И само 2-3 страници за 1 седмица сте изписали? Това май и по Коледа не е било! Жижин, Алегория: снимчици ще пратя като се приберем у Софето, че тука малко сложно.
Хайде отивам да гася лампата, че белким посуче малко

И само 2-3 страници за 1 седмица сте изписали? Това май и по Коледа не е било! 

Така го скубе, мачка, катери се в/у него, че даже му лапа и ушите
или поне се опитва да го изяде, ама не даваме.

всички са се завърнали от почивка
е.....с малки изключения разбира се 
а относно снимките - утре ще кача, че съм си оставила кабела за фотоапарата в офиса 

направо не знам как щях да съм с кръст, ръце и т.н. 

Просто все още ми държи влага колко си мила и как просто ей така ни подари лентата. Дет се вика от глвата на Деси я свали. Страшно ценя такива жестове, да знаеш

С такова страхотно време няма как да сме вкъщи, камоли пък да висим във форума
Видях за чистенето на уши си ми писала, ама няма да продължавам пак тази тема.
))
само чееееее , като свърши мача /има Шамп. лига/
))) И аз уж да си лягам, ама ми се иска да го изчакам та ще видим
))
Някой дава ли таблетки Дермокинд или нещо такова, гледах реклама във списание моето дете за такива таблетки, За деца които трудно заспиват и се будят и такива неща.. моля ако някой ги позлва да сподели, че моето човече пак го прихвана фазата трудно спи
На вкус са като едновремешния оризон
и на двете мацки
Ето това представляват http://www.dexterdiet.net/catalog.php?sec_id=1&sec_id_new=7& … func=view_product
Ами почти съм сигурна, че са ОК за алергични деца, тъй като съдържат 100% ориз! Има ги и от жито и от царевица. 
Щом са 100% ориз и аз не мисля, че би му навредило. Ще потърся и ще пробваме. Видях в сайта, че има и от елда, Алекс си хапва такава каша и не сме имали проблем.