Нещо смешно, което вашите деца са казали III

• 67 136
  • 915
  •   1
Отговори
# 825
  • софия
Лежа си аз и съм заголила корем, дребната гледа и заявява "Мама пука" (Мама е спукана), Ничу, Ели дува (Нищо Ели ще я надуе) и залага уста на пъпа ми да ме надува Simple Smile
Прочетох го на мъжа ми, още се смее... Joy

# 826
  • София
Малкият е в период на използване на обидни думи, чути от разни филмчета и непрекъснато ги повтаря  ooooh! Опитваме се да го отучим и му обясняваме, че не се говори така. Баща му реагира доста строго и му забрани да ги употребява.
Вчера си седим двамата в стаята и изведнъж се сеща и започва : "Идиот, глупак, некадърник такъв, тъпа...", баща му отваря вратата и малкият продължава: "...сладкишче, шоколадченце такова..."  Crazy

# 827
  • Юпитер- Сатурн
Вчера гледа телевизия, но нещо не му допадна. тръгва с галоп към дядо си с боен зов "Деди дай пуката" превод "дядо пусни компютъра.

# 828
  • sofia
Влизам в къщи след тежък работен ден и детето ме посреща с прегръдка , аз му се радвам "Как си, златце", а той "Аз не съм златце, аз съм скъпоценни камъни".

# 829
  • Варна
- Мамо, намислих дума с "у", познай коя!
Аз: - Предавам се.
- Убичам те.  Mr. Green

*
Искам да ми купиш списание с "Дваж Хе О" (оказа се, списание за Н2О)

# 830
  • дядовата ръкавичка
10-годишният ми син ме информира: "Да знаеш, мамо, че в другия живот, ако ти си ми дете, а аз съм ти баща и умра преди теб, аз ще бъда този, който мести мишката!"  Mr. Green (на компютъра)

# 831
  • София
Имаме гости. Малката дърпа единия "чичко" да танцуват заедно. Той става за един-два танца, ама пак посяда да се подкрепи. Малката пак го дърпа "Хайдеее, тук сме, за да се забавляваме!"
Ходи обяснявай после, че не я водим по такива заведения.  Crossing Arms

# 832
Любо иска да му пусна филмче на компа и ми обяснява, че било в неговия Фейсбук  Thinking
Питам го да не би да ми говори за онази картинка с оранжевата топка, а той ми заявява:
- А, бе, мамо, това с оранжевата топка е Бит Комет, то е за теглени филмчета  Laughing

# 833
Малкият  /на 3г/ преди лягане , иска да пусне компютъра  и на учудения ми поглед отговаря:
"Само да си видя профила, ...че работа ме чака"
 Профил си имал човекът Laughing

# 834
 Laughing в тоя форум всички сме зависими май Mr. Green
едната ми щерка виси пред компютъра и аз я питам-какво пак пипаш там?
а тя-гледам новините! hahaha -бг мамма разбира се    Joy

# 835
Laughing в тоя форум всички сме зависими май Mr. Green
................Joy

Гледа от батко си. Той го е регистрирал в Кефчето и  в Скайп  ooooh!

# 836
Снощи гледаме "Комиците" и когато Малина излезе да пее на сцената, синът беше видимо възмутен:
- Каката що не загащила и кво показва циците?!  Thinking
 Mr. Green
Викам си като пораснеш, ще питаш що се е загащила и защо не си показва циците  Joy

* * *

Сутрешна констатация от преди малко:
- Вънка няма луна, няма звезди...всичко няма.  Laughing

# 837
Таткото:
- Ще ми кажеш ли стихчето за тържеството на Дядо Коледа?

Малката:
- Не!

Таткото:
- Защоооо? Shocked

Отговорът:
- Когато му дойде времето..., ще го кажа на Дядо Коледа Shocked Shocked Thinking

Дъщеря ми е на две години и девет месеца newsm78

# 838
Моят е малко по-малък, но не искал да си каже името, когато баба му го карала да се представи на една съседка, защото " Кво пита? Ти знае как казва Бобо Crossing Arms "

# 839
Племенницата ми:
Каменчо може да е брат на бате, но на мене ми е сестрик  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт