Топли слънчеви лъчи огряват нашите канадски ширини - 41

• 34 845
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • Калгари, Канада
mamamia, розеола ли се оказа?

Въобще розеолата води ли се шарка?! Доколкото знам като караш шарка имаш имунитет и не я караш пак. Докато Виктор кара розеоло 2 години под ред, по едно и също време на годината (юни-юли).... та се зачудих  newsm78

Аз ще правя яйца и козунак в събота сутринта (преди работа  Crazy)

Според диагнозата на форума - ДА    Laughing , иначе на лекар не сме ходили, та официално не е установено. Като гледам няма какво друго да е. Чудно ми е как се хваща, като никъде не е ходил и само с батко си има допир. И аз четох, че може да те повтори, но било само за деца до 2 год., след това не я хващали.

# 166
mamamia,

Ще те държа в течение дали ще ни повтори и тази година Simple Smile ... Ще правин 3 скоро. Надявам се да не, защото много се мъчи детето. Миналата година бяхме с 39С 2 дена... при 30С навън и 35С в стаята му.... Sad....

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 01:17 от denzul

# 167
  • Vaudreuil Canada
След залез слънце не се боядисват   Simple Smile, по-добре в събота преди да се събуди  Laughing

Peace

Аха аз набързо оцапах яйцата докато още имаше слънце Simple Smile и преди да се прибере зверчето Simple Smile
Не съм очарована, но каквито такива - козунака в събота ще го бъркаме, че и торти ме чакат междувременно   chef

бои нямам колкото shemet_neveroiaten,

И аз не мислех че имам толкова  Embarassed  но понеже най-накрая събрах всички опаковки на едно място и се отчаях от себе си.

# 168
E&M а ние сме куриозен случай - канадската декларация ни я искаха като си влизахме в Канада ... как все на мен се случват простотиите....

Като е за простотии, и на мен не ми липсват Laughing Два пъти ни се случва в семейството да ни искат канадската декларация едва на влизане в Канада, без да са я поискали на излизане. Втория път дори направих забележка на служителката, която ми я поиска Laughing Ами така де, аз все си мислех че тези декларации служат за да се предотврати извеждане на детето от страната без знанието на един от родителите. И тя взе че се съгласи Laughing
Браво момичета че пускате рецепти на козунак, аз само копирам и ги пускам на мъжа ми по Скайп Embarassed Вече няколко съм му пуснала Simple Smile

# 169
Брех много сте бързи с тия яйца  Mr. Green Аз чак като заспи мъника май ще спретвам ръкавите  Joy А за козунака, мъжа ми купи от бг магазина - не съм сръчна като вас  Wink

Moje li nqkoj da pusne recepta za kozunak za ma6ina, 4e ne mi se rovi po stari temi, molq...Shemet, mersi predvaritelno  Wink

hahaha знаеш ти кой ще ти отговори

Mr. GreenНяма грешка!!! Laughing

След залез слънце не се боядисват   Simple Smile, по-добре в събота преди да се събуди  Laughing

Това ще се направя, че не съм го видяла. Ние викнахме и комшийчето, а то кокори ей такива очи  Shocked, друг път такоз чудо не видяло...

Шемет, като бъркам в машината, после трябва ли да втасва след всяко бъркане (3 пъти) или само бръквам и спирам... и така три пъти???

# 170
http://www.laplacedesarts.com/pda-evenement/3820/arthur-l-aventu … u-tresor.fr.html#

Ето ви предложение за мероприятие, ние утре мислим да се занесем до там.

# 171
МaНЕВрата първите 2 изкарва цялата програма за тесто-месене + втасване, на третото пускане след като свърши с месенето я спираш. Шеметка ще ти обясни още по-добре   chef

При мен втората доза козунаци се получи доста добре - имат и вид и вкус  Laughing /първите въпреки ужасния си вид са чудни на вкус/

Днес ще заминаваме на вила и ще изкараме там почивните дни /събираме се 5 семейства  newsm10, което прави 9 деца  newsm44/. Пожелавам на всички приятно посрещане и изкарване на празниците, много здраве и много усмивки. beer2

# 172
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата два пълни цикъла на месене и втасване в машината - само третия път е месене в машината, а втасването е в тавичката в която ще печеш след като си оформиш плитка (или нещо друго посукано).

# 173
Мерси!!!! Почвам...За плитка отсега ми е ясно, че няма да мога да я усуча, ама каквото сабя покаже Laughing

# 174
Izwiniawam se za latinicata!

Shemet, a maiata w kolko mliako ia raztwariash? Kolko triabva da stoi?

# 175
  • Vaudreuil Canada
kambanka 2304 в колкото е по рецептата - разбърквам го само с маята.

# 176
Не мога да се въздържа, оплетох я пустата му плитка дето ми се опъна миналата година Party

# 177
Браво МaНЕВрата !!!!!  smile3501

Сега остава и да е вкусна   newsm03

# 178
  • Канада, Монреал
Шемет, благодаря за хубавото обяснение на рецептата. Само да добавя към продуктите и кора настърган лимон за тези, които обичат.
Аз сега съм на вълна кифлички, а утре козунаци, ако младежът е послушен и си спи следобедният сън Simple Smile
МaНЕВрата, пусни да видим някоя снимка на произведението ти Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 21:15 от Lady_Cherie

# 179
  • Торонто
Кое брашно ползвате за козунак - All Purpose или Cake&Pastry?
А пресявате ли го?

Някой пробвал ли е козунака на Shemet на ръка?

Общи условия

Активация на акаунт