Подозирам, да ви кажа, че Трейси е робот
...няма такава жена, а вероятно прави и секс..Лека нощ и спокойна най-вече!
...няма такава жена, а вероятно прави и секс..
и ние изживяхме кошмар с температурата. За съжаление утре сме неделя, отиди при първа възможност при педиатърката ти и я прегледай да и види ушетата. От 2 дни ми се оплакват и други майки с това и май било вирусно, нека я видят за всеки случай. Стискам много палци да ви мине скоро и да не се мъчи милото детенце
А на теб много сили и да не се ядосваш с глупаци. 
) 

) май имаше даже такава песен
Дано наистина са зъбки, така изведнъж да вдигне иначе от какво?
Поста ти за проходилките все едно аз съм го писала!!! Анди също е или на пръсти или доста увиснала на крачета, и също все още просто си седи и играе на музикалния борд и само от време на време прави по някое друго движение нанякъде... Мисля, че е въпрос на време да зацепят, че могат да се предвижват и съм сигурна, че скоро ще са като фурии 

А среща в Канзас като си направим и ще видиш как ще ни завиждат
честно точно така се почувствах,но нищо,както ти каза,различни хора сме.забравяме за случая стискаме си ръце и пак ще се УВАЖАВАМЕ

ох вече незнам кво ще правим с тия ''доктори'' на едни не им се преглеждало вече деца,други по телефона ти казват кво ти е на детето без да са го чули и видели,трети пък поставят диагнози само по едно направление(силно казано) нито гледат картони нито детето,абе да хванеш и да ги утрепаш всички................

Да си жива и здрава, мила! Страхотн ден ти пожелавам! 
Дано поне до близката църква успеем да идем следобяд...
Тя ще ми прави компания до сряда, а в сряда вечерта потегляме за Канзас

, това да не оставиш бебе zа 5 минути на мъж. Много ги била гледала и мляскала
Извинете ме, че се натрапвам в темата ви, но искам и тук да поздравя моята мила по-голяма сестричка Цветелина /Tzvetche/!!!

какво му става , та за това купих този глел да не е от зъбки вече незнам , но няма сън. досега съм мазала с гелчето само два пъти . А кремче с фактор на Себа Мед? Коя мама си купи кремче?Каква марака?Доволни ли сте?