Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 400
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Янче, ето това е линка  http://www.happy-foto.net/.

Ще видя и другите сайтове, които са дали момичетата. Те и тези от Happy photo доставят с куриер из цялата страна, а имат и ателие, където могат да се вземат на място. В сайта го видях.

# 616
Здравейте и от мен! Чета ви редовно, но нямам какво да разкажа, затова не се включвам. Всичко си е по  старому, палечка не пълзи още, не се изправя сама и така. Иначе пък не млъква.  Wink Цвети, съчувствам ти, болна и с деца сигурно е кошмарно. Зарежи домакинстването и почивай повече, дано не е варицела, но каквото и да е, да минава леко.
За снимките, вижте в пазаруване от чуждестранни сайтове има тема за www.photobox.co.uk, излиза много изгодно - около 4,50 лв са 50 снимки  Mr. Green. Идват за около четири дни, поне при мен.
Йоана, радвам се, че сте изкарали добре. Ще е страхотно, ако когато имаш време, разкажеш и малко лични впечатления и усещания, т.е. нещата, които не се виждат на снимка.  Макар че със сигурност и те ще са повече от положителни.  Party
Лиде, явно ти е обичливо детенцето.  Heart Eyes А за втръсването, като поостанем само двечките с мойта бебка, усещам и аз, че и омръзвам. Виж навън е друга работа, все я закачат, току я вземе някой да я помачка, а тя ще се пукне от кеф и усмивки.
Приятен следобед от мен, отивам да свърша нещичко, ако мога, докато спи малкото.

# 617
Янче  да чукам  на дърво към нищо не дава реакция засега,  явно колкото  повече го мисли човек толкова повече става.

Цвети  изкара  ми акъла  с тази варицела. Дано  не е.
Да ви се  похваля бях  си поръчала едни обувки и рокля от  gojane, пристигнаха ми нещата и са направо разкошни особено обувките, ама с доставката от САЩ не  излиза много евтино. Мъжо като ги видя и каза, че само вкъщи пред  него ще се разхождам с тях... smile3532

# 618
Момичета, Венцислава става на 8 месеца днес.
Да по черпим по случая:

# 619
Тина1801 Как я правиш закуската с кисело мляко и бисквити?Колко вода и кисело мляко?А и пасираш ли я после?
Маник моя също реве от всички,защото самичка си го гледам.Обаче много обича да вижда непознати хора,но да си седи при мен и само да ги гледа.  Simple Smile

Честита 8 месечинка на Венцислава

smile3525 newsm51

# 620
  • Кърджали
Отчет след днешната консултация.Кати тежи 8800 гр/ + цели 50 гр/ и я измериха отново 69 см / ама тя недоволстваше от меренето и нищо чудно да е и с един повече.  Всичко е добре, за стократното нощно будене обвини зъбките.Като я погледна  каза, че са и тръгнали 4 зъбчета едно след друго. Та ще падне голям тормоз.
Няма да описвам реакцията на майка ми, като чу че Кати е наддала само 50 гр. Казах и аз, че при такова лудо дете, дето за секунда не се спира на мястото си, е цяло чудо, че дори не е отслабнала. Трябвало да я храня повече, ако не ще - насила. Да бе, как пък не. И после да стане като мен - злояда, твърдо не.
Нещо напоследък нямам никакъв мерак да си купувам дрехи, докато съм като хипопотамче.Но пък дънките нещо се скъсаха и минах и си взех нови. Взех и едни дънки на Кати.
Честита месечинка на Венцислава.

# 621
Захирка, грешно ли съм запомнила, че в началото се оплакваше от проблеми у Анди от различни храни?  newsm78 Ако съм в грешка, сори! Иначе то не е само до алергии, но и до стомашно-чревни проблеми в по-зряла възраст недай си боже. То за това има все пак някакви правила на захранване, но ти си знаеш рисковете и т.н. Анди си е твоя все пак.

Мариелка, Цвети: мерси за сайтовете. Ще ги проверя като се върнем в София, че и аз имам страшно много снимки, които искам да изкарвам.

Мъник: не знам какво да те посъветвам мила, освен баналното и според някои драстично 'остави я да пореве', че да се научи на самостиятелност. Ти не си чела отдавна и много го дискутирахме тук. Но откакто аз направих така с Анди точно за 2 дни имах ново дете. Стана адски спокойна, рядко плаче, спи, играе си сама и т.н. Друго наистина не знам какво да те посъветвам, а и май много избор какво да правиш нямаш.  Hug

# 622
Янче не си запомнила грешно - прави ми и продължава да ми прави реакции към морков, кайсия и елда - аз периодично й ги давам и всеки път си прави реакция. Иначе имах впредвид, че от сега въведените никакви реакции няма - масло, сиренце, глутен, разни хлебчета, овесени ядки и т.н. пресни плодове.

