Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • И тук,и там
Цитат
Да, той дори тест за бащинство може да издържи. Ох, ужас направо !
Мен лично повече ме е страх от Толга, защото той е положителен, не трябва да го нараняват и т.н., Мелда е отровна гад, нея по може да я накажат сценаристите, но с Толга става все по-сложно... и как ще се отърват накрая от него...

При тест за бащинство се прави ДНК тест.Няма как Толга да излезе бащата. Hug Hug

# 391
Фаяд

Еда започна с помощта на Харун работа,
в малко,но много известно модно студио,
с марка известна в целия свят,
носеща името на дизайнера "Фаяд".
Фаяд бе не само творец неповторим,
тя бе умна, дълновидна и мъдра жена,
но бе и много своеобразна,
сменяща своето настроение
непредсказуемо всеки момент.
Като истинска майка,
тя прие Еда в своя малък,
но талантлив колектив.
Фаяд виждаше болката
изписана в очите
на младото момиче.
А и без особени затруднения
разбра,че Еда е бремена.
С много топлина
и майчино внимание
мъдрата  жена успя
да стигне до сърцето
на влюбеното момиче.
Еда повдиган завесата
пред соята работодателка
и разказа й за себе си
някои несподелени
пред друг до сега,
за живота й неща.
Сподели,че е омъжена,
но живее сама,
че е бремена не от съпруга си,
а от мъж който много я обича,
че е лудо влюбена,
но е притисната до стената,
защото не може да причини
болка и срам на семейството си.
Фаяд беше изтрадала,имаше опит,
опита се да  я успокои и
като добра майка посъветва Еда.
Всяко дете трябва да расте
пред очите на своите родители.
Ето за това тя е  длъжна
да се събере с бащата на детето
и заедно двамата
да платят цената.
Само тогава тя,детето
и любимия й мъж
ще са щастливи.
А след това семейството й
наблюдавайки от далеч
тяхното щастие
със сигурност ще им простят.

# 392
Виждам ,че се е намесил Биг брадър, но аз само като видях пак същият водещ нещо ми светна.Ясно е ,че Тупарев,Кънчев и компания пак са събрали поредните Здравковци и съпруги, та който и да победи да делнат туй-онуй, пък от реклами, sms ,обаждания и пр. каквото дойде - добре дошло. След няколко години техни предавания имам чувството ,че за пари и майките си ще продадът, за каква пошлост , възпитание и др. да говорим.Просто ги забравете, не си струва, не заслужават нашето /поне моето/ внимание.

# 393
bghelp, bganio, много свежест внасяте във форума със стихове си, браво!

Искрено благодаря.

# 394
  • София
Виждам ,че се е намесил Биг брадър, но аз само като видях пак същият водещ нещо ми светна.Ясно е ,че Тупарев,Кънчев и компания пак са събрали поредните Здравковци и съпруги, та който и да победи да делнат туй-онуй, пък от реклами, sms ,обаждания и пр. каквото дойде - добре дошло. След няколко години техни предавания имам чувството ,че за пари и майките си ще продадът, за каква пошлост , възпитание и др. да говорим.Просто ги забравете, не си струва, не заслужават нашето /поне моето/ внимание.

Пак ви казвам - не сте прави. Вижте у мен какво вдъхновение породи, което даже поста на Forbes не можа да прекърши:

По повод на една реклама…

Какво вдъхновение само
Да гледаме мама смутена
Докат тати нахлузва през рамо
И закопчава си сутиена

Подава му после тя прашки
А той на нея мръсния слип
Но добре седят тези чашки
Ще обърна комплекса на Едип

Мама също е секси със слипа
и със коравия мъжки чорап
от който на пода взе, че изсипа
шепа с монети и мъничък хап

Монетите–ясно, само за хапа
като че ли не схванах докрай
Татко прикри го със своята лапа
Но нещо с “Т” или “В” пишеше май

Каква е поуката тука за мене?
Какво ли ми казват с всичко това?
Ако татко на мама бельото надене
Травестит да го гордо аз назова

# 395
Непременно трябва да намерим начин да се срещнем. Ще бъде чудесно.
Все пак ще е интересно да си видим физиономиите!   friendship
Пък и да  cheers полеем края на филма (дано да е хубав)!

# 396
  • София

И да побързаме, че софийските дупки усилено ги пълнят с материал от неизвестен произход, но  с удължена гаранция от 3 месеца...Няма да остане място, къде да се видим. Ще трябва да чакаме цяло тримесечие, за да зейнат пак.

# 397
  • София
И ще ми говорят за "Турските сериали"... ooooh! ooooh! ooooh!
А какво да говорим за нашите сеири и то по национален ефир- в прайм тайм време ? newsm78 newsm78 newsm78

"Незабравима" може много повече да възпита някой индивид и да го накара да се замисли за стойностните неща,отколкото нашата простащина !
На какво да научи деца и подрастващи...на бой, на тормоз, на неуважение към семейството, на пиянство, изневери и тнт.?!
Луда работа .

