Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 386
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Кърджали
Кати пък тупна от спалнята. То не и е първото падане, ама... Този път направо си личи. Нослето и е леко обелено, и има лека сининка на челото. Заби вглава в земята, решила да опита да лети. /Майка ми утре ще идва, като види сининката ще има Whistling /Ма и аз така спокойно си я оставям все на места, дето не и трябва много труд за да падне.Един ден щеше да тупне и от дивана. Седнала точно на края. Абе, дебела глава е, издържа на падания. Тя сама върви и си удря главата в стената .
Снощи Кати спа, като се събуди само в 12. Дано и тази нощ е така... Че да се наспя

# 676
Сега се сетих да питам мамите който имат помпички за носа който се връзват към прахосмукачката-тази помпа изтегля ли секрети, който са много навътре в нослето newsm78, че ако продължава да похърква да поръчаме
Аз ползвам такава помпичка и изсмуква всичко. Верно 2-3 пътими се е разсополивяла, ама пък капки не съм капала - физиологичен разтвор, помпа (леле какво количество излиза - баща и е на мнение, че мозъка и изсмуквам!) и после вит.С и за 2 дни сме готови Simple Smile
Гледам за мъжки атрибути си говорите Laughing, я аз да питам майките на момиченца един малко неудобен въпрос Blush - по интимните части на бебките има ли косми? Дария има Shocked, не нещо като гора де Mr. Green, ама има, а си мислех че не би трябвало, аз поне не се сещам да съм имала, докато не порастнах малко. Също има по краката, от колената надолу. Аз ще питам педи за това, тя може и да ми се изсмее, но си мисля че не е нормално.
Ния като се роди беше като маймунка - имаше косми по гърба, ушите, бутчетата, рамената... сега има само малко по дупето. Аз не съм се притеснявала, защото и ааз така съм се родила, пък сега косми си нямам  Embarassed е тук там,колкото за разкош има  Joy
Aлекcандрa, аз Ния след първия скок, просто вече не я оставям на спалнята, но пък тя има друг номер за генериране на обелен нос и синки - изпрявя се и решава, че може да ходи сама! Днес 2 пъти се пльосна, ама та като я оставя седнала си припълзява до удобно за изправяне място и щръква. Подпира се на кревата прави 1-2 крачки и хуква сама. Вчера я залових да се набира (само на ръце, като по катерачна стена) по скрина за да докопа разни неща от него. Направо съм се видяла в чудо с нея, за секунда да я изпусна от поглед и е сътворила някоя дивотия!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 22:51 от kkalina

# 677
Магаре много готини снимки, браво Hug, а и още колко сте направили като си тръгнахме с малката гладница, че и в Розариума сте ходили Grinning. Ще ти пиша на лични
Калина значи казваш, че действа тази помпа-аз вчера я търсих в Данет да я видя какво представлява и като цена, но я нямаше,ако знаеш от къде другаде мога да си взема ще съм ти благодарна

# 678
Ей по повод за пишките ..днес баща му без да иска я отвори на половина!!! Ама как се стресна милия (таткото) "Имам чувството, че се счупи и изпука"
Ама Теди нищо не усети! Пак доказателство, че всяко нещо с времето си. Ако знаете какво беше в началотоооооооо, само дупчица за пиш имаше милото!!!
Много се кефя, че май ще се разминем с докитата  Praynig
Но вече разбрах за каква ципа говорихте...и ние имаме, ама то е от това, че не е отворена цялата и тая държи останалата част залепнала.
Не мисля, че е необичайно  Peace
Калина - наистина ме учуди с помпата..все си мислех, че няма да дърпа задната хрема.Браво  Peace