# 623
Здравейте, мамчета!

Няма кой знае какво да пиша, при Соня нищо ново, Емо и баща му се прибраха вчера от БГ и сме вече в пълен състав. От тая мойта работа вече ми се гади, какво им става на колегите, хем знаят че само 8 часа на седмица работя, а непрекъснато ме търсят и ми дават разни задачи. То аз съм си патка, че не им отказвам, ама като ми се замолят и аз ами хайде ще пробвам. Днес отидох уж за малко, а стоях от 10 до 4 следобед, най странното е че мислех, че ще експлоадирам от кърма като не бях кърмила толкова дълго, а гърдите ми изобщо не се наляха толкова много. Аз като се прибрах майка току що беше хранила СОнчето и тя чак към 6 поиска да суче. Иначе времето последните дни е страхотно, разхождаме се много, кастря си навън дръвчетата и храсталаците в двора, а Соня ми чурулика до мен в скачалката, още малко й да вам и на нея една ножица да реже  Simple Smile. Събота и неделя трябва да се коси и се подготвям да атакакувам мъжа ми с косачката  Grinning.

Цвети, кой е с варицела не разбрах, ти ли или Юлето? Емо я изкара с 4 дни 40 градуса температура, кошмар е верно, направо съм те ожалила отвсякъде.

# 624
Ей,момичета...все не ми остава време...Дари е много послушен, но някак си не се организирвам и затова...иначе наминавам да хвърля по едно око...Ето например видях, че Яна е похвалила едни оризови плоскости, дето много ги хапвах като отслабвах преди...ще взема и аз такива на Дари..Това си е, като имате въображение ...а аз  newsm78..даже ме пита преди малко свеки дали давам супа  newsm78..ами нали Дари си яде пюретата, къде по-гъсти, къде по-редки...с какво ще се различават от супата newsm78..

И с конкретен въпрос да ви заклещя..За мамите с поникнали зъбета..Като се подуе венчето, то синьо ли е понеже на Дари му се е подул много, но е и син..и незнам дали е нормално да е син..Извинете ме, ама съм толкова уморена, че хич ми няма дар-словото EmbarassedСега ще метна едно око на ония ненормалници в брадъра и лягам

Лека и спокойна и ще чакам отговор Hug

# 625
Захирка: прави реакция и въпреки това й ги даваш пак и пак? Ще почина, честно  ooooh! Laughing

Цвети: дано не е варицела, че ужас, въпреки, че за Митето пък по-добре сега да я кара...  Sad

Поли: а ти защо не си дойде в БГ?  Simple Smile Тези твои колеги пък не ги ли е срам???  Crossing Arms

Лека ви   bouquet

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 22:05 от Yana-barborana

# 626
О, Ивушке, мара ба...сети се и ти за форума
Според мен е нормално да посинее - то такъв зор вижда милото венче, съвсем нормално е оток и май синьо  Peace Айде да ви избиват по-бързо вече
Абе Захира и мен малко ме втрещи с повтарянето... newsm78 Що така, бе мацко. Не е ли по-добре да оставиш да мине поне малко време и да го предложиш пак? Не давам акъл, ама наистина ми е странно
Янче кога си идваш към Софето? Чакам снимкиииии
А Магаре днес щеше да праща, ама и тя една несириознааааааа  smile3506 (шегувам се ей, много е сладка мацката и Деската е разкошнааа и има обеци - фръц-фръц smile3522
Ох, беше ми лесно през празниците с толкова помощ..направо се разглезих и сега малко ми лази по нервите мрънкането  Rolling Eyes

# 627
Здравейте сладурки...В4ера и днес нямах време да се вклю4а...ама докато оправя тоя багаж и из4истя тоя апартамент, направо луднах  #Crazy А и както съм отвикнала по цял ден да съм сама с малкия само,4е и времето ужасно, не става за излизане, направо.... нямах време да пиша
Глупи  Hug много ме е яд, 4е не успяхме да се видим...другия път дано успеем
Цвети , стиска палци да не е варицела..и скоро да ти минава
Яна Вд , какво стана с вашето обрив4е?
Абе мойта СВАТЯ кога се връща?Нали е забегнала за 2 седмици само...пък те май са минали newsm78

# 628
Ох, Янче не почивай моля те... Захира едва ли си тъпче детето всеки ден въпреки реакциите. Сигурно има предвид, че изчаква там колкото се чака и предлага пак предпазливо...

Захирка, ако няколко пъти вече е правила реакция пък спри и опитай чак след година. Мисля, че ще ги е израснала вече.  Hug

Ивуша, синьо не съм виждала /не мисля, че е ненормално обаче Peace /. При нас положението е следното, подува се, става червеникав, една нощ почти не спим, на сутринта има кръвчица на мястото, захапва и дърпа каквото може, пада парченцето с кръвчицата и отдолу става една жълтеникава "раничка"... Зъбчето първо се вижда жълтичко, започва да драска при пипане /няма как да го сбъркаш/ и след няколко дни белва добре. Дано съм обяснила хубаво.  Hug

# 629
Здравейте Simple Smile
И ние днес станахме на 8 месеца.. големи големи калпазани Simple Smile Чувствайте се почерпени и от нас Simple Smile Честита Месечинка на Тони и на Венцислава Simple Smile

Захирка и аз като теб не го мисля вече с това захранване, колкото повече се вживяваш толкова повече полудяваш Simple Smile Аз мисляда прочета за педагогическото захранване, той към пюрета няма интерес, а за нашето ядене полудява.

Някой каза че дава кисело мляко с бисквити, от кога може да се дава. Чуда се дали да не пробвам, аз доста го обичам може и на него да хареса.

Бубичка, благодаря за хубавото обяснение за зъбките, мисля че на всички които още нямаме зъби ще ни е от полза Simple Smile)

Хайде лека нощ на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт