Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 058
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
...Моята теория е, че Дийн е с особен статут на почетен нубесен служител, нещо като стажант-ангел  Laughing и затова успя да го убие.
На въпроса на Дейна отговарям - не може да е по-прекрасен  Simple Smile Heart Eyes Дийн от първия сезон ми е голяма слабост  Heart Eyes
Възможно е да се ползва с особен статут на стажант-ангел, който има някое и друго ангелско правомощие вповече като да убива ангели, които му правят живота черен, например, но ми се струва по-скоро че е нещо като историята с епизода, в който Дийн трябваше да отиде в Ада - колкото повече наближаваше времето да го взимат Адските хрътки, толкова повече Дийн имаше способността да вижда истинските грозни лица на демоните, докато накрая само такива ги виждаше.
Е, тук нещата са същите, само че с ангелски привкус - колкото повече наближава времето Михаил да гепне "his sweet a**", толкова по-отявлени стават и Дийновите ангелски способности. Връзва се като си помислим как необяснимо, но с лекота успя да затрие Вавилонската блудница от миналия епизод, въпреки че не е true servant of Heaven. Същото става и сега с това "Само ангел може да убие друг ангел."

Даа, Злата, тебе си те знаем, че отдавна душа даваш за младата версия на Дженсън, така че в твое лице се надявах да намеря съмишленик за отговор на иначе риторичния въпрос дали може да е по-прекрасен.. Heart Eyes.  

Между другото, imdb-то вече знае заглавията на последните 4 епизода от СПН:
19. Hammer Of the Gods
20. The Devil You Know
21. Two Minutes to Midnight
22. Swan Song
По напрежението, което се излъчва от предпоследното, мога да предположа, че епизода ще е за Самчо/Лукчо. А "Лебедовата песен" дори не ми се мисли на кой ли ще е  ooooh! Имам си предположенията (за съжаление май ще излязат верни), но в никакъв случай не искам да съм права, защото много, много ще ни липсва Sad Повече детайли за предстоящия епизод давам в бяло: A new episode of Supernatural  will be airing on April 22 and the CW has released a funny sneak peek for the upcoming episode (see the literal version of the "elephant in the room").  Check it out below.

You can also view the promo and photos we previously posted for this episode.

Lucifer (Mark Pellegrino, “Lost”) Returns

Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are kidnapped by a group of gods, including Kali (guest star Rekha Sharma), Ganesh (guest star Keith Blackman Dallas) and Bladur (guest star Adam Croasdell) and held hostage in a small hotel.

The gods want to use Sam and Dean as bargaining chips to stop the Apocalypse, but Gabriel (guest star Richard Speight, Jr.) shows up and warns them that if Lucifer finds them he will kill them all.  Unfortunately, one of the gods turns on the rest and Lucifer appears.
,
A ето и едно линкче за по-следващия епизод: http://www.spoilertv.com/2010/04/supernatural-episode-520-devil-you-know_10.html (сори, ако вече е публикувано).

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 00:06 от Dana_Scully

# 646
Това, какво ни очаква в предстоящия епизод го четох преди няколко дена и мисля, че го поствах, ама не съм сигурна  newsm78 Така, че както казва Мечо Пух: колкото повече - толкова повече  Laughing
Другата ми теория за това защо Дийн успя да утрепа Закарая е: може би когато Кас е казал, че само ангел може да убие ангел е имал предвид, че само ангелите имат от тези специалните ножки и никой друг. Може би причината е в самата ножка, а не толкова в това кой я ползва.

А тук може да прочетете какво ни очаква в еп.21 - Two Minutes to Midnight - http://www.shocktillyoudrop.com/news/topnews.php?id=14898

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 00:10 от Злата с метлата

# 647
Кас в един от епизодите и меч показа, че има подобен на специалните ножки (искаше да затрива Ана с него в епизода, когато тя се беше запътила към миналото, за да предотврати появата на Сам), тъй че мисля не е само от оръжието, ами и специални сили си трябват, за да се убие ангел. Simple Smile

# 648
Кас в един от епизодите и меч показа, че има подобен на специалните ножки (искаше да затрива Ана с него в епизода, когато тя се беше запътила към миналото, за да предотврати появата на Сам), тъй че мисля не е само от оръжието, ами и специални сили си трябват, за да се убие ангел. Simple Smile

Може, може. Демек нашето момче си ги има спешъл силите  Wink

За лека нощ още един трейлър следващия епизод - http://www.tvfanatic.com/2010/04/supernatural-clip-hammer-of-the-gods/  Joy

# 649
Hug Мерси за трейлъра, Simple Smile Сънищата след него определено ще са хм.... сладки не мога да кажа, но определено ми хареса невярващата физиономия на Дийн като мярна с периферното си зрение едрото сиво жувотно, въплащение на Ганеша Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 00:45 от Dana_Scully

# 650
За да си заслужа и за днес приза - адска хрътка ще ви покажа една behind the scene снимка от някой от следващите епизоди 20 или 21.

Плюс нещо, което да разтупка сърцата на градинарките  Wink

И един много готин фен-арт за стотния епизод.
И още един, който много ми хареса и повече няма. Обещавам!  Peace

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 00:45 от Злата с метлата

# 651
Ауу, Злата, не Адска хрътка, ами направо "Предводителка на глутницата адски хрътки" ще те направим за тази седмица Simple Smile Фен-арт уолпейпърите са страхотни, по-светлият с надписа This is War ме изкушава да го поставя на десктоп, но тъкмо преди малко се сдобих с това и не ми се иска да го сменям засега Mr. Green

Може ли и отявлените Мараканки да хвърлим по едно очо на готината снимка на Джаред, която си пуснала? Mr. Green Не вярвам да следва отлъчване от стадиона. Grinning Не и само за едно "провинение". Simple Smile

# 652
но тъкмо преди малко се сдобих с това и не ми се иска да го сменям засега Mr. Green
Мдааа....одобрявам  Heart Eyes. От кой епизод е снимката?