# 679
# 680
Ееее момичета наполовина съм се успокоила вече.
Благодаря за отговорите на тема пишоци, ама нали все обвиняват майките като порастнат, че не са си свършили работата и аз гледам да съм от примерните  bowuu
Ивушке - значи в общи линии съм направила явно каквото и твоя първи доки. Сега мисля да оставя така положението и всяка вечер до където съм стигнала ще забелвам. Да се надяваме, че с течние на времето ще има по-голям напредък.
Алегория - браво на вашия тати. Дано всичко свърши бързо и безболезнено, но щом има мъжка намеса по-сигурно е, че резултата ще е отличен.
Ганушка - тия козинки по цялото тяло са временни и са по-скоро като мъхчета с времето трябва да изпадат и се дължат на хормони. Моята племенница се роди с космат гръб, ама и тя черничка беше и с черни косми по гърба  Sick маймунче досущ беше и сестра ми казваше, че са и объркали детето и не е нейното  Joy А сега е бяла като пуканка и е руса  на всичкото отгоре. А Макс и той си има косъмчета като мъх, но мисля че така ще си е и не е вече бебешко по краката и над дупето на кръста, ама толкова руси, че трябва да гледаш втренчено, за да ги видиш, че и над пишоната има даже  hahaha

# 681
Добро утро, мацки!!!!
Все не смогвам да пиша ида чета....
Валчето е леко настинал и е на антибиотик от Великден, но вече му минава...
Баткото падна много лошо и си рацепи езика почти на две...слава Богу и там бързо зараства.
Аз съм станала по-нервна от преди,но смятам да вземам по-често по една лъжица "майната му" и да не обръщам толкова внимание на хората,които ме дразнят...Simple Smile)))
Валчето все по-уверено пристъпя с паяка, но като го сложа прав още не може да си стои на крачетата.
Мернах,че за пишките говорите...не мога да му я отворя аз на малкия, а таткото не иска и да чуе той да го прави. Sick май ще се намесва чичо доктор...
Хайде лек ден на всички!Надявам се,че всички сте добре и сте здравички!Целувки на бебоците!!!! Heart Eyes

# 682
Добро утро и от мен първа
Честити месечинки днес на порасналите[/si
Отиваме на доктор, че кашляхме цяла нощ , дано не ни изпишат антибиотик  Praynig

# 683
  • На плажа
skypetia стискаме палци да не е много зле положението и да се разминете без антибиотик  Praynig
Славе ти много се забави да ги отсвириш всички,да си гледат работата, #Cussing outне им обръщай внимание, Crossing Armsсамо да се ядосваш.И Валката бързо да се оправя  Praynig Hug

# 684
Здравейте и от мен.Включвам се набързо,че имам много работа и после ще ходим на разходка.
По питането за пишлетата да кажа и при нас как стоят нещата.Една вечер преди банята опънах пишлето на малкия(както всяка вечер от 2 месец)и съвсем случаино и много бързо се отлепи.Митето почти не усети само ме погледна и аз му се усмихнах и нищо дори не ревна,но не съм я отлепила цялата.Точно както каза Лидия(дано не бъркам)имаме една ципичка и под нея като кръв,но това е главичката,тази ципичка като се отлепи и всичко ще се оправи,дано скоро да стане ,че аз се измъчих Praynig
Много са ви свежи снимките от Казънлък и ние бяхме скоро там и бяхме точно на това кафе и като ги видях ми стана едно приятно на душата Hug
Славена скоро си мислех за вас,пиши по често ако можеш и "стига си плащала данък обществено мнение" ,бе жена Peace Hug
Честити месечинки!
На болните да оздравяват без антибиотици

