Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Поздравче и от мен на всички цветя в темата! Разгледах ви на срещичката, страхотни сте, сигурно събирате погледите, толкова мами с бебчета. Ама гледам, че и един тати се е престрашил, евала. Ще чета сега какво се е случвало при вас, дотук хвърлих поглед по диагонал.  Ивушка, радвам се, че Божидарчо се оправя вече. И хитрува с кашлицата, а?  Laughing И да ти кажа, много много много благодаря още веднъж за кремчето, дето ми изпрати.   bouquet  Вече мога да кажа, че зачервяването е напълно излекувано, след 7 месеца мацане с какво ли не. Направо не мога да повярвам, честно. Не знам какви тайни съставки има вътре, но е невероятно. 
Бубичка, и аз се присъединявам към поста на Глупи да я види педи, и ние минахме едно вирусче, дето протича с висока температура и ушичките се възпаляват. Дано при вас да са зъбчетата!  Praynig
Янче, тия сладки и аз ще ги сънувам от твойте описания лигите ми потекоха.
Куклите с обечки са страхотни, аз исках, пък ме достраша да не я боли прекалено много. Ама сега като ви чета, май ще се смисля ...
Прекрасен празничен ден ви желая!

# 346
  • София
Честит имен ден на всички цветчета и много усмивки!   bouquet

Янче от толкова протести, че те няма по снимките взе, че ми спря частично нета - имах скайп, пък нямах сайтове отварящи се Wink  Майтап сега де - тия от нет-а някакви сървъри сменяли и нещо бяха яко омазали, а аз се шашнах, че новият комп е хванал нещо, та сигурно 6 часа правих някакви гимнастики и накрая сам се оправи...пфууу... един колаж можех да спретна за туй време загубено...  #2gunfire

Тааа сложихте ли снимки вече - който не сложи ще си е със старата   Sunglasses

А да, престрашилият се тати беше моя мъж, че аз нали имам книжка, ама не съм карала от 100 години кола и не смея сега, ама съм решила да ходя на един опреснителен и се мятам на колата после, че то не може все да ме возят.

На всички болнички пожелавам бързо оправяне  Hug

# 347
Цвети,Цветче и Поли зое, Честит ви имен ден.Да ви е живо и здаво името!Носете го чисто,за да грее от род на род и от век на век.Честито на всички празнуващи на този така хубав празник   bouquet

Момичета знаете ли,че днес се прави венче от върба за здраве и се слага на вратата както може и на кръста за да не ни боли.Такова е поверието при нас. Grinning Peace

Честито и на порасналите бебчета днес   bouquet

Времето днес е дъждовно и ще си седим вкъщи.Странно,че няма никой тука  newsm78

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 18:12 от iana_vd

# 348
Странно,че няма никой тука  newsm78

Явно всички празнуват  Hug  bouquet
Ей сега като се събуди беборански и ние отиваме при баба, че ни чака на маса   chef
Иначе и другата ни баба, а и чичо са ни именяци, ама са в София, та ще черпят по-нататък  Wink

# 349
  • Бургас
Да Яна , то май навсякъде е такъв обичая. Ние след малко ще излезем да отидем до църквата, че от там си взимаме осветени върбовите клонки и си ги носим в къщи , стоят до следващата година свити на венец а старият венец се хвърля в течаща вода  /ние го хвърляме в морето Simple Smile/

Лидия , ти ли беше питала за пюрета в пластмасови кутийки, такива като за еднократна употреба? И тук при нас ги видях , на Allete, струват около 3 лева.

