Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 393
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
О,Глупи,не съм и разбрала..нали не влизам често за съжаление...ами правен е по рецепта на един много добър ловешки лекар и е против подсичане..

# 661
Аси ние в момента се захранваме с месо Simple Smile Първо въведох пуйка, сега сме на заешко, но не знам след това какво, заради алергията. Но пуешкото му хареса доста повече от заешкото.
Пуйката и ние си я хапваме...Заешко дадох днес за първи път- изяде си го, пък ще видим натам.
Аси - заек, пуйка, пиле, теле..

Някой да знае,шунката на Гербер от какво е?
Мерси. Нямам идея за шунката  Thinking
Глупи ,явно не иска пюрета 4овека...Защо не опиташ със супи4ки или попарка..може да хи хареса.

Я кажете, как въведохте Заешкото, като няма 4исто заешко на никоя фирма?

# 662
Аси, аз съм фенка на Гербер и от там са ми всички месни пюрета,заека е с морков май newsm78

# 663
Аси явно повечето само четат и не пишат. То и на мен не ми се пише честно казано....
Бубичка и аз си викам, че ще готвя ама ето днес заредена с ентусиазъм ще правя крем супичка и ще заделя на Анди преди да сложа подправките - еми като стисна устата това дете... не ги иска тези зеленчуци и това си е. Да не говорим, че цялата кухня става в тенджери и посуда, добре, че има миялна да мие. Вече ще се откажа тотално да й давам зеленчукови пюрета - само хвърлям бурканчета.

# 664
Абе в това хубаво време какво правите тук?  Hug

Бубичка: тъй де тъй, ама да ти кажа чак на лични ми писаха 'Бубичка отдавна не те беше захапвала', хихи  Laughing Ние със Захирка си се знаем и тя добре знае, че аз си изказвам мнение, но никога с лошо чувство! Просто можеше да пропуснеш това глупаво (според мен) дракане срещу мен, нищо кой знае какво не бях казала, но както и да е!  Peace

# 665
  • Варна
К'во правите мамчета?

Гледам за мъжки атрибути си говорите Laughing, я аз да питам майките на момиченца един малко неудобен въпрос Blush - по интимните части на бебките има ли косми? Дария има Shocked, не нещо като гора де Mr. Green, ама има, а си мислех че не би трябвало, аз поне не се сещам да съм имала, докато не порастнах малко. Също има по краката, от колената надолу. Аз ще питам педи за това, тя може и да ми се изсмее, но си мисля че не е нормално.

Другото, което е че това дете отказва да спи през деня, явно се помисли за много голяма, все пак е на 8 месеца ooooh!. Оня ден за целия ден ми спа само 20 минути на обед и това е, до вечерта колко кисела стана не е истина, вчера спа 2 пъти по 20 минути, има напредък Grinning. Единствено когато сме на разходка спи по повече(1 час), но трябва да съм в движение, я съм се спряла и се е събудила, явно мисли за мен да се движа повече и да отслабвам Whistling.

Честити месечинки, зъбчета и болните да оздравяват!  bouquet

# 666
Аз незнам как е при момиченцата, ама при нас има косми отдавна на дупето (към кръста) като истински мъже сме  Joy и има леки руси косъмчета по пишката, краката и даже на пръстите на ръцете  Shocked
Баба му му вика "На баба мъжкарина"  Joy Joy Joy

# 667
Joy Joy
Янче, твоите лични са си твои... Друг е въпроса, че всеки път като си изкажа мнението и то не съвпадне с твоето си мислиш, че се заяждам... Жалко Simple Smile Никога не ми е било цел да се заяждам с някого в тая тема.. нооо както и да е. newsm56

Гануше, Преслава няма косми. Имаше по гръбчето само няколко седмици или месец след като се роди, ама си опадаха...

# 668
Абе в това хубаво време какво правите тук?  Hug

Oфффф ,при вас явно е хубаво времето...ама при нас такъв вятър джустри, а така ми се излизаше  Crossing Arms
Ганушке, я кажи кво стана с твойта диета?Какви са резултатите?

