За лятото вместо сладолед Дюкан ми казва - вода и обезмаслено мляко с лед - 226

• 43 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Морска приказка
Валентина аз понякога си го правя сиропиран като реване или  залят с кис. мляко с повече подсладител  Peace

# 481
Вале, аз подсладител не слагам, когато си правя сладкиш
пове4е канела ми е напълно достатъ4на
в на4алото беше трудно
но после свикнах

# 482
  • София
То и аз съм тръгнала към по-малкото подсладител, даже от месеци не съм си правила нищо с подсладител, тъй като не съм изпитвала нужда от някакъв сладкиш, но така изведнъж това... направо си имаше вкуса на омлет... че и странен, нали има и ванилия...

Благодаря ви за съветите, голяма съм патка!

# 483
Здравейте!

Стара дюканка съм. Обаче си изпатих от дълъг застой във 2рас големи залитания и неспазване на 3та.Зега пак започвам отначало. Днес ми е Ден 1 и ще карам 5/5. Така се чувствах най-добре когато свалях и точно тогава свалях. Всъщност когато реших да сменя с 4/3 първо спрях да свалям и заради това минах в 3та и там вече не издържах на изкушенията съвсем. Тогава, когато започвах бях 109,6 и стигнах до 79,3 /ех колко слабичка бях тогава Simple Smile/ Целта ми тогава беше 72 и сега пак е толкова. И калкулаторът толкова ми паказа, така че не съм се изсилила с непостижима цел.
И сега за протокола съм 168/95. надявам се след 15 дни да имам вече минусче и да се хваля и аз като вас Simple Smile
Като прочетох за реване по-горе се сетих за една рецепта. Сигурно я знаете, но е много вкусна. преди я правих често. Ей това е. Сладкиш с к … 03;ко
Успех и много минусчета. Simple Smile

Edit: Преписах поста на кирилица

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 18:48 от Hadin

# 484
Айде и аз да се разпиша.
Здравейте момичета - поне досега мъже не съм видял май в тая тема. Чета форума отдавна и за всякакви неща от живота,  миналата година почнах и дюканската диета, почнах от 97 и стигнах до 85 за месец- два, колкото и си бях поставил за цел, но в третата фаза се провалих. Така залитайки между 90-92 килограма ми мина последната година, но сега покрай спирането на цигарите отново стигнах 96 и реших да се взема в ръце. Та от вчера съм на дюкан. Нарочно реших да пиша в темата, да има от кого да ме е срам и пред още някого да съм отговорен ако криввам.
Да си пожелаем успех и ще се четем Simple Smile .

# 485
Брей, много ли е трудна тази трета фаза, май повечето се провалят именно в трета, защо така??? Вероятно е заради многото позволени храни и си казвате: толкова неща са ми позволени, ако хапна от това или от онова няма да ми стане нищо ....
И ето така се подхлъзвате. Никой не съдя, да не останете с погрешно впечатление, просто това си е мое разсъждение, защото наблюдавайки от известно време форума, на поправителен се връщат все дами провалили се в трета ... Важното е, че се връщат и са решени да успеят този път. Пожелавам ви успех и тайничко се моля да НЕ последвам примера ви.
Корни, мерси мила, честито минусче и на теб, аз отказах цигарите 1 месец преди да се захвана с Дюкан, опитай да ги разкараш и ти, толкова по-добре е без тях, че чак не е истина.
Честити минусчета и на всички останали, да не се разсърдите, ние с Корни сме набори в Дюкан и се следим изкъсо взаимно   bouquet Hug Hug Hug

# 486
Като гледам, освен в Дюкан, май и в приключването с цигарите можем да си помогнем  Simple Smile
Пак да питам за маслините - не може да се ядат, нали  Confused Приемате ли разтворими витамини?

