За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте отново ! Simple Smile
Днес си хапнах 2 кисели млека с трици и степче,сега се чудя дали да не потретя. Laughing

# 271
  • Пловдив
А знаеш ли по колко мляко и по колко трици се ядат на ден?

# 272
Здравейте отново ! Simple Smile
Днес си хапнах 2 кисели млека с трици и степче,сега се чудя дали да не потретя. Laughing

Недей, ще си превишиш дозата от 1кг млечни продукти на ден(едно кисело мляко е 0.400 гр). Знам, че е вкусничко де. Но ти всъщност само на това ли караш денем  newsm12 Месо не ядеш ли? И в двете млека ли слага трици?

# 273
Да,знам. Simple Smile Но съм гладна,а пилето още го чакам да се размрази. Sad

# 274
Е да има какво да се сготви, ама вие си повключвате и някои други продукти които аз гледам да избягвам, а и не съм привърженик на манджотиите, стига ми тук, че на моя готвя ами ако трябва и на себе си отделно .. имам си и други по-интересни занимания  Mr. Green
може ли да споделиш от какво още се лишаваш и какъв е до сега резултата от това !
 Не използвам подправки или пък подсладители, само месо -печено или варено, яйца - само твърдо сварени , понякога махам жълтъците и мляко макс 1 кофичка на ден

# 275
Baci, привет!

Как са килограмите при теб? Аз както е ясно съм на поправителен Embarassed. Дано е за последно. Thinking

# 276
Е да има какво да се сготви, ама вие си повключвате и някои други продукти които аз гледам да избягвам, а и не съм привърженик на манджотиите, стига ми тук, че на моя готвя ами ако трябва и на себе си отделно .. имам си и други по-интересни занимания  Mr. Green
може ли да споделиш от какво още се лишаваш и какъв е до сега резултата от това !
 Не използвам подправки или пък подсладители, само месо -печено или варено, яйца - само твърдо сварени , понякога махам жълтъците и мляко макс 1 кофичка на ден

О,Злате,регнали сме се. Laughing

# 277
  • Пловдив
CarrieBradshaw, а ти на колко години си, какви килограми и колко искаш да станеш?

# 278
Никъде не пише, че подправките са забранени.

# 279
  Mircheva90,  понеже ти така и не ни послуша поповод годините и режима , това го остовом но страна и приемам , че ти правиш своя избор! Но да правиш режима още по строг за твоя организъм е истинско издевателство върху него ! Пак избора е твои , но искам да ти кажа , както и на всички нови дами:  режима на Дюкан е основан на редовното хранене , тук се отслабва с хранене , а не с гладуване и лишение от разрешените неща , дори в книгата си препоръчва ползването на зелените подправки ! Режима е достатъчно строг , за да го правите още по - строг ! Успех ти желая и се надявам , че въпреки ината си ще осъзнаеш , че всичко казано до тук е само за твое добро , надявам се това да стане по скоро и да няма последици за младия ти организъм !

CabuHka, споко позволени са !  Hug

# 280
  • Велико Търново
Абе защо имам чувството ,че някои хора изобщо не ЧЕТАТ нито книгата нито първа страница и май  незнаят къде се намират newsm78

# 281
Ами чувството ти не е само твое, ама няма какво да се направи...освен това и от дума не вземат и после Дюкан им виновен  Whistling

# 282
  • София
 bye днес е ми е някакъв ужасен ден  Confused главата ми тежи много и ми е едно некомфортно,абе направо ужас  ooooh! та реших от утре да си включа зеленчуците и да продължа нататък,че иначе не знам къде ще му излезе края  Crossing Arms
е оплаках се,хайде сега лека вечер на всички  Hug

# 283
Да ви питам вие спортувате ли по време на диетата. Че аз имам кростренажор в къщи, но нали за ударния режим не се препоръчват упражнения, а и аз не съм от активно спортуващите  Rolling Eyes

# 284
  • Пловдив
Ами естествено, че Дюкан ще е виновен, кой друг? За съжаление, когато някои деца осъзнаят, че тук се говори за тяхно добро, а не че им завиждаме, че те ще станат слаби, а ние ще сме дебели ще бъде късно. Дори и да няма последствия за здравето това, че от тази възраст организмът се подлага на диети без да има нужда знаете, че ще докара до диета и лишения за цял живот   Confused

Общи условия

Активация на акаунт