и аз почнах глутена вече! И почнах точно с овесени ядки! Първия ден (вчера) хапна малко и не го изкефи нещо. Днес обаче ги пасирах и си ги изяде. Не, че не яде цели неща, ама овесените ядки май не му харесаха цели. Иначе взех от обикновените де. Реших да ги посваря да са по-мекични и вчера съответно ги изгорих - ами те толкова бързо стават, че...както и да е. Днес реших направо в микровълновата за 2 минути и бяха ОК. Само, че много бързо кипват и цапат

Та вече се мъчим и с трето хранене! Не успявам на 100 % - но все пак яде си нещата човечето
Днес ме смая направо. Излязохме на кафенце и той взе да се напъва да ака...ама така яко се напъва и ме гледа в очите. Викам му "Ами мами няма гърне, давай в памперса и ще го изчистим след това"
Свалям памперса - вътре нищооооооооо. И на ръце като големите деца и на секундата се изакаааааа
Направо ме смая това дете. Нали не можело толкова рано да имат такива навици

Иначе акото не беше хич твърдо

На мама чистофайничето

Само за инфо акаме в гърнето от около месец и той още от началото си го хареса и не иска да ака в пампата а си чака да го съблека и така
Друго бебе дали има толкова мъничко 

. Имам още 2кг. за сваляне, но се надявам от много разходки да ги сваля и тях.
ужас. не искам аз да го преспивам ама човека си иска мен и това си е, но защо така ме млати
Добре че се кърмим иначе незнам как бих го приспала ако е без цица.
Ние не се кърмим отдавна, но вече и бибата не ще, та не знам как ще се приспиваме оттук нататък... Дано като поизвадим повечето зъби нещата се нормализират 
Само веднъж в началото имах съмнения, че е започнала да зараства наново, та тати погледна и помогна по мъжки
Поне както аз си я представям. С малко картоф, морков, малко магданоз, масълце .. нещо такова ако и нея не я хареса незнам. Утре сме на консултация мисля да питам и педиатърката за съвет какво да правя. За момента най-се кефи на коричка хляб, днес даже докато вечеряхме и той ръфаше в проходилката и ме гледа аз как дъвча, смее ми се той дъвче като мен. Ще пробвам и с попара само трябва да въведа някои неща още.. ох много тегаво ...