Летни кънки или ролери

• 60 454
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В Борисовата става.
Щерка ми караше и при паметника на Съветската армия, покрай скейтърите Simple Smile

# 121
  • София
A къде може възрастен да кара ролери? И мен нещо ме хвана носталгията, но се чудя дали няма да изглеждам смешно, а и нямам с кого да карам, така че ще трябва да се забавлявам сама. Rolling Eyes Като дете карах навсякъде - около блока, по улиците, ама сега ми се струва, че ще представлявам странна гледка? В Борисовата градина не знам доколко алеите са удачни, и дали няма да се пребия. Rolling Eyes

Парка Заимов ми изглежда най-гладко асфалтиран, ако ти е удобен  Peace

# 122
Ние купихме нови ролери за сина от пазара до стадион Васил Левски. Харесаха ми, защото се регулират и шината, на която са колелцата, е метална и може да ме издържи и мен. Само дето аз като ги обух се оказа, че не мога дори и да стоя с тях, а мога да карам зимни кънки newsm78. Реших, че нещо наклона на глезена не е както трябва, ама сина си ги подкара без проблем. А кънки с обувки мисля, че могат да се намерят в магазините където продават кънки на лед и хокейни неща. Има един такъв до Орлов мост (стига да не се е преместил). Обаче са скъпи, защото марките са доста истински. Ако си намеря кънки втора употреба в по-приличен вид, сигрно и аз ще се юрна по градинките с детето. В Младост най добра е градинката на Бедрок. Там карат много деца.

# 123
  • София
Цялата банда от квартала се е оборудвала с ролери. По едно време имаше промоция в Кауфланд, а и сега е останал някой и друг чифт.
Карат в двора на 81 СОУ Младост 3 - идеален е.

# 124
  • Sofia
Дъщеря ми има такива от 2 седмици, не е карала още навън обаче, чака и ние с баща й да си купим и да падаме дружно:
http://shop.roces.com/inline-skates/moody-boy.html

# 125
  • София
И на мен ми предстои скоро да купя ролери за дъщеря ми.
Моля за координати на магазини, ориентирайте ме кои марки са качествени и на какво трябва да обърна внимание при закупуването.
Държа детето да ги премери и затова не искам да поръчвам от сайтовете.
Смятам и себе си да оборудвам  Mr. Green.

# 126
  • София
Ролерите се разтягат до 3-4 номера, така че спокойно могат да не се мерят.
Гледай колелцата да са силиконови.
По принцип в големите спортни магазини има ролери всякакви.

# 127
Аз взех на мен и на децата от Спорт депо. Има до Метро Люлин, до Хиполенд и в Младост, близо до кино Арена.

За марките - не знам, ние просто мерихме и тези, които ни бяха удобни взехме.
Със силиконови колела задължително.

# 128
  • някъде ... тук ...
По заръка на треньора му по фигурно пързаляне купихме на дребния ролкови кънки, а не ролери. Намерихме изгодно на пазара до стадион "Васил Левски" - маратонки с колелца на изглед Simple Smile
Виждаха ми се тежки, обаче Гого бързо ги подкара. Кара в НСА - най-близо ни е.

# 129
  • София
 Като дете съм карала летни кънки. Това много ми помогна да запазвам равновесие. Не съм падалаили спъвала никога след това.

# 130
  • София
И аз бях фен като малка на ролковите кънки, но децата предпочетоха ролери. По-масово се карат сега от кънките.

# 131
  • Italia
И аз бях фен като малка на ролковите кънки, но децата предпочетоха ролери. По-масово се карат сега от кънките.
Съгласна съм, тук ме гледат като полезно изкопаемо, когато изляза с кънките. Иначе всички са с ролери.

# 132
За подарък на 9 годишно момче дали е подходящо да купя ролери , но никога досега не е карал, какви ще ми препоръчате.

# 133
  • Italia
 Yanina_ , подходящо е, стига да му е приятно на детето. За марка не мога да те посъветвам, но ги търси да са разтегливи (детските ролери са обикновено 3 номера да кажем 36-39 и се разпъват според големината на крака на детето). Колелцата с диаметър около 72-75 мм са подходящи за начинаещи - колкото е по-голям диаметъра на колелото, толкова по-бързо се движи и е за по-напреднали състезатели Simple Smile

# 134
  • Sofia
За подарък на 9 годишно момче дали е подходящо да купя ролери , но никога досега не е карал, какви ще ми препоръчате.
Идеята ти е прекрасна. Peace Трябва да се съобразиш с номера на обувките на детето както ти е писала NikolForAll .

Общи условия

Активация на акаунт