# 350
Здравейте!   bouquet
Честит имен ден на всички които носят цветни имена! Да сте живи и здрави! Щастие любов и късмет!
Да ви се похваля-  баткото вчера беше на състезание по карате и се класира четвърти. Справи се блестящо. Треньорът беше много доволен и каза че ще участва в международно състезание в Русе след 2 седмици! Ето една снимка от вчера

И накрая и аз да почерпя. Днес празнували и тръните  Joy Joy Joy

# 351
Мали честит имен ден, много здраве и любов Simple Smile)) Ти си храстче, а не трън Simple Smile   bouquet

Честит празник и на всички празнуващи Simple Smile))

# 352
Магаре мерси,че ме светна.Въобще не се бях сетила,че седи на вратата до другата година  Joy Hug

МНристова: Браво на малкият юнак.Ще ви пази вкъщи всички като стане по голям.И аз като малка много изках да се запиша на карате.Ама уви.. мечта си остана  Laughing Laughing

# 353
  • София
Благодаря на всички за поздравите! Честит имен ден на Цветито, Поли-зое и МХристова, както и на всички дето днес празнуват с цветни имена! да сте живи и здрави и да ви се слави името!  

# 354
  • На плажа
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЦВЕТИТО,ЦВЕТЧЕ,ХАРИЕЛА,М.ХРИСТОВА,ПОЛИ-Да Ви е живо и здраво името!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Днес е и църковният празник-Св. мъченик Боян,ако има именници да им е честито   bouquet

# 355
Честит имен ден на цветните и дървесни мами! Да са хубави като цветята и дълголетни като боабаба!
Искам да кажа едно благодаря на Глупи, че с изкушенията на Трейси незаслужено я пропуснахме! Мерси за организацията, и евала, че с болно бебче успя да дойдеш, че и да вземеш и върнеш Трейси на летището!  Hug Как е бебо, оздравява ли???
Питахте за слъсцезащитно кремче - да ви препоръчам Микросън бейби spf 30 ето и малко инфо, специално е разработен за бебета до 1 година и няма химически съставки в него, а и е швейцарско производство. http://www.spirig.bg/microsun-baby.php
Ама че време днес! А какво слънце беше вчера....
Приятно празнуване!  Heart Eyes

# 356
Честит имен ден! 

Земята празнична погача
поднася ти сега с любов,
за твойто име даже здрача
изрича божи благослов.

Бъди със име светлолико
в живота черен и красив.
Човек без име - значи никой,
човек със име - значи жив!

Носи го чисто, за да грее
от род на род, от век на век.
Човек за името живее
и само с име е човек.

Нека твоя имен ден
да прилича на рожден,
нека да е весел и открит,
за да бъдеш винаги честит.

# 357
Честит празник на всички именици!   bouquet

# 358
Честит празник на всички!! Много щастие и любов за всички цветя

Я да видим от къде да почна...Глупи  Hug  Hug
Янче ние с Глупи си имахме работа от преди  Mr. Green тя затова ми има скайпа (не че е тайна де  Joy)
Да кажа също, че трябва до сряда да се разберем нещо, че нямам нет в К-к

Така сега да се оплача от кощмарния празник днес (за мен)
Първо вали ужасно, но тръгнахме за село, че бяхме обещали да отидем на имен ден там...Тъкмо тръгнах за тамошната църква...вървя и гледам надоу, че вали  Joy и прекрачвам портата...ама така се удрям в нещо по главата, че в последния момент се хванах за вратата да не падна на пода #Cussing out
А тя тъпата врата с рамка  Shocked и то ниска - желязна...така яко се ударих, че мъжо ми помогна...оказа се че повече се уплаших де  hahaha

Така...после ще ходим до другата къща на имен ден...аз със лека цицина
Тръгваме, но не спира да вали...мъжо грабна Теди и не го видях...аз след него по едни стръмни каменни стълби (С ТОКЧЕТА) и познайте  Joy
Поне едно 4-5 стъпала по задник - бута ми е целия син!! Чантата ми се разпиля, подаръка хвръкна в едни храсти...а то валииииииии-валииииииииии   #Cussing out
Накрая Теди се разрева на гостито и си тръгнахме за 10 минути

Абе кво да кажа ДЪЖД  Joy

# 359
  • Ах, морето
Честита Цветница на всички! Много здраве, щастие и късмет на носещите имена на цветя!

Да ви покажа каква фотосесийка спретнах на децата вчера по повод днешния празник:

Общи условия

Активация на акаунт