Отговори
# 645
  • Варна
Здарвейте.   Да се включа и аз относно хомеопатичните. Докторката на Ники и тя доста успешно го лекува с хомеопатия,макар да не е класически хомеопат.  От нея и от още няколко мед. лица съм чувала че не се дават директно гранулките за смучене или хрускане  а трябва да се разтворят в малко вода,дори поклащайки водата.  Дори тук в темата някой беше обяснявал същото нещо и защо е необходимостта от разтваряне.   Та аз винаги му ги разтварям.

Скорошно оздравяване на всички децица  Hug.

И аз след като прочетох това попитах лекарката, не нашата хомеопатка, а друга при която случайно бяхме на преглед. Тя каза че това с разтварянето във водата и поклащането се отнасяло за малките бебета, а за по-големи деца като нашите могат да се дават директно.
Сега се сещам че веднъж и личната ни лекарка ми обясняваше така да ги разтварям. Аз се учудих и попитах защо да ги разтварям след като ги пие без проблем така... тогава тя каза, че щом ги пие така, тогава няма нужда...
Та кой крив, кой прав...  newsm78

# 646
  Party http://bgflash.com/flash/12332/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D0%BE%D … %D0%B1%D0%B0.html  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532
Сашко играе в този сайт и днес попаднал на клипчето ,скъсахме се от смях !!!

# 647
 Party http://bgflash.com/flash/12332/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D0%BE%D … %D0%B1%D0%B0.html  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532
Сашко играе в този сайт и днес попаднал на клипчето ,скъсахме се от смях !!!

Пете,мерси за споделянето  hahaha  Joy Уникален,направо талант,егати...бебето!

# 648

Пете,мерси за споделянето  hahaha  Joy Уникален,направо талант,егати...бебето!

Да , изумих се как е запомнило целия танц  Shocked до най-малките детайли ,много е сладко  Laughing

# 649
# 650
Добро утро  Hug
Хайде на кафенцето.

Ехмея, все забравям да те питам, доволна ли си от яслата? Как са условията? Тя е близо до нашия офис и аз все се каня да ходя да поразпитам и не успявам. 

Хубав ден на всички   bouquet

# 651
цитат: milisa и 0 Гости преглежда(т) тази тема

Айде добрУтрУ. Мерси за кафето. Къде сте всички???   
Днес както и вчера голяяяям студ. Абе това време се сбърка нещо. Само вали и навън е студено почти като за зимно яке. Егати и лятото. Ако ей така се избъзика като сме на морето,незнам какво ще правим  ooooh!. Добре поне че в началото на юни бяхме за 7 сни на море и времето беше чудно.Та от тогава нее имало такава цяла седмица слънце.

Как са болничките  Rolling Eyes?

# 652
Да ви развеселя малко с едни бисери, които копирах от една друга тема  hahaha

Каква е приликата между мастурбацията и творчеството на Веско Маринов?
- И двете носят удоволствие само на изпълнителя.

Каква е разликата между една глава лук и Веселин Маринов?
Никой не плаче, когато нарязват Веско на парчета.

Приликата между гръмотевицата и Веселин Маринов е, че не се знае къде и кога ще удари.

Каква е разликата между Веселин Маринов и терорист?
Терористите имат симпатизанти.

Какво е единственото нещо по-лошо от Веселин Маринов на концерт?
Добър въпрос. Ние все още се опитваме да разберем същото!

Веско Маринов се хвали на свой приятел:
- Вчера се върнах от Сомалия. Направих благотворителен концерт в помощ на децата там!
- Браво, браво! Нека видят, че има и по-страшно от глада...

Счупен е световният рекорд по хвърляне на диск. Рекордьорът е българин, а диска - на Веско Маринов...

Веселин Маринов нападнал човек в парка - изпял му новата си песен!

Музиката на Веселин Маринов лекува сакатите, буквално лекува музиката на този певец: един инвалид станал от количката си и си тръгнал по време на концерта му!..

# 653
  • София
Аз харесвах някои песни на Веселин Маринов преди време, но като цяло ми е много патетичен...

Но с последната си ода (щото не мога да го нарека това "песен") за МВР просто ме уби! То бива подмазване, то бива, ама това е прекалено! ...И Партията не помня да е била толкова възторжено опявана на времето  ooooh!

# 654
Tea - fea от къде го измъкна това  hahaha

п.п. имаш от мен  Peace  Peace  за ДВЕ да са  дазнаеш  Hug  Hug и аз много искам ама.....

# 655
Tea - fea от къде го измъкна това  hahaha

п.п. имаш от мен  Peace  Peace  за ДВЕ да са  дазнаеш  Hug  Hug и аз много искам ама.....

Това го измъкнах от Добричката тема  hahaha , голям майтап е
Маги, да ти се връща  Hug

# 656
Ехмея, все забравям да те питам, доволна ли си от яслата? Как са условията? Тя е близо до нашия офис и аз все се каня да ходя да поразпитам и не успявам. 

Да, доволна съм, защото детето е спокойно и ходи с желание - за мен това е най-важното. Иначе ако говорим за материална база не е кой знае какво, но на мен това не ми е приоритет. Засега се разминава само с хреми, почти не е отсъствал, което за мен е супер, дано се аклиматизира към средата до есента за да не боледува много. Не съм имала никакви проблеми и с госпожите, на мен лично ми се струва, че си разбират от работата.
Ако нещо конкретно те интересува питай.  Grinning

# 657
Здравейте!
Не съм се включвала в темата от много време, но ми липсвате и реших да намина.
cenitelkata, страхотно клипче, утре ще го покажа на Жики, той много обича да танцува и ще му хареса  Hug

Целувки на всички дечица !   love001

# 658
  • Popovo
Добро утро!
Роска, отдавна не си писала, какво става с вас, как е Жики? Вие нали щяхте да идвате в Априлци, какво стана?

Ние от вчера сме във Варна и Гого от снощи ми вдига висока температура без да има каквито и да е било други признаци за болест. Само от два дни не съм го водила на лекар и до вчера нищо му нямаше  Tired Не съм казвала, но му правихме кръвен тест за алергии, защото кашля без да спре вече почти 3 месеца. Хем не е болен,хем не е здрав  TiredОказа се, че не е алергичен, но е на горната граница в показателите към два вида кърлежи и домашна прах и тревни полени. за сега ще пие три месеца Ефира и после ще видим, надявам се всичко да се нареди и да забравим за кашлицата. Та така сега по препоръка на педи му давам Инфлуцид, осцилококцинум и вит. ц и стискам палци да е добре.

Теа, не слушам песни на В. Маринов, но след като прочетох вицовете за него си пуснах и  Mr. Green ами прави са си хората да се шегуват с него, въпреки, че баба ми например би ги харесала.

# 659
  • Стара Загора
Привет и от нас Hug

Кокетка, дано се оправи бързо Гого и няма сериозна причина за температурата Hug И кашлицата бързо да минава...
Сисе, как е Дани?
А другите болнички?
Дано вече всички са оздравели Hug

При нас нещата не се развиха добре Sad Ангината мина бързо, обаче я последва бронхоспазъм с една отвратителна кашлица, пристъпи, ужас. И сега пак сме на Вентолин, при положение, че го пи до миналия петък пак заради спазми след предишното боледуване. Вече ми идва да се гръмна  #2gunfire Казват, че е на алергичва основа, и много ме е страх както е тръгнало да не се стигне до някаква астма Cry

Тейка, наистина голям майтап бяха тези вицове. И аз стоях и се смях сама с глас

Общи условия

Активация на акаунт