Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 571
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И тъкмо когато вече е жертвал всичко и насила е опразнил душата си от всичко скъпо за него, ангелите ще се връцнат и ще кажат - да, ама вече не те искаме.

newsm78 newsm78 newsm78
тва в кръга на предположенията или някъде по интервюта и спойлери го чете?

# 391
Това е спойлер за следващия епизод (в бяло) - Dean (Jensen Ackles) begins to think the only way to stop Lucifer is to say yes to Michael, but the angels decide they don’t need him anymore. Dean, Sam (Jared Padalecki), and Castiel (Misha Collins) are horrified at the angels’ new game plan and take on Zachariah (guest star Kurt Fuller) to prevent an all-out war on Earth. Meanwhile, a familiar face returns. Phil Sgrricia directed the episode written by Jeremy Carver

А ето и какво мислят от buddytv за последния епизод - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-deans- … ate-sa-35787.aspx

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 00:15 от Злата с метлата

# 392
  • София
 Hug мерси

# 393
Рязко ще сменя темата с един специален поздрав за Аркади и Дестиел, но просто не се сдържах  Blush

# 394
Рязко ще сменя темата с един специален поздрав за Аркади и Дестиел, но просто не се сдържах  Blush

newsm47 smile3508 Аз не съм ни Аркади, ни Дестиел, но и на мен ми харесва. Злата мерси   bouquet

# 395
Аз не съм ни Аркади, ни Дестиел, но и на мен ми харесва. Злата мерси   bouquet

А бе, знаех си аз, че си една тройна ненаситница, ама ти - не, та не!  Wink Чете ли защо фенките на Сам и Дийн отивали при Кас?  Grinning

# 396
Хм , сори , че отклонявам темата, но попаднах на едни много странни снимки на Джаред, очевидно в ролята на Сам, но пък никак не са се появявали някъде в сериала точно тези сцени, които са снимани. Някой може ли да помогне, че няма да мога да заспя от чудене дали сме ги виждали?  newsm78
  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Само да отбележа, че на последната просто ме разбива какъв поглед в стил "Луцифер" или по-скоро "Ще видиш ти ако ми паднеш" е извадил  hahaha

Рязко ще сменя темата с един специален поздрав за Аркади и Дестиел, но просто не се сдържах  Blush

Оох, Злата, Златаааа,  ooooh! после как нямало да залитаме и по ангели.... Ми публикуват ли се такива снимки на Миша след като си гледал епизод със страдающ Дийн? М? Сега ми иде и двамата да ги нагушкам Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 00:41 от Dana_Scully

# 397
Дейна, това са така наречените Episodic Stills, дето ги снимат докато заснемат някоя сцена, но не са кадри от самия епизод. Първата е от еп. 1 сезон 3 - The Magnificent Seven. Следващите две са от еп. 13, сезон З -  Ghostfacers. Ето ти го и Дженсън в пълния му блясък  Laughing

Сега преди да ви кажа лека нощ ще нацвъкам малко снимчици, за да успокоя изтерзаната си от мъка за Дийн душа.

Един прекрасен Джаред

И един разкошен Дженсън

А това е специално да разбия съня на Дейна  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 01:04 от Злата с метлата

# 398
Злата,за последната снимка, която си постнала ще се въздържа от коментар Sunglasses От тебе не очаквах да пуснеш точно такава снимка с гръбчето на Дийн, та нали ние си го кътаме за себе си и не искаме да го споделяме Mr. Green

Аз мисля да поточа още малко лиги из снимките на нашите момчета в нета и също ще се преселвам да успокоявам насън страдащия Дийн.

# 399
Дейна, Дейна, момиче мило, я виж хубаво кой е пуснал снимката на Дийн с голото гръбче, че и целия пост  Laughing

# 400
Дейна, Дейна, момиче мило, я виж хубаво кой е пуснал снимката на Дийн с голото гръбче, че и целия пост  Laughing

Видях аз, затова бързо се поправих,  ooooh! ама съм си заплес, де!  hahaha
Мерси, още веднъж за разяснението и Hug
Лека ти нощ, ако все още можеш да заспиш, а и чакай да "върна удара" с нещо, което знам, че няма как да не те изкуши - Алек по хавлийка Mr. Green :

и една снимка, която умишлено не я публикувам като картинка, а само като линк:  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.perfectpeople.net/photo-picture-image-media/Jensen-Ac … 50-1199900101.jpg

# 401
Хайде, тази Огромнейшеста снимка на младичкия Дженсън ще я оставя да си я видите със съботното кафенце утре:

# 402
Злата, айде сега  Embarassed ненаситницааааааааа, пак ти казвамаз не съм такова момиче. На мен ми харесва  Heart Eyes всеки красив мъж ....... Причините за заЩо фенките на Дийн и Сам отиват при Кас, само им хварлоих едно око. Сега отивам да си го превеждам и да го прочета по подробно.   smile3529 . Пожелавам ви Лека ноЩ и сладки съниЩа ...

# 403
  • Разпиляна във въображението
Снощи си направих филмов маратон. Моя го нямаше и успях да си повъздишам по Дийт както трябва . Страхотен от до. Мисмих си с какви думи да го опиша още но няма. Просто е ... сърцеразбиващ. А онзи поглед докато гледаше къщата на Били!!!! Леле, останах няколко секунди на стопкадър Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хареса ми последната серия. Всъщност само 15 нещо там не ми беше чак толкова интересна, но заради вида на Дийн там и тя ще се гледа без прескачане по време на повторенията.

# 404
Ех, Злата, Злата....мерси за снимката, но нямаше нужда да припомняш на bicho malo колко е секси Миша  Laughing

bicho malo иска ми се да те плесна през ръцете, но няма, защото и аз се заплесвам по всеки красив мъж Laughing. Нека си признаем, че сме си ненаситници  Laughing

Аз се опитах да си преведа защо фенките отиват при Кас, но както винаги ми се получават пълни безмислици и се отказвам да си превеждам каквото и да е, мъжът ми пък категорично ми отказа да ми превежда, чудя се що ли  Laughing Всеки път като ми види декстопа и ми вика - да ги махаш тия  Laughing
Ето снимките дразнещи мъжлето ми

Общи условия

Активация на акаунт