За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
vejhajvej, така като те 4ета, не си за Дюкан, а за ВМ-НВХ:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463891.0
http://spidersport.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=8d1a3e23c … c2e119e47c2774765

този режим отри4а изкуствените храни като подсладителите, одобрява правилните мазнини и е за ограни4аване на мле4ните
 пове4е няма да пиша, не му е тук мястото

# 466
Здрвейте момичета, аз 2 дни не съм се записвала във форума, но го четях и гледам, че има много нови попълнения (не че аз съм от старите) и май повечето са решили да "подобряват" диетата на Дюкан, щото нещо не са доволни или не им харесва, или са много вещи по темата - не знам, но знам само, че когато започне човек да си прави своеволия и резултата е своеволен. Все пак всички написано в книгата и в този форум РАБОТИ и то с ОТЛИЧНИ резултати. Режима изобщо не е труден и не поставя никакви рамки в количествата, никой не е казал да се яде 3 пъти или 6 пъти, всеки яде колкото му е нужно, но само режимни храни.
Добре дошли на всички желаещи да се разкрасят и подмладят - входа е отворен.

Аз за протокола да си кажа, че днес съм - 800гр. Чудесно начало на новата седмица.
Желая на всички слънчева, успешна и отслабваща седмица   bouquet

# 467
Здравейте!  Laughing
Похвалвам се, че още едно килце изгубих, е затова трябва да се ходи на срещи  Joy
Желая на всички успешна нова седмица. И тъй като това е Страстната седмица, ако някой ще страда, то нека бъдат излишните ни килограми.
Колкото до поредните дебати относно режима, мисля следното: този режим на хранене е цяла система от взаимносвързани елементи. Той работи в целостта си, не само заради месото или изварата, а заради всичко, което представлява. Който е решил да бъде на Дюкан, моля, нека бъде на Дюкан, така, както го е измислил авторът му. Ако ще се правят вариации, значи просто това е друг режим.
Гледам, всички си замълчахте за водката, но аз пък няма да премълча и ще попитам Анелия 86, ти алкохоличка ли си? Защото, ако си, ще ти съчувствам и ще те разбера. Тук много от нас знаем що е то зависимост. Но ако не си, тогава си извършила глупост. Отдавна никой не го е припомнял, но аз ще го направя. Първо, алкохолът поради химичния си състав пречи на отслабването и неслучайно се изключва от всички диети, особено пък твърдият алкохол. Второ, по време на активно отслабване в кръвта циркулира повишено количество мазнини и това, комбинирано с употреба на алкохол, повишава риска от съдови инциденти - емболии, тромбози, инсулти, инфаркти. Тъй че - наздраве, на който му стиска. Аз лично предпочитам водичка.

# 468
да допълня за алкохола
особено е опасен в комбинация с прием на въглехидрати
те стават на глюкоза в кръвта, което си е отрова за организма, но алкохола се приема като по-опасна отрова и затова 4ерният дроб гледа първо от него да се освободи
което озна4ава, 4е в кръвната захар остава завишена за доста дълго време
а това води също до запушвания на артерии както написа miss Marple

# 469
Анелия 86, извинявай, но много несериозно ми звучи пиене на водка в първите дни от режима.За мен това означава ,че психологически не си готова да промениш навиците си и да гониш някаква цел. По-добре го отложи за друг момент, когато си готова за това.
Пиша ти с най-добри чувства и с опита на успяла дюканка /свалих 20 кг през 2007г и успешно ги поддържам/.Желая ти успех!

# 470

Здравейте, момичета!

Да се отчета за протокола - вече съм 51 кг !  newsm68 

И най-важното - пантолона, който ми беше най-близката цел и за който споменах преди две седмици, че не ми стигат шест пръста, за да го закопчея - вече го закопчавам, малко със зор, но успявам, при това съм в МЦ ! 

Иухуууууууу !  newsm68

Хубав ден от мен на всички и много минуси в обиколките и килограмите !

# 471
  • София
здравейте  Hug оказа се,че имам + ,но не му се впрягам много  Whistling имам още 2 дена на ПЗ и после в П дните знам,че ще си замине
отивам да ви изчета и после навън с малкия малко да си поиграе  Heart Eyes
пожелавам ви успешна седмица на всички   bouquet

# 472
  • Русе
Здравейте дюканки.
Чета ви от седмица, и много ви се радвам за постигнатите успехи.
Браво на вас,   bouquet
И аз като ilkmon съм на 4-ти ден първа фаза, и аз като нея имах въпрос за подсладителите.
Но ЗлаВещица вече отговори, за което благодаря.
Както казах съм на 4-ри дни от първа фаза, и днес съм с -1кг
Според вас това добре ли е?

