Най-изгодния сайт за доставка на хранителни добавки от чужбина

• 59 004
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В едната пратка имах 7 бр. и получих всичките мостри Simple Smile
В първата сложих само 3 броя мостри /досрамя ме повече Simple Smile/
Кутийките за табл. са хубави / но големички/
балсама за устни също е хубав /малина/- сега е мента

# 166
Мито не се ли плаща само ако поръчката е за над 150 евро?
ДДС - за всички доставки над 15 Е/които попаднат на митница ,разбира се/
Лимит за мита продавач физ. лице-45Е
Лимит при продавач юридическо лица -150Е

Днес си получих две пратки едната надвишаваше 15е ,но си дойде в пощата.

В едната пратка имах 7 бр. и получих всичките мостри Simple Smile
В първата сложих само 3 броя мостри /досрамя ме повече Simple Smile/
Кутийките за табл. са хубави / но големички/
балсама за устни също е хубав /малина/- сега е мента
и от това поръчах аз http://www.iherb.com/Free-Imperial-Elixir-Royal-Jelly-2000-5-Capsules/20994?at=0
denis_d по-евтин вариант с такова ядро на Хиалуронова к-на  няма ли в сайта?
По двечки ще пия .

# 167
  • София
Тук намерих най-евтиния вариант на НА, която трябва да се пие за кожа.
Писала съм  във фирмата, която е разработила метода Injuv - та от там ми казаха,  че Source Naturals работят с техните продукти / само ги пакетират/
И с Айхерб открих най-добрия вариант за цена /поне за сега/ Simple Smile

Пчелно млечице - и аз си поръчах Simple Smile /мостра/

# 168
Тук намерих най-евтиния вариант на НА, която трябва да се пие за кожа.
Писала съм  във фирмата, която е разработила метода Injuv - та от там ми казаха,  че Source Naturals работят с техните продукти / само ги пакетират/
И с Айхерб открих най-добрия вариант за цена /поне за сега/ Simple Smile

Пчелно млечице - и аз си поръчах Simple Smile /мостра/

Да аз поръчах /и пих естествено вече/ от това ,което беше показала.
Искам да вземам и за майка ,не толкова за кожата ,а за болките и в коляното четох в ревютата ,че помагала.

# 169
  • София
За стави може с обикновена НА, която е на по-ниска цена.
Но, ако е в мено- и предмено-пауза причината може да е и по-ниско ниво на хормони , ревматоиден артрит, намаляла костна тъкан и т.н. и е добре лекар /ортопед-травматолог/ да я посъветва какво точно да пие. Може да се налага някакво комплексно лечение.
За болки в ставите - спорт, движение и разходки Simple Smile

# 170
Последн питанка,трябва ли да посочвам метод на доставка–еърмейл, ЮПС или нещо си изобщо?
И някой тествал ли е каква е доставката или изобщо негативите от поръчка над 80 долара?
Нещо мито, ддс, до какви килограми?
Аз си харесах скъпи добавки и само с две например надвишавам 80 долара, а не надвишавам кило и нещо.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 18:03 от dora7511

# 171
  • София
По-добре не експериментирай - пусни си най-важните неща от 60 до 80 $ и гледай да влезеш в необходимото тегло. Така шанса да не платиш нищо и да си го получиш в пощата е най-голям.

# 172
Някой може ли да препоръча шейкове за отслабване, които заместват основно хранене.

# 173
Много се радвам на хубавата дискусия, която оформяте. Така и аз научавам разни козметични трикове, дето иначе са ми "тъмна Индия"...

Вчера си получих поръчка от айХерб от 22 март. Направо второ известие (първо не съм получил). На митницата - 22 лв. ДДС + пощенска такса. До сега идваха в пощата... Ензими за една приятелка на жена ми за 63 долара.

Това е положението!

дисти  и другите - за съжаление бърза мозъчна стимулация се получава с непозволени средства - амфетамини, а също с вазопресин (не препоръчвам!).

Много добър ефект има продължителното приемане на рибено масло, а също така коензим Q10, ацетил Л-карнитин и фосфатидилсерин.
И една малка тайна - всички лекарства против Паркинсон действат много добре на здрави млади хора (интелектуална стимулация). Бих предложил да се пробва с Бромокриптин (само ако НЕ кърмите!!!), заради бързия ефект.

Все пак, най-добре с коензим Q10. Приема се с храната, със сок от грейпфрут + черен пипер (за добро усвояване).

Ninia - не се пртеснявай, ще дойде. Виждаш как за два дена дойдоха поръчките от последните 15 дни. Проблемът е в България (като че ли някой се съмнява...)

Shipped Out е "изпратено".

dora7511 - точно както те казва Дорис - слагаш, вадиш и следиш какво се получава в долната част на страницата - сума, тегло, отстъпки и т.н. Не бързай, поиграй си половин час докато схванеш логиката. След това е много просто.

Освен безплатните подаръци (мостри) има и група препарати и книги с много голямо намаление. Прегледайте ги.

Когато поръчката стане над 80 долара се дели на две поръчки - едната за ~80 долара и другата - колкото излезе.

Iliana  - при ревматоидни ставни болки - прочети темата за протеолитичнте ензими в Здравословни.

# 174
Пантера къде е тази митница, за да проверя и там? Поръчката ми беше за 60,7 долара и би трябвало да я получа в пощата. Тормозя ги там от време на време с въпроси, ама и те са малко зли, така че взаимно се мъчим  Laughing

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 16:24 от Ninia

# 175
Митницата е до автогарата на гарата. В ниското. Има гише справки ( лев и нещо справката).

Но пак ти казвам - не се притеснявай, ще дойде.

# 176
denis_d, последно не разбрах серума с ХК, който си поръча, става ли и за очния контур?

# 177
  • София
denis_d, последно не разбрах серума с ХК, който си поръча, става ли и за очния контур?
Аз наблягам най-вече на тази част Simple Smile Според мен става, защо да не става ? !
Много силно ми мирише обаче и май втори път няма да взема от него - вярно, че хубаво мирише, но е много силно. Ползвам  го само вечер - малко като аромотерапия Simple Smile /освен всичко друго/

# 178
Pantera, a защо мислиш се стигна при тази ви поръчка до митницата и мито?
Заради грамажа, над кило и нещо си, или заради сумата на поръчката-над 60 долара?
И ако сумата е над 80, имаш предвид аз да си ги деля в няколко поръчки ли?

# 179
  • София
Някой може ли да препоръча шейкове за отслабване, които заместват основно хранене.
Аз си поръчах и вече получих прореинов шейк / с изофлавоноиди - които може и да са опасни и преди някой да ги приема трябва да се консултира с лекар - това са фитохормони - но той не е за отслабване Simple Smile

Но си мислех следващия път да си взема това : С  КЛА е - т.е за отслабване, колко е вярно незнам. http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-CLA-Slim-Satiety-Smoothie-C … z-504-g/9790?at=0
Аз не вярвам много че от протеинови шейкове може да се отслабне /защото дори със силни Фетбърнари не мога да сваля кг.
Свалям само с храна /т.е с някаква диета /

Ето и други: http://www.iherb.com/Search?kw=protein%20shake%20slim

Общи условия

Активация на акаунт