Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Еее като гледам не съм ви липсвала докато ме е нямало  Crossing Arms И само 2-3 страници за 1 седмица сте изписали? Това май и по Коледа не е било!  Laughing

Жижин, Алегория: снимчици ще пратя като се приберем у Софето, че тука малко сложно.

Хайде отивам да гася лампата, че белким посуче малко  Confused , да правя каша и да спи, че умира за сън. Цунки на всички   bouquet

# 586
Абе то зъб, зъб, ама накрая да не се окаже нещо друго, че днес 38,1 вдигнах и пих пак панадол, утре ще ходя при доки. А тия мъдреци ми никнат от мноооооооого години, и горе долу все по едно и също време за малко, лятото. Та дали пък не съм настинала нещо, или да съм прихванала от малката гнойната ангина  newsm78
Лиде, той и моя мъж търновец. Да не се окаже, че се познават  Laughing Много е хубаво градчето, ама много нови сгради изникнаха, разбиха улиците...дано поне тях оправят.
Тинче, а де, за кво са ни, като никаква работа не вършат. Но има хора дето не им никнат - щастливци Simple Smile
Що бързате със зъбите бе? По-късно, по-добре Simple Smile
Вие скубете кучета, ние пък коте. Майка ми има котарак. Преди бягаше от каката, сега от бебчо  hahaha Така го скубе, мачка, катери се в/у него, че даже му лапа и ушите  Joy или поне се опитва да го изяде, ама не даваме.
Много са ви сладки бебоцитееее.
А аз пак вдигам Т  Tired
Янче, е ти кво искаш? По НГ народа си е по къщите, че на вън студено, пък сега в хубавото време... Ама пак се обърна времето и стана бахъъъъъъъъъъъър, а пък като вдигнеш и Т и съвсем си е студ  Outta Joint

# 587
  • Бургас
Здравейте момичетаааааа Simple Smile
Настъпило е оживление най-накрая тук Simple Smile всички са се завърнали от почивка Simple Smile е.....с малки изключения разбира се Simple Smile

Ние изкарахме супер релаксираща почивка в Казанлък. Времето беше добре, като изключим, че замалко не ни се провали срещата заради преваляванията Simple Smile
Много приятна срещичка си направихме , много готини майчета - и алегория и jijin и Янчето....момичета много ми беше приятно да се запозная с вас и дано пак се видим на Празника на розата  Hug Hug Hug а относно снимките - утре ще кача, че съм си оставила кабела за фотоапарата в офиса  Stop
jijin, жалко наистина, че се наложи бързо да си ходите , после и единственият кавалер Теди се присъедини и откарахме още час и половина в разходки  Heart Eyes
Всички ядохме от Андините оризови бисквитки , наистина са много вкусни и удачни да се дават на бебоци. Супер идея даде Янчето с тях Wink
Янче , ама наистина ако моята беше 9 килограмааа  #Crazy направо не знам как щях да съм с кръст, ръце и т.н.
Тези бисквитки, които аз съм купила на Деси се казват Кикибебе, но оризовите по ми харесаха  Peace

Най-накрая въведох и попарата , харесва и на Деси за сега ....правя я с преварена вода, но утре ще пробвам и с липов чай да видим как ще е....

Сега ще се върна назад да ви поизчета  Hug

# 588
Магаре:  Hug Hug Просто все още ми държи влага колко си мила и как просто ей така ни подари лентата. Дет се вика от глвата на Деси я свали. Страшно ценя такива жестове, да знаеш  Hug  bouquet

Цвети: е разбира се, аз говорех малко риторично. Simple Smile С такова страхотно време няма как да сме вкъщи, камоли пък да висим във форума Grinning Видях за чистенето на уши си ми писала, ама няма да продължавам пак тази тема.   Crazy Mr. Green

Бебе приспано, лека ви нощ   bouquet

# 589
  • София
Здравейте на всички, личи си, че празниците свършиха, раздвижила се е темата Simple Smile))
Алекс от вчера нещо е кисел, приплаква от време на време, мрънка постоянно. Май започват по-сериозно да ни мъчат зъбките. Не виждам от какво друго може да е. Днес му взех Дентокинд и преди малко дадох. Ще видим какво ще стане.

Янче, може ли малко повече инфо за тези оризови гризини/ бисквитки. И най-важното дали стават за деца с алергии. Ние не можем да ядем нито бишкоти, нито разните там бебешки бисквитки, защото ми казаха, че няма безмлечни. А ми се искаше да му давам нещо такова.

