Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 052
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Dana_Scully специално за теб

# 616
Destiel, Hug благодаря! Мисля този момент да го издиря на скрийн кепчър и да си го съхраня в "златния архив". Simple Smile

# 617
Просто нямам думи за новата серия и в нейна чест се превърнах в майстор на гиф-ирането  Mr. Green Исками се целия епизод да го изтипосам като аватар ама ...  Crazy

# 618
Аууу, mamakaty, чуден ти е аватара! Венага си го краднах да си го гледам на компа  Blush

# 619
  • В средата на времето
Току що приключих с гледането. Само една дума ми се върти в главата - Невероятен Heart Eyes. Епизодът беше невероятен. Напълни ми се душата. Страхотен Дийн, страхотен Сам, страхотен Боби и още по-страхотен Кас Grinning Heart Eyes..., а и да не забравя - незабравим Зак Grinning Постарали са се много като за еп. 100 Peace
Целият епизод ми е любим, но ако мога да си отлича любимите сцени, това са: Зак в бара, сцената между Сам и Дийн в мотела, бесните погледи на Кас към Дийн Joy,  Боби и куршума изваден от джобчето, разгневеният Кас, който отупва Тренера, Зак и Алекс в готината стая, 4-мата в стаята, финалната сцена в колата и Дийн казващ на Сам "Ако си толкова пораснал, че да имаш вяра в мен, най-малкото което мога да направя, е да ти върна услугата" Heart Eyes Старият Дийн, който дори, когато е подтиснат не губи интереса към жените като цяло "Стигна ли до трета база?"...с онази негова игрива усмивчица Joy

Захари е Алистър сред Ангелите Mr. Green

# 620
Официално становище на градинарския комитет относно епизод №100 Grinning

Епизодът ни хареса много, без забележки Grinning
Актьорската игра - великолепна Heart Eyes
Любимите моменти:
- разговорът между Сам и Дийн в началото в хотелската стая
- речта на Боби
- първият разговор на двамата в паник стаята. Не точно любим, но беше много силна сцена
- вторият разговор в същата стая - когато Сам каза на Дийн, че ще го вземе с тях  - това ни е фаворитът Heart Eyes
- Кас ръфащ ушите на Дийн при всеки удобен случай и побоя Laughing
- Освестяването на Дийн в стаята със Закарая
- финалът в колата - другият фаворит, както каза Стичето - двамата заедно срещу Апокалипсиса Heart Eyes

Закарая обра точките  в този епизод Grinning
Дийн, простете скверните слова, се държа ужасно през първата половина на епизода първо с Боби и после, цитирам Стичето "направо шибна камшика в лицето на Сам и той се сгърчи милия като му каза, че няма вяра в него". Освестването му обаче беше изключително - като наситеност откъм емоции, като игра, като обрат на събитията, невероятно беше просто Heart Eyes
Адам ме изкефи много как го бяха направили, беше пич, за разлика от предното му появяване, но там не беше и той, де.
Сам беше страхотен  Heart Eyes

# 621
  • Разпиляна във въображението
Изгледах епизода снощи и нямах думи. Мъжът ми се отказа на десетата минута защото устата ми не спря да хвали Дийн и после да му се извинявам с "ама аз те обичам, но Дийн е просто прекрасен, ти си мъж и не разбираш". Та пратих го да спи за да мога да се насладя на серията и на Дийн. Ще ми се гифче от този епизод, но не мога да избера момент, моя човек е великолепен във всеки кадър.

Няма да изброявам моментите, които харесвам защото няма смисъл.  Целия епизод Wink

# 622
Градинарското становище за миналия епизод май за пръв път се случва да съвпада с мараканското Mr. Green Обичам я тази серия, днес ще я гледам за трети път и не мога да й се наситя Simple Smile
Злата, я да те питам като другия отявлен фен на "Дарк Ейнджъла", устискал да изгледа целия сериал само заради втория сезон, помниш ли шефа на куриерите (не мога да се сетя как се казваше, но нашите му казваха Нормал) - та, въпросния актьор май го засичаме отново в началната сцена на настоящия 100-тен епизод в ролята на събеседника на Закарая в бара? Не съм много сигурна, но много ми прилича да е той. Simple Smile

# 623
  • В средата на времето
та, въпросния актьор май го засичаме отново в началната сцена на настоящия 100-тен епизод в ролята на събеседника на Закарая в бара? Не съм много сигурна, но много ми прилича да е той. Simple Smile

Тц, не е той Simple Smile Сега направих бърза справка. Шефа в Дарк Ейнджъл е по-млад, но пък има някаква прилика между двамата Peace

Захарчо е страшен Joy Сега изгледах пак сцената в бара. Какъв светнал и щастлив поглед извади, като разбра, че пак e "back in business" и излезе с една наперена походка, пеейки си Joy

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 10:35 от Izida

# 624
  • Някъде в търсене ............
Дейна , не е той Hug

# 625
Мерси за бързите отговори. И аз видях, че не е той, ама ми заприлича. Иначе наперената походка на Захарчо трепе рибата! Много готино играе гадняр този ангел. Simple Smile)

# 626
Иначе наперената походка на Захарчо трепе рибата! Много готино играе гадняр този ангел. Simple Smile)

Страшен е, чак си мечтая да не е съвсем умрял Laughing

Момичета, остават само още четири епизода, аз съм в траур от това прозрение Sad Хубавото е, че следващите епизоди все готини сценаристи са ги писали, така че можем да очакваме да са интересни Grinning

# 627
  • # супернатурална #
Добро утро. Успях да изгледам само началото, чакам мъжът ми да стане, че ние го гледаме двамата. Много ми хареса Кастиел, стахотен артист е, видяхте ли погледът му докато убивше ангелите - показваше обич, и съжаление, и болка.  Само той може да изиграе насилие без омраза и ярост. Просто велико. Толкова мир, опрощение и любов имаше в очите му. Потози начин си представям и Бог, дано да намерят артист, който да го изрази също толкова добре.

# 628
  • София
Изгледах и аз серията снощи. Хубава беше, ама тоя нов брат хич не ми се връзва - и преди, и сега. Някакси ги приемам само двамата и това е. То така ако продължава и сестра, и леля ще излислят - не върви според мен.

# 629
  • Някъде в търсене ............
Аз имам няколко  въпросчета - Нали само ангел може да убие ангел?  Как Дийн успя да гътне Зак?
Когато умираше ангел в предишните епизоди Кас им казваше да си закрият очите , за да не ослепеят, а Дийн гледаше с отворени очи newsm78.?
А относно разговора в стаята когато Дийн нарани Сам казвайки му ,че не вярва в него -това беше умишлено , забележете тънката усмивка на разкошното ни момче ,когато Сам затвори вратата.
Серията беше уникална, това ми е фаворита . Peace

Общи условия

Активация на акаунт