Днес водих Али при педито, че 2 вечери се буди на всеки час с рев, има секрети навътре в нослето някъде към гърлото и горкото не може да диша хубаво като е легнало, а в носа като погледна няма нищо за чистене
та затова я заведох и се оказа, че малко и е болно гърлото и се виждат секрети. Изписа ни капки и каза ако почне да кашля днес да купя и един сироп, но тя не се разкашля и засега няма да го вземе пък да видим Сега се сетих да питам мамите който имат помпички за носа който се връзват към прахосмукачката-тази помпа изтегля ли секрети, който са много навътре в нослето
, че ако продължава да похърква да поръчамеИ това време едно смотано дано познаят че от утре ще се оправя и да хукваме пак навън
Янче тука ли си още-ако да да спретнем една срещичка пак

Честити месечинки на порасналите бебоци
Поне при нас.
), после постепенно започва да прозира бялото отдолу под тънката ципа и вече само с пипане си проличава кога наистина пробива, оттам нататък няколко дни са нужни, за да се вижда бялото зъбче като се смее
Иначе като признаци са обилното лигавене и сополки. Често си търка носа и очите. Не сме вдигали температура, но пък съм давала понякога Панадол през нощта, за да спи по-спокойно, иначе от болките се будим на 20 мин
, мажа го с Пансорал и пак се унася до следващите 20мин
Само се надявам като наизвади малко повече зъбки отново да започне да спи непробудно до сутринта 
Иначе Теди веднъж е имал такава (когато бяхме в К-к зимата) и му капах капки, но първо с спрей му прочиствах нослето (от тея със солената вода)
Но наистина ми стана странно, както предполагам и на Яна, но може да има причини и затова и попитах. И не виждам какво те притеснява теб лично това. Свеки сам намира своята истина
!
. Точно по тази причина мисля днес да отскоча до държавната кухня над нас. Някой от вас подавал ли е документи и знае ли колко се чака? Тъй като съм сигурна че няма да ни вземат веднага ще я запиша да чака, пък докато почнем да взимаме храна ще сме на частна
. Вече 2 дни се принуждавам да и дам панадол. Милата не може да спи и се буди на 5-10 минути със страхотни писъци.