,порева 2-3мин.и спря,слава Богу нищо му няма
днес егати разходката направихме с мъжо 8км. Crazy и сега се чустваме леко скапани
Тинче,дръж се душа,никво разболяване,че кой ще ми гледа двамата сладури ако се разболееш

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 19:49 от rumik

# 327
  • На плажа
Руми душа,аз ще ги гледам,болна не болна,това е положението.За сега само хрема имам,и дано да се размина само с това Praynig
А този ваш тати,да внимава повече,горкото мишленце,кой знае как се е ударило Rolling Eyes
Блазе ви на всички за хубавото временце и разходките.На морето няма истинска пролет,все нещо духа  Whistling

# 328
  • Бургас
Бубулече, дано леко изкарате вечерта и Писанка скоро да се оправи  Hug
 Честито на празнуващите , здраве и късмет!

Много пишите момичета , един ден не съм влизала  10 страници  #Crazy
Снимките от срещата са сигурно в албума , след малко ще ви потърся да ви видя Wink

Днес и в Бургас беше ветровито, въпреки това ходихме в Морската на разходка. Бяхме седнали на едно заведение на картофки, бира и т.н. хапвам си аз картофите а Деската седи в мен и по едно време приятелката ми отсреща, която седеше ми вика "Виж я , виж я какво прави Деси". Поглеждам аз и лошо ми стана  ooooh! взела си наш'та направо с шепата картофи със сирене и тъпче в устата  #Crazy грабнах и ги аз а тя се разплака, че си ги иска  Mr. Green  аз от много приказки не съм я забелязала кога е успяла да бръкне в чинията  Laughing очертава се чевръста за ядене Simple Smile

Да ви попитам като давам дентокинд и имунокинд дали мога да ги давам едновременно разтворени в една лъжичка или да им правя пауза от 20-30 минути?

# 329
Преслава днеска цял ден е с Т около 38.. преди малко 38.8.. дадох Нурофен и започна да пада.. НЯма такъв кошмарен ден като днешния.. Сега е по-добре, но й се доспа, а не иска да заспива.. и мрънкането пак е на ниво.. Измъчи се милото ми детенце днес..
Ходихме до дежурен кабинет в МЦ Превент.. такова отношение не очаквах макар, че бях скептично настроена..
Мъж ми се измъкна по-рано от работа и хукнахме, Т беше 37,7 вече... Взехме детето и пари и отидохме... Заварихме един псуващ мъж /силно казано/ на рецепцията. Казах му, че цял ден е с температура детето.. "Изчакайте" ми изчакахме.. какво чакахме не знам, той седя и не прави нищо и ние стояхме и чакахме.. Накрая вика "Дайте здравната книжка" , казах, че нямаме, че е при педиатърката откакто Преслава е родена... и той.. "ами ходете да си я вземете".. тук на мен ми кипна, а от кабинета излезе една сърдита докторица и много троснато каза, че тя е дощла да седи на регистратурата днес и с или без здравна книжка не й се занимава повече с деца... Представяте ли си???? Цялата ми кръв нахлу в главата и само си казах, че държа детето.. да съм спокойна.. Да си призная.. исках да й ударя един шамар... Обърнах се и тази пита за ЕГН-то.. от тях да мине един вид само с егн ще я прегледат... и аз казах, че не го знам, блъснах вратата и си отидох.. Сега ме е яд само, че не ги питах кои са и какви са... Наревах се... не може да се каже, че ми е по-леко само ще знам, че повече не мога да разчитам на тях..

Общи условия

Активация на акаунт