# 669
Привет мацки Simple Smile
Ей Ганушке ще ме умориш. Така си си написала поста, че чак с глас се смях особено на това "не нещо като гора де " Laughing. Сега да кажа, че Али има нещо като русо мъхче, забелязва се като се вгледаш хубаво, на краката няма. Като се роди имаше по ушите космички Grinning баща и и викаше "на тати елфчето" Laughing, но опадаха. Дарито може още да се чисти от хормоните и затова да има, ти си питай педито де за да не се чудиш все пак Wink

Ние днес добре се разходихме, казах на мъжо ей сега да вземе гела за зъби Генгигел (аз колко аптеки обиколих и все нямат), че маи всичкото е от зъбите,ще видим дали има ефект.

Янче я кажи за кремчето против слънце каква марка беше че го забравих newsm78

# 670
Ние се завърнахме от супер разходка. Даже за първи път тази година сменяхме памперс на вън newsm44 newsm44 Еххх колко е хубаво , че зимата си отиде... Simple Smile

Сега слушайте и после хвърляйте камъни по мен Simple Smile Утре ще правя на Ема попара. Въпреки алергията, която уж имаме, тя яде козе сирене и за сега да чукна на дърво не е имало проблем. Ще пробвам пък да видим.

Янче казвай за кремчето за лице , че докато ме няма нещо са се появили лунички  Thinking

# 671
  • На плажа
Тина1801 Как я правиш закуската с кисело мляко и бисквити?Колко вода и кисело мляко?А и пасираш ли я после?
Маник моя също реве от всички,защото самичка си го гледам.Обаче много обича да вижда непознати хора,но да си седи при мен и само да ги гледа.  Simple Smile

Честита 8 месечинка на Венцислава

smile3525 newsm51
Малко късно се включвам,но с това хубаво време сме все навън.Та начупвам три обикновенни бисквити и ги заливам с кисело мляко,на око,да ги покрие и ги оставям,поне половин час.Те бисквитите си поемат и омекват ,после само намачквам с вилица и добавям още мляко.Не слагам вода  Peace
Захира,дай и ние да ти видим с роклята и обувките дее,няма само мъжо ти да те гляда я  Mr. Green

Александра,ти ако си я знаеш майка ти,че така ще реагира,по добре и казвай,че е качила повече,та да ти е мирна главата и да не те карат да го тъпчеш детето  Peace

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 19:16 от tina1801

# 672
Янче, Соня няма паспорт още и затова не можах да се прибера, че не можем да минем Хърватска и Сърбия, а пък те мъжете много набързо се юрнаха да ходят до България, не беше планирано да пътуваме преиди юли.

Изкарах си акъла днес със Соня, бяхме навън в двора, аз кастря едно храстче, Соня до мен в количката. Клоните дето бях отрязала (с малки листенца и пъпки по тях) ги бях оставила до количката на земята. Маймунето успяло да докопа един и изпасала всички листа и пъпки. Да не ви казвам как се борих с нея да ги извадя от устата й без да се задави...

Още ми се пише, ама Соня много нервозна нещо, ще ходя да я дондуркам (или дуднуркам, как се пише  newsm78) (сега лежи в леглото, реве и вика "еее, де деее"  Simple Smile).

Аре до после  Simple Smile.

# 673
  • Бургас
Мноооого набързо се включвам да разведра малко обстановката с малко снимки от срещичката в Казанлък - в албумчето ни, направих отделен албум със заглавие "Казанлък-Великден".
После ще се спиша пак  Hug

# 674
Браво бе Магаре, страшни снимките!!!!
Да се оплача зорлян (каква дума само) направих така, че Теди да паднеееееее  Rolling Eyes Rolling Eyes
Хем си викам, че може да се изтърси, ама айде ниско е няма какво да му стане
Беше на гърнето и падна на мекия килим, ама такъв рев му дръпна....хем го видях и докато го хвана....сега се чувствам ужасно  #2gunfire
Представям си тея дето падаха от спалнята какво са преживяли
Знам, че юнак без рана не може ама много гадно ми стана, още повече, че знаех, че може да падне и не го предотвратих  #Cussing out

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 21:54 от alegoria

Общи условия

Активация на акаунт