АПРИЛ 2006

• 32 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕКСА!
ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
МИСИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ЧАРОВНИЦАТА!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Спорна и слънчева нова седмица, дами!
 Hug

# 166
  • Русе
Честити рождени дни на юнаците Емо, Теди, Митко, Дани и Иво, и на красавицата Лекса!

Да са здрави, умни и обичани!
Весел празник на семействата им! Hug

Тина, стискам палци всичко да мине леко и да забравите за болести вече! Praynig

Аз реших и днес да оставя Диди вкъщи, да си допие сиропите, че още е прегракнала. За малко и Преслав да оставя, че вчера си поряза пръста яко докато игра навън, но в крайна сметка го пратих с лепенка и изрично предупреждение да не рови в пръстта и пясъка навън, дано да му е увряла главата. Twisted Evil След последните изцепки, явно бая страх е набрал, щото повече от половин час кри, че е контузен (да не му се карам), опита да се прибере вкъщи по едно време (но нямаше кой да му отвори), после го видях да ходи с едно листо около пръста, като си мислех, че крие някой червей или охлюв, докато накрая не разбрах и видях кръвта по дрехите и после във входа на блока. ooooh! Загубих му доверието на това дете... Rolling Eyes

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ ЕМО, ТЕДИ, МИТКО, ДАНИ И ИВО! /със закъснение/
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА ЛЕКСА! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО КЪСМЕТЛИВИ!
newsm59  party023
Честито и на милите им родители и близки! newsm51

Съжалявам, че пропуснах някои от рожденниците ни, но Стани беше доста болен миналата седмица - температура, пресипнало гърло и кашлица! Беше доста изтощен и непрекъснато кисел. Днес си изпратих каката на зелено училище и ми липсва...
Успешна седмица на всички!

# 168
  • София
Честит рожден ден на Емо, теди, Дани и Иво!

Чести празник и на хубавата Лекса!

Честито на всички майчета на рожденници!

# 169
С малко закъснение честитки и от нас за Емо, Теди, Митко, Дани и Иво, с пожелания за всичко най-най (много мъже бре)! Честито и на техните мами, да са винаги щастливи и горди със синовете си  bouquet

Благодарим за пожеланията към нас Hug. Лекса днес празнува в ДГ преди да обядват. Тя понеже почива тази седмица (поради ремонт в съседната градина Rolling Eyes)я заведох само за тортата и много претупано стана така, но поне се постараха децата да я поздравят подобаващо и тя беше много доволна. Вчера празнувахме с бабите за разлика от миналата година. Този път понеже имаше и празник в ДГ и пропуснахме празненството с деца и приятели. Сега вече съм в релакс, защото последните няколко дни ми дойде множко с приготовления Mr. Green

# 170
Миси, а снимки на тортата няма ли Wink

# 171
Честит рожден ден на красавицата Лекса! Честит изминал празник на Дани, Иво, Емо и Теди!  Наздраве, майчета  Hug

Мда, и аз чакам снимка на тортата.
Аз вчера пекох пробно калинките http://www.chefkoch.de/rezepte/183661079180263/Bunte-Mini-Amerikaner.html  но вкъщи не бяхме във възторг, ако не се брои Милена  Mr. Green Обаче както винаги, дадох половината на съседите (няма да дебелеем само ние, я) и днес съседката ми поиска рецептата, понеже много йм харесали  Crazy Та сега не знам още какво ще правя  newsm78

# 172
Вижте каква идейна торат намерих: Кутия със съкробища http://www.daskochrezept.de/rezepte/piraten-schatztruhe_87244.html  Wink  Просто се пече един кекс, дели се по дължината и се пълни с шоколадови монети и др.

Тези мъфини http://www.daskochrezept.de/rezepte/lustige-kaefer_86518.html  са също много сладки, пълнени са с крем-пудинг.

# 173
  • София
Тия бонбони, които са в кекса над паричките са ми любимите.

# 174
Честит рожден ден на Лекса. Честито и на празнувалите предните дни - Дани, Емо, Иво и Теди. Да са много здрави и щастливи.

Айде дайте малко снимки от рождените дни, че да погледаме Simple Smile

# 175
ЧРД на Лекса!  bouquet

На Па-Па също!  bouquet

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 21:23 от Лейди ФиЛ

# 176
  • Boston, MA
Честито на рождениците, които съм пропуснала! Лекса да расте все така хубава, умна, добричка!

Много благодарности за пожеланията за р.д. на Дани, попразнувахме, снимки ще пусна от нас.  Hug

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ АПРИЛЧЕТА!
НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАХТИ!
НЕКА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ И БЪДАТ ЗАОБИКОЛЕНИ САМО ОТ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАЧЕ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!!!!
БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ГОТИНА И МИЛА ДРУЖКА!
ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ!

ЧЕСТИТ ОТМИНАЛ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ!
ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!
СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ!!!!

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАШЕТО ДЕТЕ, КОЕТО ПРЕДИ 4 Г ВЕЧЕ СЕ БЕШЕ ПОЯВИЛО  Hug
БЕЗ ВАС НЯМАШЕ ДА Е СЪЩОТО ВСИЧКО  Hug
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ  Hug
БЕЗ НЕГО НЯМАШЕ ДА ВИ ПОЗНАВАМ   bouquet

# 178
Раче, честит рожден ден. Много здраве, късмет и любов ти желая   bouquet

Смини, честит ви рожденик. Да е много здрав и щастливо детство му пожелавам на Алекс. newsm59

# 179
  • София
Ох, Смин, разплака ме! Да ти е много весел Альо, здрав и все така енергичен!

Честит празник на РАЧЕТОооо! Хиляди целувки от мен, приятелко мила!

Честит празник на порасналите априлчета! Честит празник на моите приятелки, техните майки! Честит Рожден Ден (на патерица) и на Ексчето!

Общи условия

Активация на акаунт