ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 180

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЗАСМЯНИ.

Никой нищо не каза за кремчето за лице baby_neutral

# 181
  • Лавал-Пловдив
Честит имен ден на всички празнуващи - толкова много са цветята, че имам чувството, че във всяко семейство има по едно  Hug
В нашето е баща ми - Здравко  Heart Eyes

# 182
Честито на всички цветя..и други растения!!!Да сте живи, здрави и корави!!! Hug
Да се оплача - и аз съм болна.На баткото му мина още на другия ден, обаче аз съм на антибиотик и се влача вече 3-ти ден.Започна ме с адски болки в гърлото, а сега и кашлица.И ми е отпадналооо, а тоя дъжд още повече ме скапва. Crossing Arms
Едира, въпрос: вашето оченце надува ли се по мъничко?Нашето е като подпухнало.Ами на мен ми се струва, че и другото е малко.Ходихме на доктор, изследвахме урина за белтък - нищо.То май само аз си ги забелязвам тия работи....обаче ни изписа фенистил капки.Аз  нищо ново не съм и давала. Пие го вече трети ден и почти нищо...сега съм в една голяяяяяма чуденка какво ли е туи нЯщо....алергия ли, от запушеното каналче ли... newsm78
Татяна, какво кремче?

# 183
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи именици    bouquet
Деси, моите съболезнования за баба ти  Hug
Днес много лошо време, добре че петъка и съботата ги оползотворихме максимално.

# 184
Честит празник на всички, които празнуват днес!   bouquet

# 185
Аз доста съм изпуснала.И колажа изпуснах.
Ние сме добре,но напоследък много лигави сме станали,не иска да стои в коли4ката,а да я бутаме Simple Smile
Сега ще ви из4ета Simple Smile

# 186
Здравейте мили мамчета,

Честит имен ден на празнуващите днес и на близките на именници.
Деси, съболезнования за баба ти.
Ние с Алекс сме добре, сега баща му го приспива и аз си откраднах малко време да драсна някое редче тук. Днес бях на църква,до сега не съм гледала ритуала  по освещаване на водата и не съм слушала литургията за празника, за пръв път ми беше и ми беше особено интересно. До сега в София, в претъпканите църква едвам успявах да си взема едно-две върбови клончета и  това беше. Тук обаче е малък град и в църквата имаше място за всички, даже попът даде за малчо специално върбов венец и му прати мн здраве, защото го помни от ритуала, който изпълнихме в църквата на 40-тия ден от рождението му, тъй като по нашия край той не е мн популярен и не се изпълнява често.
Така мина моя празничен ден,дано и вашият да е бил прекрасен Hug

Лека и спокойна вечер и цунки на бебчетата Heart Eyes

# 187

Джоя и Ваня,пробвахте ли да мажете с Имазол?

Не, Деси. В аптеката като питах, ми предложиха Авен Циклафат. А после като се влошиха нещата, взех това, което ми каза дерматоложката Peace
Ако действа, да си взема да си имам, че не се знае какво ни чака като почнем да се захранваме Laughing

# 188
Ванче,Имазола не е кортикостероид,а е противогъбично и е по-добре с него,според мен.

# 189
monnnn кремче за предпазване кожата на бебчо от слънчето, колкото и да го пазя все му се зачервяват бузките ,той е с много бяла кожа. Страх ме е да не му стане нещо .......... baby_neutral

# 190
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Деси,моите съболезнования Sad

Ванче,при много подсечено (от личен опит и опит на други мамита във форума) знам,че действа Пиоктанин(лилавото Mr. Green).Много цапа,но е без грешка.Също по възможност повече да стои голичък,памучни пелени и т.н.Ти си знаеш Flutter Hug
Дано скоро се оправи шушулката.

Татяна,изборът от слънцезащитни кремчета за деца на пазара е пребогат.Можеш да се консултираш и с лекар.Има кремове само за лице,за тяло,за лице и тяло и т.н,скъпи,евтини Crazy.Аз ползвах  50 фактор за сина ми(той е много беличък) млякото на Биодерма(любимата ми hahaha) и останах супер доволна.Приятелката ми ползваше Бюбхен и пак беше доволна,друга А-дерма и т.н
...
Иначе крем за дупе ползвам на Биодерма,но не превантивно,а само при нужда.Помага много при раздразнения.

Обички много исках да сложа,но нещо по пътя за поликлиниката се отказах.Достраша ли ме,не знам.Иначе на мен ми е много сладурско и ще и сложа,но след време.

