Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Днес е и църковният празник-Св. мъченик Боян,ако има именници да им е честито   bouquet
мъжо бил именник  Laughing
а като се замисля цветя .... венец ..... сигурно и Венцислава минава за именичка
айде ставам да подготвя един празник   chef

# 361
Честит празник мили цветя!!! И честит рожден ден, Цвети!   bouquet
Ние днес бяхме на лекар.. няма да ви казвам каква разлика с вчера имаше.. Жената поиска едва ли не да й разкажа за Писи от раждането й... боледувала ли е какво е пила, какво помага, какво не.. колко време боледува, по колко време кашля, какво яде, кога е захранена с какво... абе само за ЕГН-то не пита   Пресклушва я няколко пъти, чака да я чуе как кашля, чисти очички, носле... огледа/опипа кожата, памперса.. Гърлото й е леко зачервено и проблема е в носа... Възпалена й е лигавицата и има конюнктивит /за това последното не съм особено сигурно, че ПРеслава се одра да реве/ Показа ми жената как да й чистя носа преди капките, как да чистя очите. Антибиотика каза, че мисли, че ще се размине, а само капките за нос са антибиотични... Сложих веднъж, сега на всеки 3 часа. За останалото каза да давам Осцилококцинум, а за мен Колдрекс макс грип... Сиропа за кашлица няма да играе решаваща роля, но щом съм го започнала да го додам..

Имахме уговорка за 16 часа и ние пристигнахме 10минути преди това - нея я няма... Звъннах и ми падна батерията, тогава разбрахме, че на мъж ми телефона е останал вкъщи.. хукнахме да търсим зарядно за кола.. Намерихме в Германос за 30лв.. и не стана, върнахме го и ни върнаха парите /с 10лв повече   /, намерихме друго за 10лв   и сега сме напред с 1 зарядно общо взето.. като си включих телефона докторката ми беше звъняла да пита как сме, да не се е случило нещо   После около 3 пъти повтори да й звънна след 2 дни да й кажа, че СМЕ добре "Само кажи, че си майката на Преслава и сте добре.. друго нищо не искам, само за минутка.."
Останали са хора и сред лекарите да знаете!

# 362
Честит имен ден на всички цветенца, храстчета и дървенца, а и на рожденниците и месечинките, разбира се   bouquet
Аз се сетих за Хариелка, мисля че е Лилия, но сигурно има и груги скрити зад тия никове  hahaha  Joy
Поли, Зои, а накрая Ели ееееее  Joy  hahaha няма да се справя, честно.
И на срещичката ви почти всички са ми мъгла  Crazy Може и повредата да е в моя телевизор  Mr. Green
магаренце - аз бях да, ама питах за ХИП. Тая марка не съм я увала никога.
Алегория - много се смях, ак със сълзи на селските ти премеждия  hahaha  Joy Не си за село ти, я си стой в града  Mr. Green А като се нахилих, ми стана мъчно  Hug Как си се претрепала и сега сигурно всичко те боли, милата   bouquet Да се пазиш повече, за къде бързаш?  То да си вали,няма да те разстопи, споко. Пази се повече, че Теди има нужда от здрава мама  Heart Eyes
Бубичка - е това вече звучи по-добре. Браво на тая лекарка. Би трябвало повече да са като нея, а за черните овце ги има във всички сфери и няманачин да се оттърве нито едно общество от тях. Да се оправяте бързо.
Я да ви питам - мойто човече от 3 дена не ще да яде както преди. Днес да речем яде точно наполовина от нормалното си хранене. Всяко хранене е на половина като количество, а това никога не е било. Не се дърпа от бибата, ако са зъби, би трябвало тогава да реаира, а той просто неиска да яде  newsm78 Да имате идеи?
силви.д.- и аз качих снимка във великденско-пролетния колаж. Дано не е късно, че аз уж нова снимка да сложа, ама нямам никакво време и даже срам-несрам, не съм го и снимала напоследък. Карай, като порастне да ходи да се снима сам във фотото хахаха

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:33 от Lidiya_81

# 363
  • На плажа
Алегория мила,за оплакване си Mr. GreenХич не ти е вървяло,направо си се потрошила.
Веси,винаги съм харесвала работата ти   bouquet,страхотни са дечицата,във фейсбук качила ли си повече снимчици,да разгледаме.
Бубе,браво за обърнатото ви внимание,винаги съм се радвала като попадна на съвестен лекар.Дано наистина за два дни Преслава да се оправи  Praynig
Лиде,споко и ние бяхме тъка,нищо не ядеше като хората,но след 3-4 дни се нормализираха нещата и сега си хапва добре  Peace

# 364
Мамчета според вас възможно ли е да никне първо кътника.Алекс го сърби много кътника от ляво.Дори си мести биберона и го дъвче.Направо ме побърква цял ден реве и иска цица.Одеве дори не пожела да си изяде любимата му каша. #Crazy #Crazy newsm78