# 685
Добро утро мамчета   bouquet
Да слушкат и папкат много порастналите днес бебешоци  Hug
Рибке - мерси мила и ти си на нашата фаза. Много се радвам, че не съм направила нещо лошо на детенцето, че така се бях ошашкала  ooooh! На прав път сме явно. Моите опити бяха към месец и половина нулеви резултати и също за една вечер слезе до това положение.
А да ви кажа за тази точица съсирена кръв. Снощи пак оглеждах ами едната е дупчицата откъдето пиша, ама понеже е по-нежна кожа ли, не е имало приток на въздух ли и стои като тъмно лилаво и прилиа на съсирена кръв,, това ок, ама до него има още едно и ми изглежда на втора дупка  Crazy После като се замислих може да е една такава цепнатинка която оформя главичката и понеже тази ципичка е точно там сигурно невиждам надолу продължението на тази резка и ми изглежда като дупчица (оле кой ще ми разбере описанията незнам  Sick). Та продължаваме в същия стил и дано има ефект скоро.
Вера времето беше вълшебно тук. Толкова топлоооо, а няма да ви казвам колко е красиво, зелено навсякъде и само цветя нацъфтели по градинките...идилия. Днес уж по-обла4но го дават, но още по-топло, затова никакво губене на време, стягам се и навънннннн  Party
От вчера може да ме пишите към 'лошите мами' - ми хванаха ме лудите и си купих една кутия цигари  Mr. Green То това живот ли е сама с детето и никаква подкрепа от никъде, ми и аз имам нерви за успокоение  smile3546  айде и кафенце със закуска да направя и още 100 задаи и сме наввън  Nature Sunny
Скайпетя - никакви антибиотици  Naughty
Славенка - много нерви и болести при вас, я малко по-спокойно го дай имаш 2 деца да гледаш. Тия дето те дразнят хич не ти помагат закоето, така че горе главата и се усмихвай по-четсто, че то инъче....  bouquet

# 686

Днес май няма да има никой тук.Времето е страхотно....хайде вси4ки по разходки  Mr. Green

# 687
Здравейте! Включвам се предимно за:

1. Слънцезащитният крем, който ползва Анди е Iwostin 30 фактор - полска марка, нескъпа!
2. Марката на гризините, които купувам от Кауфланд е Racio и отдолу пише нещо на чешки - Chlebicky.

Вчера пък тук от един мой любим бебешки магазин в Канзас (Жижин го знае) купих фини овесени ядки на Слънчо, които в София не бях виждала, само по форумите бях чела за тях. И сега като си посвикне още няколко дни и с пшеницата започвам да редувам закуски - традиционна попара и попара от офесени ядки, масълце и сиренце Simple Smile По-натам ще дам и кус кус и така ще си имаме разнообразни закуски  Simple Smile

Йоанче: щом не прави реакция към козето сирене и го хапва с кеф не виждам проблем, че го даваш. Ако има непоносимост тя ще си покаже  Hug

Жижин: мила, видях, че искаш пак да се видим, и аз искам! Но май няма да ми остане време.  Sad По цял ден миткаме из града, ходим до църквата да питаме разни неща за кръщенето, ходим до село, а сега чакаме и баща ми да дойде утре евентуално. Ще остане за празника на розата  Hug  bouquet

Магаре,Трейси имам да ви гледкам снимчици, но понеже искам да е както трябва, без да бързам ще гледкам като се прибера, че тук все бързам.   bouquet

Хубав ден на всички!  Hug

# 688
Оттървахме се без антибиотик само със  сиропче, но като кашля му хвърчи секрет от устата Laughing , а иначе да се отчетем 7.800(+ 300гр. )и вече сме 70 см. (+2см.). времето е супер , но ние пък си спим в коридора (изморени от  разходката). Утре ще се пробваме и ние вече с попарка дано му хареса, че той много се мръщи като не е пюрирана храната, а попарата няма да я пасирам амаха нали е мъж.Хайде хубав и слунчев само в разходки ден Wink

# 689
  • На плажа
: skypetia ,радвам се,че сте отървали антибиотика,колкото по малко се дава,по добре. Peace
И ние днес бяхме на мерки и теглилки.Най накрая минахме 8 кг.,от три месеца седим на 7 и...... Mr. Green
Та сега сме 8.500/+900гр/ и 78см-тук няма + Laughing
Янче 1.-От аптека ли се купува този крем и би ли казала колко точно струва,,може и на лс.,, понеже хич не ми се дават 30лв. за мазило Crossing Arms
2.-Тези овесени ядки и аз ги купувам,още от както родих,понеже на опаковката пише,че спомагат за образуването накърма,само,че взимам от едрите.Но ще взема да пробвам и аз една кашичка,овесена.А ти с какво въведе овеса newsm78

Общи условия

Активация на акаунт