# 473
Привет красавици  Hug
Понеже вчера не можах да влезна тук, денят ми беше пълен с емоции (които никога няма да забравя, а и хората с мен),  та макар и с ден закъснение искам да поздравя всички цветя, празнуващи вчера   bouquet Hug  
Гарденийка, видях аз и тук поздравчето и ми стана едно такова, едно мило  Hug Оказа се, че повече от седмица не мога да изкарам извън БГ и далеч от детето, което вчера за първи път от пет години не е с мен за толкова време, особено на празник! И най-малкият жест на внимание ми сгрява душичката  Hug
Мименситке, посмях се на твой гръб с поста ти от вчера сутринта! Обикновено пропускам да обърна внимание кой къде какво е сбъркал в правописа, ама тази сутрин като мернах как си изписала *микровълнова* в бързината, е вярвай, че се посмях от сърце  Hug Heart Eyes Hug
Желая на всички прекрасен ден и още по-прекрасна седмица  Hug Hug Hug

Вещи, постовете ти винаги много ме радват!  Hug Което ме подсеща-няма ли някоя нова снимка на малката принцеса да постнеш и нещо весело около нея да разкажеш?

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 12:26 от ЦвеTи

# 474
  Добър ден , сладуранки !
 При мен нещата са нормални днес отново съм в П ден и така ! Кг са стабилни въпреки оливането с зеленчук !

Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes

# 475
Здравейте,
благодаря на всички за похвалите ама много не ги заслужавам  Embarassed
Определено обаче съм щастлива,кантара тръгна на долу.Отново съм с минус ,и то от 900гр.   newsm68  newsm68  newsm68
 Много съм горда и няма как да не се похваля.Днес моето момченце тръгна на детска градина.И въпреки ,че е много мъничко /2.2г/се представи чудесно.  newsm08

# 476
smile3534
Хубаво време, празници и няма никой във форума. То и аз все по-рядко вече имам време за нета, че не се заседяваме с малкия в къщи.
Jana d`Ark, нямаш много за сваляне. Защо не ограничиш въглехидратите, а пък увеличи белтъчините, пий много вода, включи спорт, за сладкото и тестеното си знаеш и повече от това не ти трябва. Ако пък все пак искаш да си на Дюкан, пробвай схемата 1/1. Peace

Да наистина нямам много за сваляне, но въпроса е че доколкото четох тази диета сваля най вече мерки, а не толкова кила, което мен ме устройва перфектно и е мойта диета Simple Smile.
От днес почвам да чета книгата, за да знам точно за какво иде реч, та затова грам не разбирам каква е тази схмема 1/1  newsm78.
До Великден ще съм я прочела и след него мисля да я почвам Simple Smile.
Мен най големия проблем ще ми е сигурно пиенето на вода, аз пия по ужасно малко на ден, я има чаша, я не  Rolling Eyes. А за сметка на това се оливам със соковете, фрешове, кола най вече Sad.
От днес съм си решила да си наливам вода и да пия на сила, за да посвикна малко Simple Smile. За сега съм изпила 250 мл  Laughing.
Иначе ходя на танци два пъти седмично, ама май трябва и фитнесче да почна  Rolling Eyes.
Та такива ми ти работи около мен Simple Smile.
Поздрави на всички смели жени   bouquet

# 477
Здравейте Дюканки  сладуранки и от мен .На новодошлите welcome welcome welcome.Durik ЧЕСТИТО МИНУСЧЕ. Hug Hug Hug  ura  ura  ura newsm18 newsm18 newsm18.и НА ВСИЧКИ С МИНУСИ ЧЕСТИТО.И аз да се похваля днес съм  -1 кг  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68.А на момичето което е изпило водката smile3538 smile3538  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu.И аз преди режима пиех много бира не защото имам зависимост от алкохола ,но много я обичам обаче като започнах режима казах стоп до тук ,ех де да можех така и с тези пусти цигари ама на не мога пуфкам ги като комин.От мен лек и режимен ден на всички.

# 478
Привет момичета,

практиката показва, че всяко отклонение от режима води до килограмово натежаване. Може да не е веднага и да не го усещате, но е като снежната топка. В един момент не може да се овладее... Но всеки сам решава дали да прегрешава или не.
За 20 дена съм - 4кг. -3 см от талията и -2 см в ханша. Не е много, но ако не бях започнала и това нямаше да постигна, а най-много да гонех 72 кг  ooooh!.

Успешна и слънчева седмица с много намаления!

# 479
  • София
Здравейте и от мен! Моля ви, дайте 1 съвет, че сладкиша на Лео си направих, че отдавна ми се ядеше и през цялото време си мислех че нещо пропускам, ама като не се сетих и сега като го извадих разбрах, че съм забравила да му сложа подсладител. Какво да правя, има ли оправия или... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт