Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Bghelp, поредното ти стихче е прекрасно. Добре, че има такъв трудолюбив и надарен човек във форума да ни радва с нови порции всеки ден. Иначе ако само на вдъхновение го караме, не знам до кога ще е. Мойто нещо започва да се изпарява. Но като четох новото стихче, се замислих, че Еда и Мелда по някои неща си приличат - неслучайно са сестри. И за двете май непорочното зачатие може и да не е мит. Еда разправя на Харун, че хем е само негова, хем, че детото все пак е от Толга. Преди да му каже истината, де. Голяма работа са тия Гюлер. Какви простодушни и невинни дечица е отгледала тази майчица Тюркян- чак име завидях.

bganio, благодаря ти. Много е важно за мен твоето мнение. Аз имам претенции.че коефициента на интелигентност, макар и малко е над средния и  реално оценявам, че това което пиша като съдържание и анализ е почти 100% истина, но като поезия е много далеч под средната. но това както виждаш не ме смущава, щом съм обещала да го довърша ще го направя. Няма да се излагаме и ние, ще пазим достойнството си като Гюлерови.

# 376
Не трябва да забравяме,  Харун все още не знае, че Еда и Толга не са женени. Освен това Еда почти непрекъснато го тика към Мелда и него вероятно го е обхванало отчаяние и се жертва. Вече все му е едно, льбимата не го иска и е жена на брат му. Баста.
Да става каквото ще!
Що се отнася до Толга, минава ми на ум поговорката:"Пази ме Боже от приятели, от враговете сам ще се пазя".

newsm10 newsm10 newsm10

стана каквото ще - сватба,
но вече ми е жал за Харун, той просто изглежда като една сянка......

# 377
  • София
Mалко отлконение от темата !

Здравейте !   bouquet  bouquet  bouquet
Не мога да разбера Нова ТВ ! newsm78
Спряха ни серилът, после другият след него,който пуснаха (" Любов на заем"),за да гледаме поредната простоия на България .
Ееее ,ако трябва да гледам" това съвременно наше еродирано общество", то аз си предпочитам" моралът" на Гюлерови и Аслънлъ. #Crazy #Crazy #Crazy
Поне простотията там и ниската култура, възпитание не е на почит.  Naughty

Не си права, ще знаеш! Аз тъкмо пишех стихове по рекламата на Биг Брадър, конкретно как татко си облича бельото на мама и сега ми секна вдъхновението. Язък ми за труда!

# 378

Спряха ни серилът, после другият след него,който пуснаха (" Любов на заем"),за да гледаме поредната простоия на България .
Ееее ,ако трябва да гледам" това съвременно наше еродирано общество", то аз си предпочитам" моралът" на Гюлерови и Аслънлъ. #Crazy #Crazy #Crazy

абсолютно си права, не смятам да си губя времето и една минута за да гледам тази пошлост и пародия

# 379

абсолютно си права, не смятам да си губя времето и една минута за да гледам тази пошлост !
Седнали да пишат срещу турските сериали, а тази простотия няма ли кой да

Също ! Абсолютен бойкот на тази пошлост.

# 380
bghelp ,bganio-

Страхотни сте !  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Най-хубави стохове пишете
нас ни развличате.
Хуморът ви уместен е навсякъде поместен.

# 381

не хвърлих, и от любопитсво дори, един поглед с каква поредна помия ще залеят екрана

# 382
И ще ми говорят за "Турските сериали"... ooooh! ooooh! ooooh!
А какво да говорим за нашите сеири и то по национален ефир- в прайм тайм време ? newsm78 newsm78 newsm78

"Незабравима" може много повече да възпита някой индивид и да го накара да се замисли за стойностните неща,отколкото нашата простащина !
На какво да научи деца и подрастващи...на бой, на тормоз, на неуважение към семейството, на пиянство, изневери и тнт.?!
Луда работа .

# 383
bghelp, bganio, много свежест внасяте във форума със стихове си, браво!

# 384
И ще ми говорят за "Турските сериали"... ooooh! ooooh! ooooh!
А какво да говорим за нашите сеири и то по национален ефир- в прайм тайм време ? newsm78 newsm78 newsm78
"Незабравима" може много повече да възпита някой индивид и да го накара да се замисли за стойностните неща,отколкото нашата простащина !
На какво да научи деца и подрастващи...на бой, на тормоз, на неуважение към семейството, на пиянство, изневери и тнт.?!
Луда работа .

Абсолютно подкрепям мнението ти! Простотията наречена Биг Брадър е най-пошлото предаване, което някога е пускано в родния ефир. Кой го вълнува какво вършат обитателите на къщата? Да не говорим, че тризначките от моя град тотално ме довършиха! Ужас! Предлагам да напишем гневно писмо до Нова тв и да изразим нашето мнение. "Незабравима" е класи над това просташко творение, наречено шоу! smile3513

# 385

newsm10 newsm10 newsm10

# 386
  • Sofia, Bulgaria
Виждам,че се вълнувате от съдбата на Толга,аз също естествено.Затова ви предлагам песента на Толга!Досега ви поздравих с песента на Еда,на Харун ето и на Толга:
http://vbox7.com/play:98f71d37

# 387
Добър ден и от мен!
Досега седя  и си чета кротко, но като гледам везните пак натежават към сестрите. Искам да ви кажа / за който не го е чел /,че миналия месец във вестник "ТВ сага " имаше с двете актриси голямо интервю и там те споделят учудването си защо всички зрители търсят вината само в тях.Буквалният им въпрос беше: "Защо никой не търси вината в Харун".
А сега както си му е реда ще ви поздравя с едно стихотворение:

На форумците

Във форума седим си на седянка,
обсъждаме и сладки приказки редим.
Очакмаме над злото да надвисне сянка,
а пък Мелдището да умъртвим.

Замислили сме нов сценарий.
На помощ ще ни дойде Ангеларий*,
ще ни съветва той да не сгрешим
в стремежът лошите да победим.

За психичното ни здраве пък ще бди
нашата любима докторка Queen MD-и.
Bganio, като единственният мъж напет
ще отсече накрая със съвет.

Приказката наша е написана,
стига който трябва да е прочете,
та да разбере, че таз любов орисана
всякакви злини ще помете.

* Да не обиди пак някой на обяснението, но като автор съм длъжна да кажа , че Ангеларий е най-образованият и любознателен монах, ученик на Солунските просветители, един от Св.седмочисленници и т.н. Дано с негова помощ доброто победи!

# 388
Виждам,че се вълнувате от съдбата на Толга,аз също естествено.Затова ви предлагам песента на Толга!Досега ви поздравих с песента на Еда,на Харун ето и на Толга:
http://vbox7.com/play:98f71d37
Страхотни песни!  bouquet

# 389
Добър ден и от мен!
Досега седя  и си чета кротко, но като гледам везните пак натежават към сестрите. Искам да ви кажа / за който не го е чел /,че миналия месец във вестник "ТВ сага " имаше с двете актриси голямо интервю и там те споделят учудването си защо всички зрители търсят вината само в тях.Буквалният им въпрос беше: "Защо никой не търси вината в Харун".
А сега както си му е реда ще ви поздравя с едно стихотворение:

На форумците ...
....
Браво! Много хубаво, че ни възпяваш в стих! Хареса ми!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт