Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 251
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Опасенията на Харун

Бату сам направи пред Харун признание.
че в злочестата му нощ с Мелда
Еда е била за малко на яхтата.
Не знаел какво там е видяла,
но се досещал,че е нещо нередно,
съдейки по състоянието й,
в което е била след това.
И виждайки колко е разстроена,
се уплашил и до дома й я проследил.
Харун не можел да повярва,
че това се е случило,
какво да и каже,как да се оправдае,
сърцето му подсказваше,
че този път със сигурност,
ще загуби Еда за винаги.
В главата му нахлуваха спомени,
незабравими моменти
преживяни от двамата,
Припомни си как  на Ава
и той и тя са осъзнали,
че никога не са се разделяли.
Не устоя и пред университета й
той я причака,
искаше да и разкаже,
да и обясни,че бил е пиян
и че не знае какво се е
случило между него и Мелда.
Но дълбоко нараненото момиче,
не прие неговите обяснения,
и със сълзи на очи му заяви,
че след онази нощ те наистина
са се разделили за винаги.

# 406
"Защо никой не търси вината в Харун".
В последно време доста нападнахме Аблата и има защо,но главният виновник затова наистина е Харун.
Още от началото тръгна да играе двойна игра. Ходи да се развява в Ава с Еда,макар че е сгоден за Мелда.
После разкара от пътя си малката и отново с Мелда. Не беше честен,дори след като разбра ,че не иска да има жена ,като Мелда и не я обича.Той продължи да фамилиарничи с нея и да я подвежда. На Еда се обясняваше ,Мелда не я постави на място.
Накрая какво се случи,обърка всичко и залужава това страдание.
Големият богаташ реши ,че като има визия на Мачо -всичко му е позволено.Всеки си носи последтвията от своите действия и бездействия.
Мелда го обработи много добре,защото го познава , а той нея - никак.Знае слабите му места и се възползва от това.
И с това - Искам те - Не те искам ,сам си изкопа гробът.
При всичките глупости можеше да оправи кашата ,но той реши ,че по-умен от другите.Нека сега да си търпи последствията.

Не му е лесно на човека - чест, семейство, предразсъдъци, а като капак на всичко и незадоволен. Горкичкият А имаше няколко добри възможности! Rolling Eyes

# 407
Непременно трябва да намерим начин да се срещнем. Ще бъде чудесно.
Все пак ще е интересно да си видим физиономиите!   friendship
Пък и да  cheers полеем края на филма (дано да е хубав)!
И да побързаме, че софийските дупки усилено ги пълнят с материал от неизвестен произход, но  с удължена гаранция от 3 месеца...Няма да остане място, къде да се видим. Ще трябва да чакаме цяло тримесечие, за да зейнат пак.
До края на сериала има мнооого време, а дупки в София - колкото искаш! Все ще се намери някоя подходяща за случая - съдба!  umbrella

... че и дъждовно го дават по прогноза ....
може някой "данък лукс"да не заобиколи някоя незапълнена с материал

# 408

И да побързаме, че софийските дупки усилено ги пълнят с материал от неизвестен произход, но  с удължена гаранция от 3 месеца...Няма да остане място, къде да се видим. Ще трябва да чакаме цяло тримесечие, за да зейнат пак.

ха ха тъкмо за третия сезон

# 409
До края на сериала има мнооого време, а дупки в София - колкото искаш! Все ще се намери някоя подходяща за случая - съдба!  umbrella
... че и дъждовно го дават по прогноза ....
може някой "данък лукс"да не заобиколи някоя незапълнена с материал
smile3521 smile3521 smile3503

# 410

В последно време доста нападнахме Аблата и има защо,но главният виновник затова наистина е Харун.
Още от началото тръгна да играе двойна игра. Ходи да се развява в Ава с Еда,макар че е сгоден за Мелда.
После разкара от пътя си малката и отново с Мелда. Не беше честен,дори след като разбра ,че не иска да има жена ,като Мелда и не я обича.Той продължи да фамилиарничи с нея и да я подвежда. На Еда се обясняваше ,Мелда не я постави на място.
Големият богаташ реши ,че като има визия на Мачо -всичко му е позволено.Всеки си носи последтвията от своите действия и бездействия.
Мелда го обработи много добре,защото го познава , а той нея - никак.Знае слабите му места и се възползва от това.
При всичките глупости можеше да оправи кашата ,но той реши ,че по-умен от другите.Нека сега да си търпи последствията.

