Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 520
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Вече си мислех, че съм изгледала де що има за гледане в you tube по темата СПН и J2, но се оказа, че съм грешала.  Naughty Джаред участва в  някакъв покер-турнир за знаменитости през 2006 г. - BodogFight Celebrity Poker Tournament в Канада. http://www.youtube.com/watch?v=f2Fme0me1RI
След това намерих и снимки - http://j-padalecki.org/imgs/thumbnails.php?album=354
Най-накрая се оказа, че информацията я има в Суперуикито с клипчето и линкове и всичко. Цитата е от там - "On December 2, 2006, Jared wins the Bodog Fight celebrity poker tournament in Canada against poker champ Jamie Gold. He was awarded with a Giantto Watch and an entry into the 2007 World Series of Poker Main Event."
Защо винаги трябва да тръгвам по най-трудния път  ooooh! newsm78

# 196
  • София
Джаред кога се е оженил?
Видях, че жена му вече си е сменила фамилията, тя нали играе във FlashForward.

# 197
Джаред кога се е оженил?

В края на феввруари Grinning

Злата, интересна информация си открила, наш Джаред бил покерджия  Laughing Представяте ли си, че този хилещ се човек може да запази самообладание, та да излъже останалите, направо невероятно ми звучи Laughing

# 198
  • София
Ако не се лъжа...27 февруари...
Отивам да разгледам какво сте писали днес...гледам има и снимчици Simple Smile

# 199
Такааа, мъжа нахранен и приспан, детето е при баба си, познайте аз какво ще правя сегааа  Twisted Evil

Злате, очаквай размахване на мотики и гребла Mr. Green Голяма разходка си направила в градината и бараката! Браво за смелостта Hug Чаеният сервиз издави рибата Laughing
Джаред е идеален за покер - за доказателство - серията с вещера картоиграч Simple Smile
От известно време ме гложди една мисъл - амулетът на Дийн, който Кастиел взе да търси Бог, имам чувството че го видях и в някоя от следващите серии на вратлето на Дийн, а не би трябвало. Сега отивам да проверя 5-ти сезон отново.

# 200
Ауу, прибирам се, отварям с треперещи от нетърпение пръсти темата и припадам!  smile3544
Импала ей тази снимка Цък! направо ми разбърка нервната система и наистина е напът да ми предизвика инфаркт! - Колкото повече я гледам, по-рисково става.  Mr. Green Страхотен е тук, огромно мерси за Импала, че ни снабдява с такива фотоси.
Много трудолюбиво Фейчето и Злата днес са изровили де що има налично от Л.А. кънвеншъна, благодарско за което -   bouquet  bouquet отивам да си чета и да гледам клипчета и интервюта с кеф (поне има с какво да се запълни предългото време до следващия епизод).
P.S - големи са сладури на последния кънвеншън  kiss

# 201

От известно време ме гложди една мисъл - амулетът на Дийн, който Кастиел взе да търси Бог, имам чувството че го видях и в някоя от следващите серии на вратлето на Дийн, а не би трябвало. Сега отивам да проверя 5-ти сезон отново.
А, Сонче, бъркаш се нещо - не се е появявало медальончето. Даже в материала, който Фейчето беше пуснала снощи, пишеше, че Дийн ще си загуби и часовника и пръстена (за последния хич не съжалявам!) Mr. Green В края на сезона -> /spoiler/ точно преди да дедне, Кас ще му го върне. - медальона, имам предвид Simple Smile
Иначе се очаква Бог все пак да се появи, според мене Джефри Дийн Морган пак ще има сериозно участие (ха дано!) и очаквам неочкван край за апокалипсиса - със сигурност ще е отворен, така че да си оставят и сюжет за шести сезон.
Само дано Крипке не вземе Джаред за сценарист, че като прочетох какви ги е плещил.... ooooh!

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 22:59 от Dana_Scully

# 202
Само дано Крипке не вземе Джаред за сценарист, че като прочетох какви ги е плещил.... ooooh!

Болен мозък е, на него въргал му дай да има ooooh! Laughing

# 203
  • София
Джаред кога се е оженил?
коя бе, коя е там. Нещо съм изпуснала. Да не беше тая мацка, дето играеш в сериала с конете. Сега нещо ми проблясва

А между другото сега се сещам от къде ми е познат Луцифер - Джейкъб от Лост, ама много съм застреляна. Така е като гледаш 100 сериала наведнъж

# 204
В този момент обаче, Баш Градинаря и двете му кучки ме усетиха и спешно трябваше да се спасявам, защото и тримата ме погнаха.
Еее, Злата, защо така грубо, бе? Кучки сме били. Crossing Arms Joy Да ни беше нарекла поне хрътки, някак по-така звучи. Но като се замисля, не знам на мен дали ми е чак толкова противна мисълта Джаред да ме хаправи his bitch Blush Joy

# 205
  • София
Джаред кога се е оженил?
коя бе, коя е там. Нещо съм изпуснала. Да не беше тая мацка, дето играеш в сериала с конете. Сега нещо ми проблясва

Дам  Grinning
А във FlashForward е рейнджърката.

# 206
Айде малко поздрав за очите:

# 207
  • В средата на времето
To след тези две снимки и аз започвам да вия Joy...добре, че тичам с вълците по друг повод, та съм терирана Crazy Joy Ма пък какви очета са му барнали Laughing

Stitch , аватарът ти дислоцира мивки (да открадна малко израз) Mr. Green

# 208
Да, в грешка съм, не се появява амулета никъде, ей сега направих един бърз преглед на сезона.
Аз го прочетох това за повторното появяване в бъдеща серия, явно съм се объркала с някой от моментите от "Then" в началото на сериите Blush

# 209
Дженсън е симпатяга на тия снимки, но да ви кажа тази негова любов към пуловерчетата не ми е много присърце. Но то си е мараканска грижа, де, нашият градинар питае любов единствено към карираните ризи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт