Топли слънчеви лъчи огряват нашите канадски ширини - 41

• 34 345
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, знам че имаше тема или дори теми, но в момента не откривам нищо, а и нямам нерви. Та бихте ли казали още веднъж коя беше куриерската фирма с която се изпращат паспортите за визи до Букурещ?
П.С. Мисля че не мога да работя с търсачката на форума. колкото пъти съм опитала - все нищо  Embarassed
Благодаря Предварително

# 586
Аз съм изпращала със "Спиди", другата е "DHL", но там е много скъпо. Спидито вършат чудесна работа Peace

# 587
А като си използвала Спиди, успя ли да платиш в двете посоки, в смисъл, да ти се върне паспорта със същата фирма? Днес дъщеря ми я направих на луда, защото й казах, че трябва да плати и за двете, а от Спиди й казали , че това е невъзможно, че не можело да се  платя за услуга, която не е извършена. Та сега паспорта е изпратен с платена само една посока и не знам как ще й го върнат. Как беше в твоя случай?
Благодаря

# 588
  • Калгари, Канада
Sneji, с голямо закъснение честит рожден ден на малката принцеса!

nikolova , аз пък мисля, че не приличаме на голямо семейство, а на малко село  Wink

Аз влязох да се оплача: При нас вали сняг в момента Crazy  Цял ден валеше дъжд, Владко ходи на зоологическата градина с децата от групата, върна се мокър като мишка, очаквах, че ще е мрънкав и вкиснат, но той беше щастлив и въодушевен /въпреки мокрите си крака и глава/. По лошо време от това едва ли можеха да намерят за тази екскурзия  #Cussing out Аз дори мислех да не го пускам сутринта, ама хайде .... минало е добре, преоблякох го набързо още в колата и сега гледа детско.  Grinning

# 589
А като си използвала Спиди, успя ли да платиш в двете посоки, в смисъл, да ти се върне паспорта със същата фирма? Днес дъщеря ми я направих на луда, защото й казах, че трябва да плати и за двете, а от Спиди й казали , че това е невъзможно, че не можело да се  платя за услуга, която не е извършена. Та сега паспорта е изпратен с платена само една посока и не знам как ще й го върнат. Как беше в твоя случай?
Благодаря

Напразно си се карала на детето smile3513
Когато ти върнат пратката, тогава ще платиш Money
Пак Спиди ще ти я върнат

# 590
При нас вали сняг в момента Crazy

Това вече ми идва в повече  Crazy, ние вчера и миналия ден едва изкрахме с това усещане за 40 градуса - беше си ад, днес е по-добре, но чак пък сняг ... #Crazy
Какво ли още ни е подготвило времето  newsm78

# 591
Незнам какво става с това време?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?  smile3511

Почти е Юни, а аз все още съм с яке.... не съм помирисала къс ръкав или малко по-отворени обувки. Искам слънце и 20С.... а то всеки ден едни ми ти песимистични прогнози... чак до депресия може да докарат човек.  newsm45

# 592
Mного е побъркано времето наистина. След като пролетта дойде през февруари, а в началото на Май дечурлигата се къпеха в Океана, снощи пуснах парното за малко Simple Smile Но пък няма и помен от прословутия дъжд, уикенда валя малко защото имахме гости Grinning но иначе си е супер Simple Smile

doreto, моите родители ползаха Еконт. Върнаха им паспортите с визи за седмица или 10 дни. Свекърите направиха същото пак с такъв резултат. Не ги познавам извън тези 2 случая, но в тях се справиха супер.

# 593
  • Калгари, Канада
.... не съм помирисала къс ръкав

Аааа ние с къс ръкав бяхме, ама това не попречи тази седмица да застудее ...  #2gunfire  Луда работа

# 594
Millena, Еконт отговорили на дъщеря ми, че не правят такава услуга, в смисъл, че не могат да изпратят паспорт през граница. Това става в гр. Плевен. Те й Спиди първо и бяха отговорили, че не изпращат паспорти, та я карах да ходи отново до офиса им. Какви хора са , ей......
Izma, благодаря ти за инфото. Успокоих се, а утре ще я успокоя и нея  Hug

# 595
И аз да потвърдя информацията на Изма. Изключително съм доволна от Спиди и препоръчвам с две ръце Hug
Еконт и мен преди време малко ме отрязаха и сега въобще не съм ги търсила даже като вариант за изпращане на паспортите Peace

# 596
Здравейте, пак съм аз Simple Smile надявам се нямате нищо против да пиша от време на време в темата ви.
 Със съпруга ми мислим да се пробваме за Федералната програма за skilled workers, тъй като моята професия попада в тази категория. Както писах и  преди,  все още сме съвсем в началото на всичко ми е малко притеснено, в същото време си мечтая за Канада от доста време Simple Smile    и ме е страх дали ще се справим.
Някой от вас опитвал ли е да подава CV-та още преди да е пристигнал? Има ли някакъв смисъл от това? Естествено нямам намерение да почвам от сега , но изобщо не мога да си представя да отида в чужда държава , без да знам какво ще работя и най-важното кога....  Имаше ли сред вас такива , които не познаваха никой , когато са пристигнали? Ние нямаме никакви приятели в тази държава и това също малко ме плаши...

# 597

Аааа ние с къс ръкав бяхме, ама това не попречи тази седмица да застудее ...  #2gunfire  Луда работа

В Калгари винаги за 24 май има сняг ( що цветя съм изхвърлила по тази причина). Ти все едно за пръв път си в тпзи град

Да се похваля и тук: на 24 май се роди сина ни Калин ( 2830 гр и 47 см). От два дни сме си в къщи и снощи успя да ни направи на "луди калинки". Снимки :  http://www.flickr.com/photos/23538286@N06/

# 598
Titina, да ти е живо и здраво момченцето!  baby
Да ви донесе много радост и усмивки smile3504

# 599

Честито, Титина! Любов и щастие ви желая! Grinning
Много е сладък - enjoy, както се казва!

Общи условия

Активация на акаунт