Здравейте милички да кажа и аз по темата до сега ви чета но не издържах да напиша .Просто не мога да повярвам на големия гаф на Нова тв е няма по голяма простотия ,интересно на какво ли ще ни научи това предаване .А за Филма дано започне някаква раззвръзка вече ,гледах фрагмента и доста се ядосах като я мидях наща Аблата в булченска рокля а така ми се искаше Еда да я видя в бяло дано по бързо се разнищат нещата макар че като гледам е имало сватба ужас newsm78 #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 398
"Защо никой не търси вината в Харун".

В последно време доста нападнахме Аблата и има защо,но главният виновник затова наистина е Харун.
Още от началото тръгна да играе двойна игра. Ходи да се развява в Ава с Еда,макар че е сгоден за Мелда.
После разкара от пътя си малката и отново с Мелда. Не беше честен,дори след като разбра ,че не иска да има жена ,като Мелда и не я обича.Той продължи да фамилиарничи с нея и да я подвежда. На Еда се обясняваше ,Мелда не я постави на място.
Накрая какво се случи,обърка всичко и залужава това страдание.
Големият богаташ реши ,че като има визия на Мачо -всичко му е позволено.Всеки си носи последтвията от своите действия и бездействия.
Мелда го обработи много добре,защото го познава , а той нея - никак.Знае слабите му места и се възползва от това.
И с това - Искам те - Не те искам ,сам си изкопа гробът.
При всичките глупости можеше да оправи кашата ,но той реши ,че по-умен от другите.Нека сега да си търпи последствията.

# 399
  • И тук,и там
Mалко отлконение от темата !

Здравейте !   bouquet  bouquet  bouquet
Не мога да разбера Нова ТВ ! newsm78
Спряха ни серилът, после другият след него,който пуснаха (" Любов на заем"),за да гледаме поредната простоия на България .
Ееее ,ако трябва да гледам" това съвременно наше еродирано общество", то аз си предпочитам" моралът" на Гюлерови и Аслънлъ. #Crazy #Crazy #Crazy
Поне простотията там и ниската култура, възпитание не е на почит.  Naughty

newsm10 newsm10 newsm10

# 400
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

В последно време доста нападнахме Аблата и има защо,но главният виновник затова наистина е Харун.
Още от началото тръгна да играе двойна игра. Ходи да се развява в Ава с Еда,макар че е сгоден за Мелда.
После разкара от пътя си малката и отново с Мелда. Не беше честен,дори след като разбра ,че не иска да има жена ,като Мелда и не я обича.Той продължи да фамилиарничи с нея и да я подвежда. На Еда се обясняваше ,Мелда не я постави на място.
Големият богаташ реши ,че като има визия на Мачо -всичко му е позволено.Всеки си носи последтвията от своите действия и бездействия.
Мелда го обработи много добре,защото го познава , а той нея - никак.Знае слабите му места и се възползва от това.
При всичките глупости можеше да оправи кашата ,но той реши ,че по-умен от другите.Нека сега да си търпи последствията.

Евала мацкооуууу.... smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 401
  • И тук,и там
Цитат
А за Филма дано започне някаква раззвръзка вече ,гледах фрагмента и доста се ядосах като я мидях наща Аблата в булченска рокля а така ми се искаше Еда да я видя в бяло дано по бързо се разнищат нещата макар че като гледам е имало сватба ужас
Да,май ще има сватба. newsm78 newsm78 newsm78

# 402
И да побързаме, че софийските дупки усилено ги пълнят с материал от неизвестен произход, но  с удължена гаранция от 3 месеца...Няма да остане място, къде да се видим. Ще трябва да чакаме цяло тримесечие, за да зейнат пак.
До края на сериала има мнооого време, а дупки в София - колкото искаш! Все ще се намери някоя подходяща за случая - съдба!  umbrella

# 403
  • Sofia, Bulgaria

През цялото време и за всичко съм упреквала именно Харун,разбира се не отминавам гадориите на Мелда,но той е този,който трябваше отраз да реши пробрема.Забелязвам и в други турски сериали/не съм гледала много,затова може да не съм права/,че мъжете ги поставят в някакви много нелепи ситуации.Майката каквото каже,бащата каквото отсъди,а ако няма такива ,я някой Аби ,я някоя Абла,съсед,бивша жена абе изобщо  питам се къде отидоха тези достойни и отстояващи позициите си мъже.С извинение по ми приличат на п.....ци!Говоря само за някои мъже-да няма" криво ли говорих,или ти криво ме разбра"!

# 404
В реалния живот такива като Харун ги определят като
слабохарактерни и снизходителни към самите себе си мъже

Общи условия

Активация на акаунт