# 590
  • Бургас
Янче, благодаря ти за хубавите думи по мой адрес и споко , Деската вече си има нова такава лентичка  Peace

Щях да ви споделям и още нещо за попарата - много насища Деси....хем я правя с два сухара само.....като я яде към 10 после чак в 14 обядва  Rolling Eyes

И аз се записвам с приспано бебе , баткото остана в Канзас и днес ще си обърнем внимание с пилето по на спокойствие  Mr. Green  luvbed Two Hearts само чееееее , като свърши мача /има Шамп. лига/ Laughing

# 591
хахах Магаре и вие ли гледате шампионска лига Simple Smile))) И аз уж да си лягам, ама ми се иска да го изчакам та ще видим Simple Smile))

Аз се сетих какво щях да ви питам Simple Smile Някой дава ли таблетки Дермокинд или нещо такова, гледах реклама във списание моето дете за такива таблетки, За деца които трудно заспиват и се будят и такива неща.. моля ако някой ги позлва да сподели, че моето човече пак го прихвана фазата трудно спи

Май от толкова много щуреене и после не му се заспива Simple Smile

Имаше и още нещо ама като се сетя ще пиша пак Simple Smile

# 592
За гризините, ще отговоря вместо Янчето, че и аз се запасих
Незнам дали стават за деца с алергии - те не са тоно за деца, но на съдържанието пише 100% ориз. Нямат сол или други неща. Има ги на рафтовете със сухарите. Те са нещо подобно де  Peace На вкус са като едновремешния оризон  Mr. Green
Дало съм била полезна.
Хайде успех на мача  Joy Joy и на двете мацки

# 593
Мариелка: специално заради теб пак се включвам Simple Smile Ето това представляват http://www.dexterdiet.net/catalog.php?sec_id=1&sec_id_new=7& … func=view_product

Аз съм взела някаква марка (не ми е наблизо плика, но са от Кауфланд), която има около 10тина правоъгълни такива блокчета. Като взема 1 го разчупвам на 2 и й е супер удобна за гризкане.  Simple Smile Ами почти съм сигурна, че са ОК за алергични деца, тъй като съдържат 100% ориз! Има ги и от жито и от царевица.  Peace

Иначе като видях Деската как сладко и лесно си хапва солетките + ни бяха подарили солети за деца (по тях няма сол) и реших да пробвам да й дам. Страшно й харесва! А от днес й давам по малко сухарче. Абе това гризкане голяма занимавка е за бебоците, да знаете  Mr. Green

Ох вече наистина казвам лека, че умирам за сън.

# 594
  • София
Алегория, Янче, мерси за инфото.  bouquet Щом са 100% ориз и аз не мисля, че би му навредило. Ще потърся и ще пробваме. Видях в сайта, че има и от елда, Алекс си хапва такава каша и не сме имали проблем.
За гризкането- давах на Алекс коричка хляб да пробва, но ме е страх да не се задави. Много бързо омеква и да не се отчупи парченце.  newsm78

# 595
Здравейте,
ДА ВИ ЧЕСТИТЯ И  АЗ ВЕЛИГДЕН НА ПАТЕРИЦА  Laughing Laughing Laughing
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
Ние сме добре, тук си изкарахме Великден,
разхождаме се почти всеки ден с Ели и Ема и чакаме да се стопли, за да се разхождаме заедно ВСИЧКИТЕ!!!!!
Е  нямам търпение вече!!!!!

# 596
Ето ни и нас
От давна не сме писали - но се чудя може ли тука да се качат снимки и как.
Искам на всички да се похваля колко сме пораснали и сме се разхубавили. Нещо не мога да си създам албум - не била разрешена операцията вика.
Как да добавя снимчицата на чедото ми към галерията в началото на темата?
и Честит Великден от нас...

# 597
Лелеееее, сега гледах снимките от Малдивите. Останаха ми очите. А да не говорим, че двамата Йоанче, изглеждате страхотно, и личи колко много се обичате. Все така да се обичате и да си правите такива пътешествия  Hug
А ти вземи сподели колко излиза горе-долу едно такова пътешествие, да почнем да събираме парички  Whistling

# 598
Лелеееее, сега гледах снимките от Малдивите. Останаха ми очите. А да не говорим, че двамата Йоанче, изглеждате страхотно, и личи колко много се обичате. Все така да се обичате и да си правите такива пътешествия  Hug
А ти вземи сподели колко излиза горе-долу едно такова пътешествие, да почнем да събираме парички  Whistling

И аз мисля като Цвети.Цял живот да се обичате все така.     bouquet

# 599
А ето тука една нова темичка отворих. Идеята ми е да събираме в нея хубави снимчици на дечицата.
Аз откакто Айонка се роди съм болна на тема "фотосесия" - мога да забравя да и взема млякото, но апарата винаги е с мен.... Laughing Laughing Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488267.new#new

Общи условия

Активация на акаунт