# 365
Мамчета според вас възможно ли е да никне първо кътника.Алекс го сърби много кътника от ляво.Дори си мести биберона и го дъвче.Направо ме побърква цял ден реве и иска цица.Одеве дори не пожела да си изяде любимата му каша. #Crazy #Crazy newsm78

Да не кажа незвъзможно, ама си е така  Peace Не зависи от това къде го сърби. На мен ми се е случвало да ми направят 3 зъба докато разберат кой ме боли! Това са нервите на зъбите и е нормално да се принася. Даже някой ги болят бузи, уши и т.н.  Peace
Лиде не се притеснявай, аз така го написах за да е смешно  Joy То и на мен сега ми е смешно, ама да видиш тогава  #2gunfire
Буби радвам се че сте по-добре   bouquet

# 366
Андреа е започнала да свири с уста последните няколко дни  hahaha Поемайки и издишайки въздух с уста на кокошо дупе тип  Crazy се получава свиркане навътре  Joy Поредната уникално смешна нейна магарийка  Heart Eyes Heart Eyes Joy Днес я оставихме със свекито за 2ч, която не я е виждала месец и съответно не знае как се е развила и какви ги върши и се стреснала когато били сами 2те и чула някой да свирка  hahaha Joy Тя каквато е шаш и паника си преставям как се е стреснала  ooooh! Joy Joy Joy

Алегория: нали ти беше писала, че не обичаш да ти мирише на село, демек на крави?  Mr. Green След днешните изяви явно категорично НЕ си за село  Joy

Бубичка: браво за по-добрата докторка днес!

Яна Вд: на теория Е възможно, макар и изключтиелно рядко, но съм почти 1000% сигурна, че НЕ е кътник при вас. Андреа се чеше из цялата уста, но това не значи, че изведнъж ще изникнат всички зъби  Mr. Green Просто си ги мъчат дечицата, понеже отдолу процесът на растеж си върви.

Ужасен ден, дано утре е по-добре и можем поне да излезнем, че имам куп задачки.
Лека ви.

# 367
  • Бургас
Ауууу Веси,  Таничка и Деско са големи сладури , да му изям "гривничките" на Деско Simple SmileSimple SmileSimple Smile много хубава е станала фотосесията , покажи ни още де , не се скръндзи  smile3534

Как се отразява смяната на часа на вашите бебоци ?

Алегория, дай един твой тел. номер на лични , че аз ще пристигна в Казанлък на 1-ви или 2-ри ......имам номерата на Янчето и jijin, та да имам и твоят за всеки случай. Аз също нямам нет в момента в Канзас, но ходя в един клуб , който се намира  в центъра на площада  до "Глобул".

Андрея е голям образ бе , браво на нея  Hug

iana_vd, дано по-лесно излизат тези зъби, че да се поупокоите и ти и Алекс  Hug

При нас за сега е сравнително спокойно откъм зъби, но все пак имаме само един подал се  Simple Smile дано все така да ги изкарва Деската.....и батко и беше така .....само текваха бистри секрети, зачервяваваха се бузките и знаех, че ще излиза зъб.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 23:12 от magare

# 368
Привет Мами
Честит празник на всички цветенца,тревички,храстчета и дървенца-да сте живи и здрави, весели и засмяни   bouquet

Днес наистина много гадно време беше, но все пак успяхме да си вземем върбови клонки-ходихме до църквата в Шипка и викам така и така сме тук я да питам колко е кръщенето там и се пооцъклих Shocked-айде ей така за спорта дайте предположения  Laughing Party
За смяната на времето все още не знам как ще се отрази на малката-днес си яде и легна в определените часове нищо че е ново време, но ще видим тия дни как ще е.
Алегория аз ти имам телефона така че като се разберем нещо ще ти звънна няма да те пропуснем този път Wink
Сега и аз да почерпя, че и аз спадам от към цветята  Simple Smile-по случая една растителна торта  Laughing и бонбонки  Wink

# 369
Честит празник на всички цветенца! да са много здрави, красиви и щастливи!

# 370
  • На плажа
Jijin,колко ще струва едно кръщене,знам ли-80лв. newsm78

# 371
тук е 50 лева ама в Шипка е Храм-паметник и е около 100 според мен

# 372
  • Бургас
При нас в Бургас е 60 + 10 за свещи + 10 ако искаш да снимаш с камера  Mr. Green

И аз предполагам 100 лева на Шипка  Thinking

# 373
ЕЕЕЕ май,че нашият поп във Видин пее най добре.Струва цели 80 лева да пее и нищо друго не влиза в това.Баси работата.А на село попа взима 30 лв за кръщаване.Мъжо много искаше да ходим в рилският манастир да го кръстим ама и там кой знай колко пари е.

Дано да минат тези зъбки по бързо,че ме побърка. #Crazy

За времто: На Алекс само,че заспа по късно.Ама то нормално така е свикнал по старо му. Peace

# 374
iana_vd и 0 Гости преглежда(т) тази тема Направо не мога да повярвам.Няма никой.

Ето по едно кафе на всички да се събудите

Общи условия

Активация на акаунт