Чесно казано аз от сума време пиша че вината е в харун най вече даже на предната теема гласувах че той има вина най много.

и че такъв мъж в света просто няма.
Освен такива мъже дети искат да си играят с жените

# 411

Не му е лесно на човека - чест, семейство, предразсъдъци, а като капак на всичко и незадоволен. Горкичкият А имаше няколко добри възможности! Rolling Eyes

smile3532 smile3532
това било!!!! дълго търсех причина за неадекватното му поведение
той го е страх вече да си го и помисли

# 412
  • София

През цялото време и за всичко съм упреквала именно Харун,разбира се не отминавам гадориите на Мелда,но той е този,който трябваше отраз да реши пробрема.Забелязвам и в други турски сериали/не съм гледала много,затова може да не съм права/,че мъжете ги поставят в някакви много нелепи ситуации.Майката каквото каже,бащата каквото отсъди,а ако няма такива ,я някой Аби ,я някоя Абла,съсед,бивша жена абе изобщо  питам се къде отидоха тези достойни и отстояващи позициите си мъже.С извинение по ми приличат на п.....ци!Говоря само за някои мъже-да няма" криво ли говорих,или ти криво ме разбра"!

Не, аз го разбрах, че говориш за всички мъже с изключение на двама...

# 413
Цитат
Да, той дори тест за бащинство може да издържи. Ох, ужас направо !
Мен лично повече ме е страх от Толга, защото той е положителен, не трябва да го нараняват и т.н., Мелда е отровна гад, нея по може да я накажат сценаристите, но с Толга става все по-сложно... и как ще се отърват накрая от него...

При тест за бащинство се прави ДНК тест.Няма как Толга да излезе бащата. Hug Hug

ДНК теста е скъп. Само в краен случай.

# 414
  • София
Аз за поведението на Харун вече си бях казал мнението и също смятам, че има голяма вина. Но дайте пак да си помечтаем:

Нашето желание

Как мечтаеме си всички
Харун да вземе се с Еда
Да си гукат като птички
Ако трябва и накрай света

Да се радват само на Ямур
И да забравят всичко зло
Да бъдат жертви на Амур
А не на страшно опело

Дано се слеят най-накрая
В едно сърцата им добри
Дано и злото ги забрави
Да имат светли бъднини

Да повярваме и ние пак
Че любовта е жива още
Че място има в тоя влак
И за наште живи мощи

# 415
Аз си го харесвам Харунчо, такъв един миличък, добричък - на мравката път прави, способен да обича силно и искрено, толерантен и съобразителен, с чувство за уважение, галантен, истински кавалер  (финансовата обезпеченност няма да я изтъквам, за да не ме обвините в материализъм, не че това няма значение на фона на кризата днес). Сладур!   love001

# 416
Дано се слеят най-накрая
В едно сърцата им добри
Дано и злото ги забрави
Да имат светли бъднини !

Дано, дано, дано  Praynig Praynig Praynig

# 417
  • Sofia, Bulgaria
Време ви е за песента на Бату,нещо го забравихте!
http://www.vbox7.com/play:f0874ded&al=1&vid=1606271

# 418
Аз си го харесвам Харунчо, такъв един миличък, добричък - на мравката път прави, способен да обича силно и искрено, толерантен и съобразителен, с чувство на уважение, галантен, истински кавалер  (финансовата обезпеченност няма да я изтъквам, за да не ме обвините в материализъм, не че това няма значение на фона на кризата днес). Сладур!   love001

И аз много го харесвам. Най-вече заради благородството, което излъчва. Такива екземпляри като него са на изчезване.
Страхотен мъж, кавалер, способен на дълбоки чувства, верен .... къде ги тези мъже в наши дни ?

# 419
Мацки има ли някаква надежда скоро да станат преводите на останалите части от 31еп..... Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт