Клуб на готините баби-95

• 43 396
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ани сваля филм и много трудто  публикувам.
Неда и Елинка са много сладки кукли на баба.
Ако не пиша пак - лека нощ.
УТре повече.

# 376
Момичета, прибрах се и  изчетох написаното.
Много съм благодарна на голямата ми дъщеря, че  се грижи за маминка си, да мога аз да се поразходя до София и да се срещна с вас!
Благодарна съм и на малката, че ме доведе точно навреме на срещата, а като идвахме не бях ходила в Арбанаси, отбихме се за половин час, влязохме в манастира "Света Богородица", където е иконата триручица, запалихме свещички и продължихме напред.

Айша, Яге, Римар, прегръщам ви и ви целувам милички! Благодаря за хубавото преживяване с вас!
Колко е хубаво, че от непозната и чужда София, благодарение на вас се превърна в град, в който идвам с удоволствие, в град който обичам и в град, в който като дойда първото нещо което  искам е да се видя с вас! Честна Черноморска дума!

Момичета, вчера като се разделих с вас, се срещнахме с Дилянка и отидохме на  ЖП-гара да си купя билет за връщане, че ползвам намаление като пенсионерка. Реших, че до обяд ще си свърша работата и понеже времето показа, че ще се влоши, реших да не оставам за вечерта, а да се прибера с влака в 13.20 часа. Купих си билет в първа класа, че пътя е дълъг, а там се пътува по-удобно.
Сутринта отидох с метрото до Люлин, свърших си работата и 11.30 часа, пак с метрото бях на центъра, до църквата Света Неделя направих закуско-обяд с парче пица и кола, в 12 часа отидох на поклонението на Иван Балсамаджиев, но не стоях много защото ми наближаваше часа за влака. Жалко, млад човек, на 57 години! Бог да го прости!
До Варна пътувах сама в купето, и гледах, и дремах, и хапнах, а бе, пълна почивка! В други четири-пет купета имаше също по един или двама души, а имаше и празни. Явно спокойствие след празници!
Добре се разходих, макар и два дни, доволна съм, нямах багаж, щерката ще ми го донесе в събота, та се движех "с ръце в джобовете"!

За национална среща съм ЗА!
Каролин ако идва, може тогава да е втората. Тя къде отсяда като идва, в кой град, знае ли някой, или да попитаме нея. Няма да ни "заболи глава" от две срещи, както през 2008-ма, даже добре ни беше!

Л  Е  К  А    Н  О  Щ !

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 377
добро утроо!!1 Hug Hug

Танче - добре завърнала се !!! Grinning
Щпунц - Елинка ще тича май из бабините цветенца Grinning GrinningНагушкай я и от мен Hug Hug

Диде - получила си  голямо  признание Hug Hug Hug

Днес се очертава пак натоварен работен ден Crazy

Лек ден на вас момичета !!! Hug Hug Hug

# 378
  • София
 Забравих да ви благодаря за поздравите към именяците ми и за комплиментите към Елина.

Дидия Неда е много хитра и затова баба ще и плете красоти. Heart Eyes
 Гъбче дано пък не ти е чак толкова натоварен деня.
 Танита радвам се ,че си доволна от пътуването.
 Вели е на градина и днес,но нямало парно та може и да го приберем.

# 379
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Ние най-после сме на градина и баба може да отиде да си свърши работата в Кубрат!Така че - към 17 ч може пак да ви навестя Joy

Танче, следващия път ако ти се случи такава хубава случка - пътуване до София, за по-направо ще минете през Беловец! Тъй де - дали през Тракия или през Делиормана....

Диде, най-сладките признания излизат от детските уста!И аз сега го усещам.

# 380
Здравейте, момичета!
Гъбче, благодаря за закуската, елегантно сервирана! Laughing
Шпунц, на моето ежедневие, два разтоварващи дни си е голяма работа!!!

Янче, само да е живот и здраве, ще има време и за разходки!
Сега този ремонт, дето съм замислила ми е в главата, а на Стефан хич не му се чува, като  му спомена и му се разваля настроението! Ох, всички ли мъже са такива мърморковци!!!
А не е нещо сама да го направя!
Пена пере чаршафи, че от гостите имам "бая комплекти" за пране, после ще пере цветно, а аз ще пускам прахосмукачка, ама още не мога да "вляза в релси".
Приятен ден, милички!