Може ли и отявлените Мараканки да хвърлим по едно очо на готината снимка на Джаред, която си пуснала? Mr. Green Не вярвам да следва отлъчване от стадиона. Grinning Не и само за едно "провинение". Simple Smile

Може, разбира се! Отлъчване не ни грози, само двете градинарски кучки може да ни ръфнат малко  Mr. Green.

Ей го на и един прекрасен костюмиран Дженсън, за съжаление неизвестно кога и къде  newsm78.

# 653
но тъкмо преди малко се сдобих с това и не ми се иска да го сменям засега Mr. Green
Мдааа....одобрявам  Heart Eyes. От кой епизод е снимката?

От Свети Валентинския. Simple Smile

Ей го на и един прекрасен костюмиран Дженсън, за съжаление неизвестно кога и къде  newsm78.

Мм Heart Eyes и си позволява да се появява в този scruffy-looking леко брадясал вид на официални събития? Как се вписва това, моля ти се, със огромните усилия, които полага напоследък да изглежда cool и от голямото доброутро като се появява на разните там голф-турнирчета и прочее.
Аз, разбира се и неизбръснат го взимам веднага, но не е в това въпроса Mr. Green.   

# 654
Добро утро!
Мм Heart Eyes и си позволява да се появява в този scruffy-looking леко брадясал вид на официални събития?

Той ходи такъв брадясал само и еднствено защото знае, че все някога ще срещне Изида иска да е винаги да е във вида, в който тя най-много го харесва  Wink

Вижте какъв тест намерих (само за мараканки!): What turns you on about Dean? - http://www.tvloop.com/supernatural/show/quizzes/top10/4
А това е моят резултат:
Dean's a badass and you love it!!! You like your man to be in danger all the time so you can watch him reign supreme!! You want a man to own you body and soul! GRRRR Easy tiger!!!  Joy

Ето какви други има - http://www.tvloop.com/supernatural/show/quizzes/top10/

# 655
  • В средата на времето
Той ходи такъв брадясал само и единствено защото знае, че все някога ще срещне Изида иска да е винаги да е във вида, в който тя най-много го харесва  Wink

Joy aбе Изида харесва бради, но добре подкастряни и поддържани Laughing Такива, тип "Домързяло ме е да се обръсна и за това съм такова Йети" Grinning, не ми допадат. Тамън щях да измрънкам, що не се е обръснал за таз снимка Joy

Злата, моят резултат е като твоя от теста. Ясно, харесвам го, защото е лошо момче Laughing Whistling You want a man to own you body and soul!  - само това не е вярно Laughing

# 656
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Май всички мараканки ще ме с този резултат на теста Joy

# 657
На теста излязох почитателка на уязвимата и наранена душа на Дийн: "Aww, you love it when your Dean shows his sensitive side!! Whether he's hurt, crying or scared, you want to wrap him in your arms and tell him it'll be ok!! Sob!!!" Вярно си е, в последните два епизода особено постоянно си мислех, че ако му е толкова криво, че трябва да приема Михаил и да се бие срещу злите сили на Апокалипсиса, винаги може да зареже всичко и да дойде при мен Mr. Green. Simple Smile

При втория опит с теста излезна това: You love your man for lots of reasons, but his ability to make you laugh will always be top of the list! No matter what the situation, he'll reassure you with his quick wit and one-liners!! He's hilarious!! GrinningVery Happy

Изи, откраднала си ми думите от устата за брадясалия вид. То верно всички го обичаме леко небрежен, ама в стил "Йети" не съвсем Simple Smile Злата и тя да не мрънка, защото като й погледна картинката от подписа и не мога да откъсна поглед от тази квадратна брадичка... Simple Smile

И една молба за припомняне: Сцената, в която дават димящото дуло на Колт-а и след това фокусът на камерата се измества върху сериозното лице на Дийн, който току-що е стрелял, в кой епизод беше?  newsm78 Търся си гифче с този момент, ако някой може да помогне, ще съм много благодарна Wink

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:37 от Dana_Scully

# 658
Направих си още един от тестовете - "Which type of Dean girl would you be?" и направо ще паднете какво се оказах  Joy - Dean's Booty Call - Wow so you're that hot chick that Dean would drive across country for???  Even though he may stick around for a crazy weekend, you understand the life of a hunter and thats what makes you special!  Flutter

# 659
Направих си още един от тестовете - "Which type of Dean girl would you be?" и направо ще паднете какво се оказах  Joy - Dean's Booty Call - Wow so you're that hot chick that Dean would drive across country for???  Even though he may stick around for a crazy weekend, you understand the life of a hunter and thats what makes you special!  Flutter

Ха-ха! Не знаех, че тайно си мечтаеш да си в ролята на Лиса Simple Smile "Злата Лиса с метлата" Simple Smile)

А виж на мен какво ми се падна:  Shocked Dean's wife. Congrats on being Mrs. Winchester!  You would be Dean's soul mate and perfect match! Думи нямам. Simple Smile  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт