Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 404
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Гмуркахме се ( за първи път ) и толкова се зарибихме, че сега ще търсим къде в БГ може да ходим.
  Grinning В България има доста места подходящи за гмуркане, но на много малко места предлагат гмуркане с инструктор. Аз от доста години, на море ходя само с тази цел. Почти няма място по българското черноморие , където да не съм се гмуркала Simple Smile

# 571
  • Ах, морето
Христос воскресе!

Виждам всички сте прекарали страхотни празници и сте украсили от хубави по-хубави яйца. Ние пък такъв Великден не бяхме карали - цялото семейство бяхме болни - някакъв вирус с болки в гърлото, хрема и кашлица.  Confused Вече взе да отшумява май, но точно на Великден бяхме много зле. Със сетни сили в събота успях да направя 3 козунака, де.  Simple Smile

Да ви се похваля - вече и ние имаме зъбче!

# 572
  • София
Здравейте и от нас! Христос Воскресе- все пак е трети ден Великден!
Ние се позагубихме малко,но вече ще сме редовни. Бяхме цял месец на гости на бабите първо при едната,после при другата,да не обяснявам как е с малко дете, чанти,колички,легла, мъкни,пренасяй ,опаковай,разопаковай....аз естествено,той баща ни  и той в странство за месец отиде и резултата накрая- дъщеря му не можа да го познае като се върна Laughing
Иначе Силвия е вече голяма момиченце Grinning ,на мама малката зъбла, имаме си 2 бели перлички,с които ме хапе от време на време. Пълзи като спиди гонзалес,от бързане да сграбчи нещо и буксува на 1 място. А и вече налитаме на гаджетата Laughing онзи ден ги запознахме с момченцено на кумувете ни,което е на 5 мес, Силви за секунди скокна към него,протегна ръка да го пипне,а той милия,се ококри изплашено,все пак още само си лежи кротичко, а нашата хала му обърка спокойствието Laughing
оооо,вече е будна, отивами да скоро

# 573
Йоанче снимките са страхотни, прекарали сте си чудесно, а дано на всяка от нас  се отдаде такава възможност  Heart Eyes. Самото хотелче тези кафевите бунгала ли представлява  newsm78. Като гледам по какви мостчета над водата се стига до тях малко страх да те хване- ако вземеш да пийнеш по някое коктейлче ,да пообъркаш крачката и хоп във водата Laughing
Алегория и аз взех от тази боя за яйца, голямо цапотене стана, но наистина си заслужаваше, станаха много готини (даже избирах от алкохола в къщи нещо по силно, че си викам ще станат по хубави Wink). Пък якенцето е супер, аз търсих на Али някакво но нашите тъпи магазини нямаха нищо, даже нито джинсово нито дънково, само за по големи деца Close

# 574
Жижин, ама аз от там го взех Joy  Mr. Green
От магазина в Универмага "Патиланци" май беше
Ама е голяма скъпотия там. Иначе има и намалени неща (якето беше от тях), които си струват  Peace
Веси - много кофти, дано минава бързо  Praynig
Някой ако няма работа, може да ни разгледа снимките
http://alegoria.snimka.bg/baby/tedi-4.489399

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 16:21 от alegoria

# 575
Здравейте Simple Smile

Честити зъбчета на всички дечица, който е болен да оздравява Simple Smile

Разгледах всички снимки страхотни сте Simple Smile

Александра не се ядосвай, наистина другия път си я вземи за да не и дават да яде нещо което ти не искаш, аз за мъжа ти .. пробвай с тигана по главата може и да му мине Simple Smile)))

Аси, на всички ни липсваше, това че не сме го казали не значи че не е така Simple Smile Съжалявам, че не успяхме да се видим Sad Браво да Ради, сладурко, за толкова кратко време толкова много неща прави Simple Smile

Йоана снимките са страхотни, завидях ти благородно Simple Smile За почивка на мен ми се ходи и юли и септември ама незнам дали ще е огрее 2 пъти да ходим. Мисля единия път на Гърция, а другия на Приморско или Созопол.  Мисля да поразгледам тея дни оферти Simple Smile

Бубче и Преслава и козунака са страхотни Simple Smile прати малко по пощата Simple Smile)) Hug

Алегория мила, прати едно яйце към нас Simple Smile аз ще ти дам едно от моите грозните Simple Smile)

Ивуша, кремчето коетъо беше пращала на Госпожица Кобрети за какво беше, може да ми пишеш и на лични Simple Smile

Ние вече гризкаме корички, одеве и козунак опита, вече ми омръзна от неговото неискане да яде и почвам вече как ми падне.
 ходим в проходилката катерим се на шезлонга и се люляме на него, голям цирк е Simple Smile

ох събудихме се после ще дописвам

# 576
  • Кърджали
Правих кисел на дребничка.Не се получи както си го представях/то кога ли съм яла аз такова чудо, че да знам как трябва да е/, изглеждаше ми много рядко нещо.Но пък Кати го омете за секунди. направих го с пасирана ябълка, без захар. От отдавна не беше яла нещо с такъв апетит.
Глупи, хубав съвет.Може да пробвам я с тенджера, я с тиган.Че тия дни и без това ми лази по нервната система.
Тук днес вали, и не можем да излезнем.Не мога да опиша кви луди са ме хванали вече. Добре, че Кати е в настроение и си играе, без да каже мрън. Ама ако към 5 не и се приспи, вечерта ще падне пак голямото мрънкане

# 577
И ние не можем да мръднем от тъпия дъжд!
А да ви кажа, Янчето ни зариби с едни гризини! Много яко се кефи детето! Продават ги в Кауфланд по 1 лев, без сол, захар и т.н. само ориз. Има и само с пшеница!