# 487
ililina, маслини - НЕ
Разтвоимите витамини, до колкото съм чувала и чела са по-скоро сокчета околкото витамини, пък и са доста сладки, виж им състава, не зная какво съдържат.  Peace

# 488
durik тя 3та не е трудна, ами ангелите ни са слаби. Поне моят. Като минах в 3та и свинското в мен се появи. Не можех да се спра. Ако имаше нещо сервирано не мирясвах докато не го изям.  #Crazy ooooh!

ililina защо искаш да пиеш разтворими ветамини? newsm78 Има и таблети.  Peace

# 489
Опа,здравейте ,сладурки. Hug Отдавна не съм писала ама ви мисля .Добре съм ,успешно си задържам .Почват да ми се хапват все повече неща ама и така свикнах да ги елиминирвам от съзнанието си ,че даже не го чувствам като липса.Така е ,красотата иска жертви,просто няма как.Моята трета приключва към 10 април ,но пак ще изчакам да видя на какви килограми ще съм и ще сметна пак ако трябва.
Истината за трета е една :Стриктност !Отпуснеш ли се извън графика -край ,отиде коня у ряката .  Joy
Аз си позволявам леки криввания през деня ако вечерта съм на гала.Обаче следващите дни са ми стриктни и без криввания.Водата ми е около 3л на ден ,много точен протеинов ден според луната и малко храна на вечеря.Това е моят начин за задържане.Засега успешен,дано и занапред да е така!
Heart Eyes

# 490
  • Русе
Момичета помагай те, какаото в първа фаза позволено ли е?

# 491
  • София
2metraninja,  welcome и успех с с повторното спазване на режима и дано да е за последно.  Wink
Има и мъже в нашата тема, но рядко се вясват. Wink Всъщност напоследък само един пише от време на време - Дон, но той е в трета и може би за това рядко се появава. А пък съм чувала за още един, който е постигнал завидни резултати, но не пише вече тук. Тунингмания май беше. newsm78
А, пък и на някои от нашите Дюканки мъжете им също са на режима. Simple Smile
nell_13, ако си намериш достатъчно обезмаслено какао - може и в пъва, и във втора и в трета. Но май в БГ няма режимно такова.  Thinking

# 492
nell_13  в бг няма нискомаслено какао, а и не е в списъка с позволените храни. Ако пък ще ти успокои душичката - от 1 с.л. няма да ти стане нищо, но си още в първа и ако от сега започнеш да прегрешаваш...  ooooh! защо не пробваш да го замениш с нещо, например канела? Peace Hug

# 493
  • Бургас
Привет,дюканска дружина! HugПоздрави от една позачезнала дюканка!От време на време ви чета,но наистина не ми остава време да пиша,пък и какво ли да пиша. newsm78 Днес изтичат две години с режима на Пиер Дюкан/господ здраве да му дава/.За мен режимът работи.За тези,които не знаят- накратко:
Започнах преди две години на тази дата, за 10 месеца достигнах кг. по калкулатор и влязох в трета фаза с постепенно въвеждане на храните. Но продължавах  да свалям,въпреки многото допълнителни храни/извън разрешените в трета/, хората около мен никак не ме харесваха, а и аз честно казано не можех да се възприема толкова слаба, а и доста кожи ми виснаха.Затова с доки /режима го спазвах под лекарско наблюдение/ решихме да преминавам в четвърта фаза. Позалитнах малко по други режими, като този на Папе, но ми е трудно да спазвам ограниченията от 5- часова разлика и ранно вечеряне, а и там си върнах малко кг. Така, че пак съм си при Дюкан - нормално хранене- 5 дни и 2 протеинови, като единият е съобразен с фазите на луната.Кг. ми варират с 2-3 кг.-от 58, 59 до 61, 62. Чувствам се добре и здравословно и емоционално. Продължавам напред, надявам се все така да ми е комфортно. Във форума не пиша, но на срещички си ходя редовно, те са голям коректив, а и всички сладурки, които познавам от тук ме зареждат позитивно. Благодаря ви,момичета!
/А и наистина има минуси след среща!/ Simple Smile
Ще пусна малко снимков материал, дано да успея: Преди и сегаhttp://sanny3.snimka.bg/other/predi-i-sega.299327.8460773
Успех на всички дюканстващи! Бъдете режимни!

# 494
Просто питам за разтворими витамини.  Confused Това си е допълнително водичка, докато си ги пиеш  Simple Smile А иначе гледах - имат въглехидрати  Sad
sanny3   много вдъхновяващи снимки  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт