Честит празник на Пешовците и Пететата и всички празнуващи в априлските семейства!

Със здраве и късмет да носят хубавите си имена!
Честит отминал празник и на Янчетата!

Аги, честита бебка на кумовете - да й се нарадваш до насита!
И нашите кумци преди половин година се сдобиха с дълго чакана щерка, предствям си каква радост е!Това за деня на раждане не бях го срещала, ама може и вярно да излезе - Преслав е роден в сряда
, пък Диди ще я видим колко умна, честна и надарена ще излезе. 
Ренка, поуталожиха се нещата около Миската вече
. То бива излагация, ама туй граничи с позор за града!
Не знам какви ще се явят на втория конкурс, ама като гледам и подгласничките, не храня големи надежди http://avtora.com/uploads/images/content/news/2010/06_June/23/missruse_01.jpg.
Или хубавите русенки са поумнели и не ходят да се излагат на подобни мероприятия, или наистина сме се изродили тука, след толкоз обгазяване.
Склонна съм и второто да си мисля, че в петък вечерта като се оглеждах в заведението и по центъра, доста такива урунгели видях - прекалили със солариум и намацани като клоуни.
Абе, вдигна се нивото на Дунава, и изпълзяха крокодилите! Сминсче, как ме засрами
Я, кажи ти, във Варна ли ще сте втората половина на юли? 
Черепахче, евала за смелостта!
Не се тревожи.
Моята глезанка не би се справила с подобно предизвикателство, то и аз май не бих... 
Ей, много гадно време - провали уроците по плуване на Преслав, заради които го спряхме от ДГ.
Аз пък, съм с гаден синузит
, и след едноседмична неуспешна борба, за първи път пия АБ за този проблем. Много ме е яд! 
Роси, радвам се че писа и че всичко е наред при вас. Стискам палци за изпита!

Деска, голяма скатавка се извъди тоя бебешор!
Хайде, следващия път с новина да се разпишеш вече!