# 578
Здравейте и Христос Воскресе!   bouquet Не съм чела Ич, само да кажа хелоу  Mr. Green

В Канзас прекарваме страхотно, жалко че днес така се скапа времето, май навсякъде Sad Иначе не се спираме, обикаляме по цял ден, а вечер с мъжо ходим на стадиона да тичаме  Joy

Срещичката ни тук мина суперски  Hug А направо се плеснах по челото като гушнах малката сладка Деси на Магаре и си припомних какво е да държиш 6,5 кг бебе, а тя пък щеше да залитне като гушна моята сигурно 9кг дунда  Joy Танчето ни подари страхотна лента за глава, направо страшно мило момиче, адски ме кефи!  Hug И Алегория и Жижин ме кефят разбира се де, както и всиииички бебоци  Heart Eyes  Hug

По погрешка дадох на Анди вместо пуешко с броколи - свинско - и моментално се изпирщи  #Crazy Та малко позабавих схемата ми, според която трябваше вече да давам масло и сиренце Sad Но пък лека полека й вкарах пшеница - със солетки и от днес със сухар и кисел, който беше отврат и не знам дали пак ще й го правя  Sick И тя не беше впечатлена!

Ако мога тези дни пак ще се вкл, но ми с иска да ви поизчета първо, пък тук нямам тази възможност. Много поздрави и целувки на всички ви  Hug  bouquet

# 579
ОООООООО Янчеееееее чакаме снимките по скайпа!!! Добре си дошла   bouquet

# 580
Алегория да тия магазинчета там са доста скъпи и признавам си че не съм ходила там да търся, но щом казваш че има неща дето си заслужават ще намина Wink
Янче и аз се присъединявам към Алегория за снимки Grinning, снимай Анди с новата лента да я видим каква сладурка е  Simple Smile
И от Магаре чакаме снимки  Grinning

Айде и аз да кача снимки на Али от Великден, да ни видите как се борим  не обръщайте внимание на датата, че забравих да я поправя  Laughing

# 581
Йоанче и аз те намерих в фейса само да ми приемеш поканата за приятелство.
Алегория малкият Теди е голям сладур с лъжицата и много прилича на таткото.Имате си като нашата играчка на количката  Laughing
Какви червени бузки има Али пу пу  Hug

И ние сме с обрив по ръчичките от вчера,но незнам от какво.Баща ми му дава да лизне кюфте аз му давах жълтък.Знам ли от кво може да е.Дори 1 лъжичка кисело мляко му дадох мисля,че вече може.Не мисля,че обрива е от кисело мляко,че и преди му бях давала и нямаше обрив.Най вероятно е от жълтъка.  newsm78

# 582
Йоанче снимките са уникални!!!  newsm10 smile3501
От тях съдя че и изкарването е било такова!  smile3503 smile3521

# 583
Яна точно за това е идеята за захранването само с един вид храна, за да знаеш ако има реакция от какво е  Peace Иначе, не е малък, но сега ще се чудиш от какво е. Ако само е облизал кюфтето не вярвам да е от него, но е много вероятно да е от другите две неща. Бързо да ви минава  Praynig
Много благодаря за комплиментите  bowuu
Гери, Али е много сладка и наистина е излязла със страшни бузки - червенииииииии

# 584
Йоана, снимките са просто невероятни. Не се и съмнявам, че сте си изкарали прекрасно. Пиши ми моля те на лични нещо повече, колко струваше, как вече хотела и т.н. защото искам и ние да ходим.
За снимките - оффф, ами уж ги обръщах, ама нещо може да не се е получило. Лиде, сложила съм ги в албума среща с Трейси в Дружба 1 в нашия августовски профил.
Руми, незнам дали може да боли гърло от зъбки, нали още сме беззъби и не ми е идвало до главата още.
Добре дошли на всички завърнали се.
Алегория, много са ви хубави снимките.
Лиде, ама тоя вашия дядо много наперен бе, като излезеш ще му даде, аз ако бях щях да му се изрепча сигурно.
Браво на момичетата за врещичката в Канзас. Искаме снимков материал.
Гануша, ааа, супер, айде ще ме черпиш сладки като дойдем на лято. Вчера ми се обади тази хазяйката да ми каже, не втория апартамент е зает Sad и сега незнам къде ще сме лятото. Някой ако знае хубав и ставнително евтин апартамент, който се дава под наем за лятото във Варна - да свирка.
Захира, аз за лятната почивка да кажа - ние ще вземем дребчо на море - ще сме в БГ. Ама ако изникне някоя офеврта за чужбина, бих го взела с нас  Mr. Green Той нали пилот ще става  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт