Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • На плажа
Добро утро и от мен  Laughing

# 376
  • Ах, морето
Добро утро.

С тази смяна на времето и аз не мога да се ориентирам колко е часът. Вечерта ми се струва, че е рано, а то станало 23ч. Сутринта в 8ч. едва станах да приготвя каката за градина.  Grinning

Ауууу Веси,  Таничка и Деско са големи сладури , да му изям "гривничките" на Деско Simple SmileSimple SmileSimple Smile

По повод на гривничките, наскоро дъщеря ми пита какво е това на ръчичките на Деско и аз и казах гривнички. Тя гледа, гледа и вика: "ами аз защо нямам?".  Joy

Оф, стига съм висяла на компютъра, ами да стана да свърша някаква работа, че ей сега ще стане обяд.

# 377
Еййййй днес малката по новото време се събуди в 8.15 - така вече по-се ядва.  Grinning Дано въпреки всичко не се върне на 7.15  Rolling Eyes  hahaha

Веси страхотни снимки правиш! Но май и Калинчето те вдъхновява  Simple Smile На всички ни е влезнала под кожата, хехе. Я пак ми напиши модела на твоя апарат, ако е по-достъпен като цена да взема да продам моя и да си купя по-хубав, страшни снимки прави.  Peace

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 10:42 от Yana-barborana

# 378
  • Варна
Добро утро!  bouquet

Мерси за поздравите за рд ми Hug. Друго си е да си на 30, някак по-мъдра се чувствам Joy. Малеее, как минава това време ooooh!.

И Дарито се буди по-късно, дано да продължи така, друго си е да спиш до 8.30.

Веси, мног е хубава снимката на малките, ти май беше с професионален апарат, и аз искам да си взема някакъв такъв, но са много скъпи.

Бубичка, как е Преслава, оправи ли се?

Цвети, ЧРД на патерица!  bouquet Да си жива и здрава, много да те радват децата и да те слуша мъжът ти Grinning.

# 379
Здравейте, и Преслава днес се събуди по новото чак в 8:30... ама снощи заспа в 22:30, та едва я дочаках да заспи, аз заспах но тяяяя  Crazy

Гануше, не смея нищо да кажа... сутринта я измъчих докато изчистя очите и нослето... всъщност мъчението беше капките в носа и кърмата в очите.. Четох, че не се препоръчва да се капе кърма в очите, но докторката каза да опитам с това преди да купя капки.. Та, нослето й е малко по-спокойно /след 4 пъти капане снощи и веднъж сутринта../ Сега на 3 часа, чистя и капя, заради разстройството е само на кърма и суче през 2 часа... Странно, че ака редичко /направо воднисто/, но не често... Примерно на ден по 3 пъти максимум.. Дали да си й дам пюренце или поне само каша следобяд?  Thinking /кашлицата също доооста позатихна..
Ох, пу пу, много хвалби изрекох.. да не й е уроки!  Praynig

# 380
здравейте момичета
аз скоро ходих до '' Св.Мина'' и ми казаха 35лв. за кръщане, което като гледам за сега е най-ниската цена Mr. Green
да ви почерпя,че любимото ми братче има рожден ден днес

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 15:19 от rumik

# 381
  • Ах, морето
Ганушке, ти на 30 ли стана? Малее, и мен това ме чака скоро.  Whistling

Ето това е моят фотоапарат: http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat … nal#slides-pane-0, само че цената тук е без обектив.  Peace

# 382
Здравейте момичета!
Честити празник на всички(с малко закъснение,но вчера не си бяхме вкъщи и нямах под ръка нет за да ви пиша)!!! Hug
Попрочетох отгоре,отгоре какво сте писали и исках само да споделя,понеже и ние иска ме да кръстим малкия след Празниците,че тук кръщенето излиза около 100 лв.Скоро бяхме в Шипка при едни приятели и отидохме до църквата със златните купета и попитах колко е едно кръщене там и познайте.500 лв кръщене,1000 църковен брак-честито на печелившите #Crazy
После пак ще пиша,че сега ще обядваме.Исках само да ви питам къде ми се губи Аси?????

# 383
Ганушке, ти на 30 ли стана? Малее, и мен това ме чака скоро.  Whistling

Ето това е моят фотоапарат: http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat … nal#slides-pane-0, само че цената тук е без обектив.  Peace

А човек, който не е запознат като мен  Mr. Green как да знае какъв обектив да избере???  Flutter

# 384
Веси, страхотни са ти сладурковците, най-красивите цветчета в градинката на мама  Hug
Бубе, явно има все още истински лекари! Аз ако съм на теб, само при тази ще ходя! Добре че Пресито вече е ОК!
Тук времето е ужасно, дъждове, мъгли...ние пак сме с ларингит и мъча детето със сироп калциев глюконат  Sick Дано му мине скоро!
Освен това ни мъчи и трети зъб отгоре, прозира от няколко дни, ама не ще да пробие...Алексчето се събужда нощем на 20мин и веднага цъфва прав в кошарата  Shocked Викам на мъжо "айде пак ни гледа някой отсреща"  baby_neutral Joy
За кръщенетата ... ужасна скъпотия! Ние верно че го правихме миналия септември, ама си струваше 30лв.+свещи в зависимост от броя на присъстващите. (За справка на мамите от София, правихме го в параклиса в Дружба ІІ), аз съм изключително доволна. Свекито искаше да го правим в манастира "Св. Георги" в Поморие, ама кумовете ни са в София, та набързо го спретнахме там преди да се преместим.
Гале, доколкото успях да проследя темата, Асито е в Свищов, явно като се върнат ще се обади може там да няма нет.

# 385
Това е много интересно
http://geom-bg.com/?p=13135

# 386
500 леваааааааа  Shocked Shocked мале какво ме направихте вие  #Crazy #Crazy

# 387
Добър ден   bouquet
Еее Рибката е сложила край на загадката "Познай колко" Laughing . Дааа 500 кинта е кръщенето в Шипка-свеки много искаше там да кръстим Али. Много и харесвало там, тя щяла да плати казвам и че съм чувала че е доста скъпо и вчера като питахме  Shocked.Викам и айде няяяяма нужда чак пък толкова,хубаво,хубаво но 500 лв са мноооого. Където и да е все е кръщене дали ще е 30 или 500 все тая. Иначе и тук в църквите е 50 лв  + 15 за камери и фотоапарати + 8 за свещи абе около 70
Оф днес пак е смотано времето Confused-но ако не вали сме навън
Приятен ден до после Hug

# 388
Привет и от мен!

Да ви се похваля, направих първия си кисел...стана голям бълвоч, но да видим дали Дари всеяда ще го хацне следобяд..

Аз не мисля да излизам, че голям вятър..но пък метнах една пералня и чакам да събера след 15 минути..

Веси, ясно беше , че ще извадиш някой Канон...то такова качество няма...много е хубава снимчицата, но и манекените са супер!

Тук, в Левски имаме новичка църквичка и кръщенето е 30 лв....но още се чудя дали да се кръстим на годинката или по-рано newsm78

Хубав ден и спокойни бебета от мен!

# 389
  • Ах, морето
Как 500 лв.?!?  ooooh! Тези са се самозабравили. Че ако не е кръстено там, детето по-малко християнин ли ще бъде?
Жижин, свекърва ти, като чу сумата, още ли иска там да правите кръщенето?  Grinning
И аз смятам да изчакам с кръщенето.

Общи условия

Активация на акаунт