Heart Eyes Hug wash hang newsm28 newsm79 newsm75

# 381
# 382
  • София
Танче, я вземи да си кръстиш пералнята с друго име  Mr. Green
Ами тъй де, като чета се чувствам много слугински  Joy Joy Joy

# 383
Ох най сетне свърши ваканцията и децата се върнаха в у-ща и детски градини newsm44 newsm68 Simple Smile
Да са живи и здрави но тая ваканция (17 дни) беше безкрайна, а те дечковците си искат и вниманието и заниманието.
Днес успях и да отида да напазарувам и да видя че хората се движат и земята все още се върти. С песах започна пролетния тур на празниците, но поне останалите са по 1 ден Mr. Green

Не успях да ви прочета, то и много не сте писали но мернах че ме споменавате за национална среща.. Готово.Аз обикновено отивам в София през втората половина на юни( за около месец), но може би, не е сигурно, да прескоча  за няколко дни и до Бургас newsm78.Много много ще ми бъде приятно ако се заформи наистина обща среща Hug

Хайде куклите се връщат.До по-късно Hug Hug Hug Hug

# 384
  • София
Каролин, поне софийска ще направим. Чакаме те с нетърпение и мисля, че няма да съжаляваш. А който е по-наблизо - дано успее да дойде.

Хули,  Hug Hug Hug Права си, Танче, прекръсти я "Пена".

Това ми напомни една съседка, която си беше взела мини-пинчер. Качва се в нас /ние сме на последния етаж/ и го показва, половин шепа кучо и вика "Казва се Жорко". А мъжа ми е Георги  и в този момент се усеща и избухваме в смях. Е, имаше и извинения, че въобще не е искала това да каже....  Laughing

Дидиа, твоята внучка е голяма работа. Ще те купи и продаде преди да се усетиш, както казва народа. Да ви е здрава и щастлива!

# 385
  • Кубрат/ Пишурка
 Каролине,ти направо ме хвърли в тъч! Каква е тази ваканция от 17 дена и при това свършва днес (т.е. вчера)? Нашата е пролетна от 1.04 до 10-11ти. На 12ти сме на уч-ще.

Ами ,момичета, да се стягаме за среща след 15.06! Тъкмо учебната година ще свърши и ще бъде топло!

# 386
                 Каролине,и аз като Янчето - каква е тази ваканция на детските градини.У нас такова нещо няма поне от както работя  Laughing а мога да кажа,че стаж съм натрупала достаааа.
                 Римар,не само,че ни продава и купува,но и ни работи както си иска. Laughing Ей,сега си търся дядото,а той с Неда за "шоколад с крава"  Laughing Питам го аз "а за мен какво" и той ми се пули насреща,защото знае какво искам,ама и през ум не му е минало. Laughing
                Отивам в банята,че се надявам да си гледам "Любов назаем".Така и не свикнах да гледам на компа,че не мога да си полегна , а на стол ми е ужаааас.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 20:04 от Didia

# 387
  • София
Диди и аз не мога, пък и не искам да гледам филмите, които течат по екрана на компа.
Като, че ли се губи очарованието, очакването ...
Не, че гледам сапунчетата. И аз съм един карък - загледах Шехерезада от средата, загледах ...
баси, не мога да се сетя какво беше заглавието на филма  ooooh!... аааа сетих се  Joy Joy Joy
Незабравима  NaughtyЕеееххх, старост, нерадост  Joy Joy Joy
Сега загледах Любов назаем, ама тия п......и го дават  чат-пат и май не уцелвам и си оставам с надеждата да  Grinning

# 388
 Ваканцията е така
от 21.3 до 6.4-училища и предучилищна възраст.Нашия средния юнак след предучилищна ДГ която е до обяд отива на частна, да кажем нещо като занималня, с обяд и изучаване на англ.език и така до 4 или 5 часа.Там ходят и деца до 3-4 клас.Хубавото е че при стачки( с допълнително заплащане) ,отчайващо дълги ваканции  Rolling Eyes като сегашната децата отиват там от 8 ч сутринта та до 4 след обед от 21.3.до 29.3.ДГ за малкто също излезе в отпуск от 28.3 та до вчера.Но заголемия който е в 5 клас 17 дни беше сиеста. Всеки ден отделяше по 10-20 мин малко за уроци и снощи го откара до късно smile3506Но си мисля че и на 3мата вече им беше домъчняло.А да не говориме за бабата на пълна ставка Joy Joy

И аз с нетърпение чакам юни.

Дидия, всичките малчоци са така. JoyТе нали направао с висше образование се раждат,игрите са им компютърни,  още от ДГ се учат на четене и писане, бе накратко те се раждат направо с това за което ние години сме учили Joy

Хули вече втори път пишем заедно. Какво стана с дъщерята и внучката.Май още не са дошли по нашите земи?

Хаиде милички лека вечер  Hug Hug Hug

# 389
  • София
Отлитат на 11.04 в 23.30 часа българско време.
Всичко е уредено, клиниката им предоставя малко жилище под наем, което не влиза в цената на лечението естествено
Престоя им е две седмици.
Това което чета в твоите постове, много ме радва.
За внуците ти и постиженията им.
Аз също мога да се похваля и с моите и то много  Peace
Най-вече с кьопавата, най-малката, великолепната, превъзходната, прекрасната - която ми даде много и ме научи на много... Човека се учи докато е жив. Все излиза нещо, което не знае и на което не е подготвен, но бързо се приспособява и започва да търси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт