Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 005
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Виж, за това с къпането на Самчо трябва да се разберете с градинарките, че те много стриктно следят кой, къде и кога им къпе патрона и дали след това му подава хавлийка, за да се подсуши Simple Smile)

# 676
Ъхъ, с Дийн освен да играем белот нищо друго не ми хрумва какво ли бихме могли да правим през свободното време ...
Ъъъъммммм...гол покер? smile3506 Mr. Green
То се е видяло, че днес му отпуснахме края... Twisted Evil Дай сега да помислим какво можем да правим с Дийн през свободното време  newsm78По предложение на Изида - гол покер. Криеница в банята. Литературно четене в леглото по предложение на Дейна. Може би малко готвене в кухнята. Има какво да се прави и на открито - езда.

А Самито ще го измием и от пред и от зад.  Wink Ще трябва ние да се погрижим днес за него, щото градинарките нещо не се вясват цял ден  Twisted Evil Само Галчето се мъчи сама.  Wink

# 677
  • # супернатурална #
Ох, малко се позабавих, ама то гръб ли е като гръб.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 19:05 от galina76

# 678
  • # супернатурална #
Само Галчето се мъчи сама.  Wink

[/quote]
Мъка, мъка, да не кажа сладка болка Laughing

# 679
Хахаха! Hug Злата, много ми харесва графика за следобедно-вечерни занимания, който си съставила с Дийн. Simple Smile На Галчето не й завиждам как сама ще се справи със задачата по привеждане на Джаред в подходящ чистичък вид Simple Smile

Ох, пак ни хвана максимална лиготия и му изпуснахме края тотално. Добре че ги няма Фейчето и Стич, поне пред тях да не се излагаме Grinning

# 680
Добре че ги няма Фейчето и Стич, поне пред тях да не се излагаме Grinning
Фейчето я няма, обаче аз ви гледам сеира Laughing Пак посягате Сами да къпете, защо ме карате сега да ви ръмжа злобно Twisted Evil Сами ние ще си го оправим с Фейчето Mr. Green Ще си го изполеем с градинския маркуч и ще го оставим да изсъхне на сълънце Heart Eyes Towels are evil Twisted Evil

# 681
Тъкмо пишех как градинарките ще ни скърцат със зъбки утре за посегателствата над Баш Градинаря (отново)  Wink и Стич въднъг се включи.

# 682
Тъкмо пишех как градинарките ще ни скърцат със зъбки утре за посегателствата над Баш Градинаря (отново)  Wink и Стич въднъг се включи.
Ама, моля ти се - тя бди някъде от засада и а-ха сме посегнали да дръпнем хавлията на Баш Градинаря (:devil:) a-ха ни е скочила да ни изпохапе. Simple Smile Вече се оглеждам на 4 страни като минавам край градинския им плет, кой знае коя от двете ще изскочи, докато надничам да видя как Самчо прави слънчеви бани след като са го къпали с градинския маркуч. Wink

# 683
  • В средата на времето
newsm78 ъмм, не знам. Никога не съм била особено добра на покер и има опасност да хвана пневмония от много стоене гола Wink

То и аз Laughing, но видяхме, че и Дийн много не го бива в картите, така че не е много ясно, кой точно ще хване настинка  Mr. Green Wink

Tук е спечелил първото раздаване Grinning и гледа хвърчащи на ляво и на дясно екипчета Joy (клик за по-голям изглед Grinning)

# 684
Ами така, де, то вас човек не може да ви остави бед надзор, налазвате като хиени Laughing Все някоя кучка трябва да е на пост, просто днес се случи да е злобната Twisted Evil Joy

Баш Градинаря пък е много добър на покер. Обикновено правим няколко раздавания докато съхне на слънце след баня. Така де, няма само той да се разхожда гол. Flutter

# 685
Aуууу, какви страсти са се зразвихрили тук ......... къпете се,  книги четете , играете покер .............Можели и аз да се запиШа   Mr. Green Mr. Green Mr. Green ??????

# 686
  • В средата на времето
bicho malo страхотен гиф и снимка. Heart Eyes Ако има книга само с Дийн, обещавам да е настолното ми четиво докат съм жива Joy
А с тези карти едва ли ще мога да играя Whistling Изобщо няма да искам да пусна и една Laughing

# 687
Ммммммм, bicho malo, книгата е С-Т-Р-А-Х-О-Т-Н-А!

# 688
bicho malo страхотен гиф и снимка. Heart Eyes Ако има книга само с Дийн, обещавам да е настолното ми четиво докат съм жива Joy
А с тези карти едва ли ще мога да играя Whistling Изобщо няма да искам да пусна и една Laughing
Ако има книга само с Дийн, то цялата ще е само картинки (къде ти ще се губи ценно пространство, за да се пише текст) Simple Smile
bicho malo, страхотни гифче и снимка! Hug

# 689
  • # супернатурална #
Дийн вече си има програма за деня, да не кажa за седмицата, да спретнем и на Сам.
08-09ч. баскетбол
09-10 - да разходим тигъра
10-12- високоинтелектуални занимания в подобаващо облекло
12 - баняяя
12.15-15.30 следобедна почивка
15.30-18.30 разходка сред природата
18.30-19 - баняяя
19-21.00- кариоке + стриптийз (Господ здраве да му дава)
21.00 - рано рано в леглото, да не губим време
Ох, забравих да го изкъпя преди лягане, но нищо, аз не издирявам

Общи условия

Активация на акаунт