Отговори
# 90
  • Варна
*Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълва живота ни!*

# 91
Христос Возкресе  Hug Hug Hug

# 92
Христос Воскресе! сега да ви почерпя за втория рожден ден на моето момиче честит рожден ден на Дани и Павлина!да са живи и здрави и много да слушкат.

# 93
  • София
Честито Възкресение Христово!

Честито на всички рожденници (не само на днешните, а и на сладурите, навършили вече 2 год. тези дни)!
Честито и на техните родители!

От все сърце желая здраве и късмет на всички Мартенски, Априлски и Майски Априлчета ! А ние още дъ-ъ-ъ-ъ-ълги години да  споделяме както техните постижения, така и постиженията на техните деца и внуци - било тук, било на поредната Трансгалактическа!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 12:08 от ВаняМ

# 94
Христос Воскресе!

Бъдете най-вече здрави!
Честит 2-ри рожден ден на всички порастнали дечица!

# 95
  • Popovo
                                                                    Христос Воскресе!

Честит Втори Рожден Ден на родените днес, много здраве и пакости им пожелавам.

# 96
  • Стара Загора
Христос Възкресе!
Много здраве и щастие на всички! И специално на малките рожденници! Да са ни живи и здрави Hug

# 97
  • София
Момичета, днес е много специален ден за мен!
Барът е изцяло на Ваше разположение! Поръчайте си каквото и колкото ви се пие и кажете по едно "Наздраве!" за здравето на милия ми Косьо Simple Smile

Честит рожден ден и на Лидия, Филип и Живко ! newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38  bigdance2 newsm18  Party Time Tada

# 98
Честит Рожден Ден на всички рожденници днес  Hug Heart Eyes Hug

Здрави, весели и палави бъдете мили двегодишни дечковци  newsm59  bigdance2 newsm59

# 99
Честито на всички празнуващи 2-ри рожден ден, които сме пропуснали - много усмивки и безкрайни игри  Grinning
  party023 Tada Tada  party002  Party Time Tada Tada
Христос Воскресе! Нека има мир, любов, щастие и благополучие за всички  Hug

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСКО!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА.
Мили дечица, растете здрави, весели и послушни, носете само радост и гордост на родителите си.

Благодаря за хубавите пожелания за моето пораснало бебе. Какво нещо е относителността - за мен Поли е бебе, а някои нейни връстничета вече са каки и батковци.  Grinning
Тази година отбелязахме подобаващо великия празник - рождения ден на Бебка и Великден (те неслучайно съвпаднаха  Wink).
Вчера имахме гости, днес имахмйе гости и утре пак чакам гости. Този рожден ден стана като в приказките - 3 дни и 3 нощи. Обаче децата са доволни, особено рожденичката.
Братята й я научиха да казва на колко годинки става (и да показва с пръстчета), а вчера разбра и как се духат свещичките. Голям кеф - сега не можем да я спрем.  Joy
Получи нови дрешки и сега все пред огледалото виси - голяма кокона излезе.  Laughing
Ох, уморена съм. Отивам да поопъна крачетата, че след малко трябва вечеря да приготвям.
Целувки.

# 101
Христос воскресе!

Честито на днешните рожденици, както и на тези духнали двете свещички през последните няколко дни. Желая им много здраве, безгрижно и щастливо детство.
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023

# 102
Христос Воксресе!  Hug Hug Hug

Честито на всички рожденичета-априлчета! Да са ни живи и здрави!

# 103
Честит рожден ден на всички малки рожденници който съм пропуснала ,както и на днешните ни малчугани !!!
Мили дечица бъдете винаги здрави и много щастливи !!!

# 104
Честит Рожден Ден и от мен на всички априлчета,които съм пропуснала през последната седмица:
Магдалена, Християн, Радослав, Димана, Лъчезар, Изабела, София, Стефани, Мартин на hrisi-pisi, Михаил, Константин на milenag, Александрина,Калоян на Ивейн, Денис, Стефан, Илия, Даниел, Павлина, Оливия, Филип, Живко, Констатнин на ВаняМ, Лидия!

И на днешните рожденници:
Александър,Мартин на baby_artois, Габриела на Мирка, Виктор, Калоян на Azvasi, Антония!

Да са живи и здрави,много щастливи, и родителите им да са все така всеотдайни!

Общи условия

Активация на акаунт