Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 199
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
малко ми е неудобно , че питам, но ще имаме ли превод и на другите епизоди

# 481
малко ми е неудобно , че питам, но ще имаме ли превод и на другите епизоди

COMING SOON

# 482
Аз може би по друг начин разбирам любовта.За мен тя трябва да е като усмивката на СЛЪНЦЕТО,за мен любовта трябва да носи радост,копнеж ,страст,желание.Всяка сутрин събуждайки се, да виждам лицето на любимия човек..Ако сърцето ми е пълно със болка,ако душата ми страда ,ако очите ми са пълни със сълзи ,какво да ги правиш тия пистолети опрени в главата.

Това което разбираш ти е само част от истинската любов. Да е наистина истинска,точно това което не приемаш трябва да бъде включено. Истинската любов е себе отдаване, освен да изпитваш удоволствие да си готов да забравещ себе си заради него. Да си готов дори да умреш. Всичко останало е подобие за любов.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 21:00 от bghelp

# 483
  • Sofia, Bulgaria
Момичета и момчета,мноооого философски сте настроени днес/като всеки ден/.Поздравявам ви с една уникална песен,за разнообразие!

http://vbox7.com/play:6084eb8c

# 484
Момичета и момчета,мноооого философски сте настроени днес/като всеки ден/.Поздравявам ви с една уникална песен,за разнообразие!

Благодаря ти ! много обичам тази песен.

# 485
Цитат
Харун истински обича Еда.Той винаги е до нея,дори когато си мислеше,че тя е направила аборт и носи детето на друг!Харун е готов да даде живота си за Еда!Той доказа любовта си не веднъж!  

newsm10 newsm10 newsm10
напълно си права, то неговото Two Hearts ако не е любов незнам какво е,
дори и на моменти да ни се струва нерешителен, неговите мисли и действия са подчинени само и единствено за доброто на Еда

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 21:31 от elma

# 486
Здравейте момичета, чета вариациите ви на тема кой какво трябвало да направи и кой колко и каква вина има. Вината за "нервите ни" е само на сценаристите.
Доколкото за Харун и Еда, най-важното е, че аз им "вярвам" гледайки ги и това ме радва, та нали това е смисъла на изкуството, да повярваш в един по-добър и чист свят, независимо от изцепките на сценаристите. Това, което показват, че изживяват, ме карат да си представям защо има такава магия между тях и да си дописвам сценария и да съпреживявам всеки един техен миг. Много отдавна не ми се е случвало това с никоя "нашумяла творба" на мастити имена. s

# 487

Е чак философски?! Но така тръгна разговора.
 Благодаря за поздрава.

# 488
  • Под звездите

Tова е за ПЕТКО.Виждам че в момента го няма, но съм сигурна по късно ще го види.
Bqhelp,аз не иключвам това което казваш,но ако от любовта изпитваме само болка/случаятЕДА ,ХАРУН/смятам,че думата любов ще трябва да я заменим с думата садизъм или нещо подобно

# 489
Цитат
Харун истински обича Еда.Той винаги е до нея,дори когато си мислеше,че тя е направила аборт и носи детето на друг!Харун е готов да даде живота си за Еда!Той доказа любовта си не веднъж!  

newsm10 newsm10 newsm10
напълно си права, то неговото Two Hearts ако не е любов незнам какво е,
дори и на моменти да ни се струва нерешителен, неговите мисли и действия са подчинени само и единствено за доброто но Еда

И аз подкрепям напълно ! Това между Харун и Еда е истинска любов.
Днес най-сетне изгледах докрай преведените епизоди.
Това, което ме впечатли, сега при превода е, че Харун и Еда вече са свързани в едно,
без значение дали са заедно, дали разделени, те наистина са свързани с любов.
Това, което тя направи - да отиде сама при него, когато вината му към нея го смазваше,
това е най-разумното нещо, което можеше да направи Еда, разбира се и с подкрепата на Хаят, но тя му показа, че също стои зад него, че винаги ще е до него.
Те са вече любовници в най-хубавия смисъл на думата, принадлежат си един на друг, няма сила, която да ги раздели.

# 490
Много се тревожех от Толга, да не би сценаристите да решат  в един момент, Еда да започне да го харесва, да се влюбва в него, след като по един или друг начин Харун я разочарова. Сега знам, че това е невъзможно да се случи, защото поне дотук няма и намек за подобно развитие, а и това би обезценило голямата любов на Еда и Харун, която е магията на филма . Не биха искали точно това.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 21:31 от murmur

# 491

Цитат
принадлежат си един на друг, няма сила, която да ги раздели

явно виждането на сценаристите за истинска любов е точно това, независимо от негативните неща които им се случват, те винаги ще си принадлежат, тялом и духом ще останат верни един на друг, без значение че, за пред хората имат други спътници в живота, както се казва такава любов ще пребъде във времето и пространството.....

трябва да се съберат накрая за да е щастието пълно Hug

# 492
Цитат
принадлежат си един на друг, няма сила, която да ги раздели

явно виждането на сценаристите за истинска любов е точно това, независимо от негативните неща които им се случват, те винаги ще си принадлежат, тялом и духом ще останат вярни един на друг, без значение че, за пред хората имат други спътници в живота, както се казва такава любов ще пребъде във времето и пространството.....

трябва да се съберат накрая за да е щастието пълно Hug

Да, сега много по-спокойно ще гледам филма.
Убедих се, че сценаристите няма да предадат тази любов.
Дано и краят да е щастлив, поне няколко серии заедно щастливи .  Hug

# 493
някой беше писал че, unutulmaz се превежда незабравима, незабравимо и тн ,и повечето решихме  че, става въпрос за Еда, а може би идеята е че, взаимната им любов е незабравима т.е. вечна и нестихваща и не човека , а чувството е важно.....много философски прозвуча

# 494
  • Под звездите
Да, сега много по-спокойно ще гледам филма.
Убедих се, че сценаристите няма да предадат тази любов.
Дано и краят да е щастлив, поне няколко серии заедно щастливи

murmur от твоите уста  в ушите и писалките на сценаристите.Дано,така да стане!
За мое съжаление налага ми се да напусна приятната ви компания.ЛЕКА НОЩ!

Общи условия

Активация на акаунт