...
Цапнах една снимка за колажа,защото нямах изобщо време да седна на компютъра тези дни.Ако не е станало много късно,ако ли не-здраве да е Simple Smile

Голям проблем ми  е храненето на Дидка ,ей(всъщност ми е супер лесно,но зависи от гледната точка Laughing).Не иска нищо друго освен цицата-пюре хапва по няколко лъжици,каша пак така.Не желае изцедена кърма,не близва и АМ и събота и неделя ,докато съм на лекции,такива гимнастики ми се налага да правя,за да се прибирам да я храня Rolling Eyes.Преди хапваше изцедена кърма,но нали бях в сесия и явно изхитря през това време Crossing Arms .Майка ми дори с капкомер се опитвала да я храни,душиците Blush
То пък бива,бива липса на интерес към храните,бива диети,аааааа Joy

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 00:27 от Mirkam

# 191
Добро утро.
Да се похваля-в събота купихме на баткото "голямо колело с помощни".Ех,такава радост,как му грееха очичките.От умора от каране,щеше да заспи на колелото.
Вчера ни удави тоя дъжд,едвам отидох до църквата,днес пък -студеничко.Надявам се да не вали ,та да излезнем.
Аз тия два дни полудявам-как може да са толкова различни тия мои деца.Бебо от петък е на сироп Бромхексин.Сдоби се с  диария-едно от множеството реакции на сиропа,подсече му се дупето,сменям пампи на 1 час.Мажа със Судокрем,Дефламол,купих и Клотримазол,правя компреси със смрадлика.По-късно ще звъня на доки да видя тоя сироп ще го сменям ли,защото от снощи го спрях.
Баткото колко сиропи е изпил,винаги са му помагали,никога не е имал такива изпълнения.Чувствам се ,все едно ми е първо дете-нищо незнам и само чета,питам.

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 08:16 от dessy77

# 192
Mirkam,моята племенничка е като Дидката,ама ни иска пюрета и каши,ни да цока.Сестра ми вече в чудо се вижда с нея.

# 193
......
Едира, въпрос: вашето оченце надува ли се по мъничко?Нашето е като подпухнало.Ами на мен ми се струва, че и другото е малко.Ходихме на доктор, изследвахме урина за белтък - нищо.То май само аз си ги забелязвам тия работи....обаче ни изписа фенистил капки.Аз  нищо ново не съм и давала. Пие го вече трети ден и почти нищо...сега съм в една голяяяяяма чуденка какво ли е туи нЯщо....алергия ли, от запушеното каналче ли... newsm78
Монче, подпухва ако го разтривам повече, иначе не.
НВИ качи снимка и ми прати линк на ЛС, да не я забравя.

# 194
Здравейте мили дами. Аз пак от мноогооо време не съм писала. Нали бях по пътувания и после докато влезем в ритъм с малчко и таткото...

Честит имен ден на всички цветя със задна дата.

Деска, моите саболезнования.  Hug

Ние се прибрахме преди 2 седмици. Моето сладурче издържа геройски всички полети, прехвърляния, возения с кола и т.н. Кака Дора, Герчо чудя ви се как така предпочитате возенето с кола пред самолетите. Аз ако не шофирам ми е много кофти - зле ми става, тясно ми е. Със самолет мига дет се вика всеки ден да летя.

Моята бубулечка яде от повече от 1 седмица оризова каша, нооо не и е голям фен. От 2 дни и давам и морков. На него още по-не му е фен. Май ще си имам злоядо детенце. За сега признава само кърма.
Оказа се, че дупето и е още сцепено. Вече повече от 4 месеца не е зараснало, но поне не кърви. Пратиха ни на хирург. За сега я мажа с кортикостероиден крем и след 2 седмици сме пак на при него. Дано вече да зараства, чееееее.

Аз съм също в кофти положение. Бях писала преди време, че имам много кофти кожа откакто забременях. И преди това ми е била чувствителна, ама сега вече не се търпи. Някакъв ужас е. Мазна, лъщяща, големи пори, зачервена и пъпки. Кво ли не съм пробвала. Вече не знам. В българия ми поставиха диагноза себореен дерматит. Ползвам една лечебна козметика, ама фаида, нц. Сега съм си записала час тук да видим какво ще ми кажат. Някакви идеи? Някой да се е сблъсквал със същия проблем?

Общи условия

Активация на акаунт