Най-изгодния сайт за доставка на хранителни добавки от чужбина

• 58 989
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Изправяне и термозащита -http://www.iherb.com/Giovanni-Straight-Fast-Straightening-Elixir … 200-ml/14938?at=0 -супер е.

Потвърждавам. Купих го преди година от Англия и ми се плачеше, че привършва.
Илиана, имаш набито око, както винаги.

# 151
Тъй като ми предстоят изпити препоръчайте ми нещо за добра концентрация и тонус? Praynig

Твърдо се присъединявам към тази молба. Grinning Също и за стимулиране на паметта.

# 152
  • София
Тъй като ми предстоят изпити препоръчайте ми нещо за добра концентрация и тонус? Praynig

Твърдо се присъединявам към тази молба. Grinning Също и за стимулиране на паметта.

http://www.phytin.eu/purpose.htm

# 153
  • София
Вчера получих 2 поръчки от 23.03 и 30.03
Първата е за 67,00$, другата е за 8$ /протеини / - получих ги в пощата - не плащах нищо.
Имат си стикери на кашончето  - Германия и на бележката ми пишеше, че имам пратка от Германия.

Получих Хиалуронова к-на табл. и серум и Биотин + много мостри.
Кутийката за табл. е много сладка, но не си я представях толкова голяма.
Много съм доволна. Simple Smile
Очаквам още една от 29.03

# 154
Аз все още чакам  Sad Обаждах се пак в пощата и ми казаха, че могат да проверят по номер. Той бил с 2 букви и 9 цифри. Моят обаче е с 2 букви и 8 цифри. Направо не знам какво да правя. Ако пиша на iherb дали ще направят проверка? На статус ми пише Shipped Out, това какво значи?

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:28 от Ninia

# 155
Имам известие, Цитросепта ми дойде   261uu  261uu  261uu. На бележката пише Германия

# 156
  • Sofia
Снощи направих първата си поръчка, засега статуса й е In Progress 20%  newsm78 Надявам се, че скоро ще я шипнат. Страхотен е сайта, голямо попадение! Споделям и аз моя код за $5 отстъпка --->  ZOR784  Ако някой има нужда, нека го използва.  Grinning

# 157
Eто и моя код за 5$ отстъпка GED012 , който иска да го ползва. Grinning

# 158
Вчера получих 2 поръчки от 23.03 и 30.03
Първата е за 67,00$, другата е за 8$ /протеини / - получих ги в пощата - не плащах нищо.
Имат си стикери на кашончето  - Германия и на бележката ми пишеше, че имам пратка от Германия.

Получих Хиалуронова к-на табл. и серум и Биотин + много мостри.
Кутийката за табл. е много сладка, но не си я представях толкова голяма.
Много съм доволна. Simple Smile
Очаквам още една от 29.03
И аз получих таблетките ако спазвам дозите ,които пише в сайта ще ми стигнат за 15 дни .Ти как ще ги пиеш.

# 159
  • София
Как така за 15 дни? Пият се по 2 на ден.
Ако страдаш от някаква тежка форма на акне / или за заличаване на белези / може и по повече /тогава трябва по 6 на ден но за 10 или 20 дни /не помня точно как беше/ и после пак по 2 на ден.
Много е важно НА да е тази :
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468?at=0

# 160
Да запитам по опитните.Ако сега направя поръчка за над 60 долара, доставката ще ми е безплатна и няма да плащам мито?
Ще получа 5% отстъпка като първа поръчка?
Трябва да ползвам код(какъв е актуален сега) за още 5%?
Споменава се че и за поръчка над 60 долара има 5 % отстъпка?
Всичките тези отстъпки ли ще получа или как?
Моята поръчка ще е над  60 опредлено.
И последно, за безплатните мостри, можело по едно от вид , иначе втората и т.н бройка се заплащат.
Но има ли ограничение колко (различни) такива безплатни артикули мога да поръчам(избора не е малък все пак)?

Благодаря  на този който ще се помъчи да ми отговори на многото питанки  bouquet

# 161
Как така за 15 дни? Пият се по 2 на ден.
Ако страдаш от някаква тежка форма на акне / или за заличаване на белези / може и по повече /тогава трябва по 6 на ден но за 10 или 20 дни /не помня точно как беше/ и после пак по 2 на ден.
Много е важно НА да е тази :
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468?at=0
Защо е важно да е тази която си посочила? Аз си взех от тази http://www.iherb.com/Thompson-Hyaluronic-Acid-MSM-30-Enteric-Coa … psules/18535?at=0 ? Какво е разликата? newsm78

# 162
  • София
Да запитам по опитните.Ако сега направя поръчка за над 60 долара, доставката ще ми е безплатна и няма да плащам мито?
Моята поръчка ще е над  60 опредлено.
И последно, за безплатните мостри, можело по едно от вид , иначе втората и т.н бройка се заплащат.
Но има ли ограничение колко (различни) такива безплатни артикули мога да поръчам(избора не е малък все пак)?

Благодаря  на този който ще се помъчи да ми отговори на многото питанки  bouquet
Сумата ти трябва да е минимум 60$, преди да сложиш кода за отстъпка.
Ако стане напр. 57,89 - крайна сума / след като си сложила кода/, не е проблем - пак ти е безплатна доставката.
Код- който си избереш - моя е YUL919 - активен е Simple Smile
Внимавай за теглото ако надвишиш 3 паунда (1360 гр) - плащаш допълнително
Мостри - колкото искаш / но внимавай пак за теглото/ - но само по 1 бройка от вид

ПП. При първата поръчка имаш 5% - ако ползваш код + 5% ако сумата ти е над 60$ - така стават 10% отстъпка Simple Smile

ППП Просто опитвай, слагай и махай неща в кошницата си и така сама ще разбереш как става, няма страшно - давай смело Simple Smile

# 163
Моята поръчка ще е над  60 опредлено.

Благодаря  на този който ще се помъчи да ми отговори на многото питанки  bouquet
Мито няма да плащаш ,но може да платиш ДДС.
Безплатните артикули повечето са книги май може да три неща/по 1бр от артикул/ да поръчваш аз веднъж пуснах 4 и едното ми го махнаха.
За кодовете не знам аз не успях да ползвам.

# 164
Мито не се ли плаща само ако поръчката е за над 150 евро?

Общи условия

Активация на акаунт