Ще видя и другите сайтове, които са дали момичетата. Те и тези от Happy photo доставят с куриер из цялата страна, а имат и ателие, където могат да се вземат на място. В сайта го видях.
Цвети, съчувствам ти, болна и с деца сигурно е кошмарно. Зарежи домакинстването и почивай повече, дано не е варицела, но каквото и да е, да минава леко. 
А за втръсването, като поостанем само двечките с мойта бебка, усещам и аз, че и омръзвам. Виж навън е друга работа, все я закачат, току я вземе някой да я помачка, а тя ще се пукне от кеф и усмивки.

Ако съм в грешка, сори! Иначе то не е само до алергии, но и до стомашно-чревни проблеми в по-зряла възраст недай си боже. То за това има все пак някакви правила на захранване, но ти си знаеш рисковете и т.н. Анди си е твоя все пак.
. Събота и неделя трябва да се коси и се подготвям да атакакувам мъжа ми с косачката
.
..даже ме пита преди малко свеки дали давам супа
..ами нали Дари си яде пюретата, къде по-гъсти, къде по-редки...с какво ще се различават от супата
..
Айде да ви избиват по-бързо вече
Що така, бе мацко. Не е ли по-добре да оставиш да мине поне малко време и да го предложиш пак? Не давам акъл, ама наистина ми е странно
(шегувам се ей, много е сладка мацката и Деската е разкошнааа и има обеци - фръц-фръц 
А и както съм отвикнала по цял ден да съм сама с малкия само,4е и времето ужасно, не става за излизане, направо.... нямах време да пиша
много ме е яд, 4е не успяхме да се видим...другия път дано успеем
/. При нас положението е следното, подува се, става червеникав, една нощ почти не спим, на сутринта има кръвчица на мястото, захапва и дърпа каквото може, пада парченцето с кръвчицата и отдолу става една жълтеникава "раничка"... Зъбчето първо се вижда жълтичко, започва да драска при пипане /няма как да го сбъркаш/ и след няколко дни белва добре. Дано съм обяснила хубаво.

Чувствайте се почерпени и от нас
Честита Месечинка на Тони и на Венцислава
Аз мисляда прочета за педагогическото захранване, той към пюрета няма интерес, а за нашето ядене полудява.
)