Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
Незнам какво може да го извади от тази летаргия?!

единствено  опасността за живота на Еда и Ямур

# 346
или пък както казва forbes в превод "Ти си въздуха който дишам". Леле само как ги окрасяват. То любов ли е чудо ли е
ми то значи Еда страда от сериозна дихателна недостатъчност ,която сама си причинява! Grinning

то нещо хуманно да показаха в този сериал
ако и този начин на живот, разбирания и привички се мъчат да наложат за правилни, къде се връщат???? (на нас трудно могат да ни ги набият)

# 347
Ясно е че Мелда ще се побърка и тя като Саадет явно така искат сценаристие да решат проблема с Мелда
Лудото бабе ще трябва да я понаучи на някои неща - с ножица да борави, горива да използва по предназанчеие, осъществяване на контакт с висшите сили......

# 348
Цитат

newsm10 newsm10 newsm10

# 349
Цитат
Това ще е върхът на сладоледа - раждането. Да видим тогава дали Толга ще се тупа пак по гърдите.
Само едно ме притеснява - ако се наложи преливане на кръв на бебето и Толга изяви желание - нищо чудно да има съвпадение, нали му е чичо и има кръвно родство с Харун?

# 350
Ясно е че Мелда ще се побърка и тя като Саадет явно така искат сценаристие да решат проблема с Мелда
Лудото бабе ще трябва да я понаучи на някои неща - с ножица да борави, горива да използва по предназанчеие, осъществяване на контакт с висшите сили......

аз очаквам конфликт между Саадет и Мелда. няма още дълго да й е "хубавата ми снаха". особено ако започне да използва патентованите й похвати

# 351
аз очаквам конфликт между Саадет и Мелда. няма още дълго да й е "хубавата ми снаха". особено ако започне да използва патентованите й похвати
Искаш да кажеш, че Мелда ще си изкарва яда на семейството ли?

# 352
  • София
Цитат
Това ще е върхът на сладоледа - раждането. Да видим тогава дали Толга ще се тупа пак по гърдите.
Само едно ме притеснява - ако се наложи преливане на кръв на бебето и Толга изяви желание - нищо чудно да има съвпадение, нали му е чичо и има кръвно родство с Харун?

Ти явно и трети сезон искаш да гледаш. Имаме си и сценарий за него. Няма проблем.

# 353
Мелда осуетява плана на Бату

Бату беше решил да взриви яхтата,
да отмъсти на Фаяз и Харун,
когато на нея са само двамата
Еда и нейния любим.
Само така бащата и сина
ще почувстват болката,
погубвайки   живота
на най скъпите им същества.
Бату се погрижи
Еда да отиде на яхтата,
без да е осведомен,
че Мелда и Харун са заедно.
Осуетен беше плана на Бату,
той не можеше, а и не искаше
Мелда да пострада
и се отказа да натисне копчето.
Еда пристигана на яхтата
в най неподходящото време.
Тя не знаеше,че нейния Хъкъ
спи и е мъртво пиян,
но видя с очите си,
че Мелда го страстно прегръщаше
и целуваше вътре в каютата.
Яхтата не бе вдигната във въздуха,
но бе взривено едно сърце,
силно обичащо,безумно влюбено.
Като фурия изнесе се навън
младото влюбено момиче,
сърцето му бе разбито,
тичаше и плачеше неудържимо,
а един вътрешен глас
и нашепваше и повтаряше,
ти нали това искаше,
ти нали това искаше.

# 354
Искаш да кажеш, че Мелда ще си изкарва яда на семейството ли?

не, но засяга синът й
в момента колкото и абсурдно да изглежда аз очаквам Саадет да подкрепи Харун и Еда (дори в името на доброто за Мелда)

от Тюркян очаквам да почне да се вайка, но ако не разбере за лъжата на Мелда да не предприеме нищо в полза на Еда и Харун

# 355
Цитат

Ти явно и трети сезон искаш да гледаш. Имаме си и сценарий за него. Няма проблем.

Да, той дори тест за бащинство може да издържи. Ох, ужас направо !
Мен лично повече ме е страх от Толга, защото той е положителен, не трябва да го нараняват и т.н., Мелда е отровна гад, нея по може да я накажат сценаристите, но с Толга става все по-сложно... и как ще се отърват накрая от него...

# 356
  • Sofia, Bulgaria
Песента на Харун! http://vbox7.com/play:4caf0fed

# 357
Считам, че Мелда ще продължи съюза с бурак срещу семейството.
Нищо добро не очаквам в развитието на този образ.
Само принуда ще я разкара.

# 358
Аз вече изразих моите опасения спрямо Харун - какво ще стане ако му се разсъхне "пакета", хора, да не мислите, че му е лесно?

# 359
Считам, че Мелда ще продължи съюза с бурак срещу семейството.
Нищо добро не очаквам в развитието на този образ.
Само принуда ще я разкара.
Дааа, и аз имам такива подозрения! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт