Ние затова правихме теста. Ако има евентуално алергия да се вземат мерки на време.

Просто като ви чета и ми настръхва косата - ангини, бронхео..., ужас просто 
Много приятно ми стана, че се срещнахме 

Каза, че вече е на оправяне, но ми стана много мъчно 
http://www.vbox7.com/play:22d7be79
досега такова нещо не е било,чак такива болести.Давах Мукосолван,а от вчера нищо
ама всяко 2-ро дете което идва в магазина е болно с кашлица или майка му казва,че е изкарало този вирус с Т. Ако имаш време минете др.седмица през магазина 
, започнах хомеопатия - меркуриус солубилис, коластра, изопронизин и вит. Леко изкарахме ноща, стигна само до 38,4, дадох Панадол и до сутринта не е вдигала. Днес варира в границите на 36.9-37.0, само като легна стигна до 37.4. Няма кашлица, само сополи, обаче едни лиги текаааааааат, не е истина. Прочетох че при херпангината е нормално по-засилено количество слюноотделяна, ама чак пък толкова.... дано излезе поне и някой зъб покрай нея.
Тя по принцип от март месец насам всеки месец имаме такъв период, 2-3 дни с висока Т, направо незнам вече, замислям някакви пълни изследвания, че според вече това не е нормално, то зъби зъби, ама чак пък всеки месец 
Някакви идеи
[/color][/i]
Някакви идеи
[/size][/b][/i]
И аз търся начин да я откажа ама на ощще не съм намерила 
сега обаче от позицията на страдащ родител с болно дете, на което със сигурност и ваксините допринесоха за състоянието, не мога да остана равнодушна... трябва да призная, че съм била прекалено едностранно информирана и в дълбока вътрешна заблуда по отношение на вредите и ползите от ваксините.

Само обиждаше и хулеше, без да каже нищо наистина сериозно като довод. И как ако не се ваксинираш рано или късно неминуемо ще се разболееш и ще стигнеш до тях, това беше най-тъпото изказване. Все едно, че като си ваксиниран ти се дава 100% гаранция, че няма да се разболееш 
Няма да питам как сте, само се надявам силно, че сте по-добре било то и малко
, не съм разпитвала с подробности... То като му няма нищо друго на детето, от какво да е, вече и аз се чудя, само от лекооо зачервени дъги 40 градуса, ми ако е силно зачервено гърлото незнам колко трябва да е... Аз затова ще пускам едни пълни изследвания на кръв и урина, да видя да няма друга причина някъде

Вече ще знам за тоя Аугментин, поне да ни се изписва нещо друго, ако се налага.
Това е единственото, което слагахме допълнително, защото всъщност идеята ни е, че не се знае докога изобщо ще живеем тука, и ако се върнем обратно в Бг, все пак там си е задължителна ваксина. Тука не слагат от нея, но това е отскоро, допреди няколко години са слагали.