Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 256
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Считам, че Мелда ще продължи съюза с бурак срещу семейството.
Нищо добро не очаквам в развитието на този образ.
Само принуда ще я разкара.

аз иска да продължи този съюз, ако ги разкрият, първо Харун после и Феяз ще го приемат като предателство на семейството

# 361
Цитат
Незнам какво може да го извади от тази летаргия?!
единствено  опасността за живота на Еда и Ямур
Това ще е върхът на сладоледа - раждането. Да видим тогава дали Толга ще се тупа пак по гърдите.
Само едно ме притеснява - ако се наложи преливане на кръв на бебето и Толга изяви желание - нищо чудно да има съвпадение, нали му е чичо и има кръвно родство с Харун?

Ти явно и трети сезон искаш да гледаш. Имаме си и сценарий за него. Няма проблем.

Да, той дори тест за бащинство може да издържи. Ох, ужас направо !
Мен лично повече ме е страх от Толга, защото той е положителен, не трябва да го нараняват и т.н., Мелда е отровна гад, нея по може да я накажат сценаристите, но с Толга става все по-сложно... и как ще се отърват накрая от него...
очаквам да се откаже, трудно но да се откаже, въпреки всичко (собственическото поведение) той мисли доброто на Еда, а и той недолюбва Мелда
в един момент брата в него да проговори

# 362
Цитат
Незнам какво може да го извади от тази летаргия?!
единствено  опасността за живота на Еда и Ямур
Това ще е върхът на сладоледа - раждането. Да видим тогава дали Толга ще се тупа пак по гърдите.
Само едно ме притеснява - ако се наложи преливане на кръв на бебето и Толга изяви желание - нищо чудно да има съвпадение, нали му е чичо и има кръвно родство с Харун?
Ти явно и трети сезон искаш да гледаш. Имаме си и сценарий за него. Няма проблем.
Да, той дори тест за бащинство може да издържи. Ох, ужас направо !
Мен лично повече ме е страх от Толга, защото той е положителен, не трябва да го нараняват и т.н., Мелда е отровна гад, нея по може да я накажат сценаристите, но с Толга става все по-сложно... и как ще се отърват накрая от него...
очаквам да се откаже, трудно но да се откаже, въпреки всичко (собственическото поведение) той мисли доброто на Еда, а и той недолюбва Мелда в един момент брата в него да проговори
Дано! Praynig

# 363
Кога ще има превод на 31 епизод

# 364
в официалния сайт са сложили полегналото Мелдавище

# 365
tuk.sam. все още не сме сигурни как ще реагира Толга когато разбере, че въпросния Хаккъ е собствения му брат! Освен това му е мноооого ядосан затова, че наранява така Еда и я разиграва! Ще стане такова меле........ лелеее не ми се мисли! bash

# 366
Не трябва да забравяме,  Харун все още не знае, че Еда и Толга не са женени. Освен това Еда почти непрекъснато го тика към Мелда и него вероятно го е обхванало отчаяние и се жертва. Вече все му е едно, льбимата не го иска и е жена на брат му. Баста.
Да става каквото ще!
Що се отнася до Толга, минава ми на ум поговорката:"Пази ме Боже от приятели, от враговете сам ще се пазя".

# 367
в официалния сайт са сложили полегналото Мелдавище
Полегнала ми Мецана на зелени ливади,
на зелени ливади на росни цветенца. хахаха hahaha Joy

# 368
tuk.sam. все още не сме сигурни как ще реагира Толга когато разбере, че въпросния Хаккъ е собствения му брат! Освен това му е мноооого ядосан затова, че наранява така Еда и я разиграва! Ще стане такова меле........ лелеее не ми се мисли! bash

smile3521 smile3521
ще става тя каквато ще става, но дано накрая ние да ставаме ....

# 369
Не трябва да забравяме,  Харун все още не знае, че Еда и Толга не са женени. Освен това Еда почти непрекъснато го тика към Мелда и него вероятно го е обхванало отчаяние и се жертва. Вече все му е едно, льбимата не го иска и е жена на брат му. Баста.
Да става каквото ще!
Що се отнася до Толга, минава ми на ум поговорката:"Пази ме Боже от приятели, от враговете сам ще се пазя".

Много вярна мисъл !

# 370
Нови съмнения

След като Харун научи,
че Еда  живее сама,
а не със съпруга си,
той стана неспокоен.
Не можеше да си обясни,
как един баща е допуснал това.
Измиваше го и друго
младия влюбен мъж.
На Ава Еда му бе казала,
че той е за нея единствен
и че това няма никога
да се промени
до края на живота й.
А може би не Толга,
а той е бащата на детето,
което носеше Еда?
И точно за това се е омъжила,
за да скрие истината от света.
Пред Бату, Харун разкри
своите измъчващи го съмнения.
И като винаги, за да му отмъсти
Бату си обеща да  попречи
истината да стигне
до ушите своя приятел.
При всеки удобен случай,
Харун притискаше Еда,
искаше той да му признае
истината сама.
Но тя бе непоколебима,
повтаряше винаги
детето е мое и на Толга.
Не може да повярва
бащиното сърце,
и без да се колебае
посети личния лекар
на своята любима.
Но Бату беше вече
организирал нещата
и в болницата успяха
да излъжат бащата.   

# 371
или пък както казва forbes в превод "Ти си въздуха който дишам". Леле само как ги окрасяват. То любов ли е чудо ли е
ми то значи Еда страда от сериозна дихателна недостатъчност ,която сама си причинява! Grinning

хе хе да абсолютно вярно

# 372
  • София
Bghelp, поредното ти стихче е прекрасно. Добре, че има такъв трудолюбив и надарен човек във форума да ни радва с нови порции всеки ден. Иначе ако само на вдъхновение го караме, не знам до кога ще е. Мойто нещо започва да се изпарява. Но като четох новото стихче, се замислих, че Еда и Мелда по някои неща си приличат - неслучайно са сестри. И за двете май непорочното зачатие може и да не е мит. Еда разправя на Харун, че хем е само негова, хем, че детото все пак е от Толга. Преди да му каже истината, де. Голяма работа са тия Гюлер. Какви простодушни и невинни дечица е отгледала тази майчица Тюркян- чак име завидях.

# 373
мога да си представя какви щяха да бъдат Гюляюви ако бяха на мястото на Арсланлъ.
Сериала щеше да куца отвсякъде просто

# 374
Mалко отлконение от темата !

Здравейте !   bouquet  bouquet  bouquet
Не мога да разбера Нова ТВ ! newsm78
Спряха ни серилът, после другият след него,който пуснаха (" Любов на заем"),за да гледаме поредната простоия на България .
Ееее ,ако трябва да гледам" това съвременно наше еродирано общество", то аз си предпочитам" моралът" на Гюлерови и Аслънлъ. #Crazy #Crazy #Crazy
Поне простотията там и ниската култура, възпитание не е на почит.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт