ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ами и на мен не ми е вземала пари нашата лична лекарка,но принципно така правят Peace

# 496
Здравейте милички. От петък не бях ви чела  Hug

Райън също е на АБ. Опитах да лекувам зачервено гърло една седмица с хомеопатия, не стана и сега пие оспен. От втория прием му пресече кашлицата и е много по-спокоен.
Рони, Миркам и всички други с болни бебковци скорошно оздравяване  Hug Дано бързичко подействат лекарствата и се оправят децата.
Еди За чурката, права си, и двете ми деца са обрязане дни след раждането им. Много внимавай кой ще го обреже! Моите не са обрязани както трябва, имат още малко кожа и пак се налага да забелвам малко, но няма проблем. Ако твоя малчо е предразположен към фимоза, докава трябва да се убедиш че ще го обрежат напълно  Hug
Норе Къде си?!?!?! Ако си била във Варна и не си се обадила много ще се обидя  Crossing Arms
Вижте тортичката която направих за кръщенето на Людмил на Ivi85:
http://aniboland.snimka.bg/cooking/torti.485861.18216346  и на дясно. А от Ивито ще чакаме снимки  Peace
Лека нощ   bouquet

# 497
Ани тортата е страхотна! Браво на теб    bouquet
Всички болни дечица бързо да оздравяват Hug
На мен педиатърката не ми е вземала нито лев, а е идвала вкъщи поне 3-4 пъти.
Vanya_P, аз оризовата каша я правя с вода, давам я 30-40 минути след като Крис се насуче.
Ето една интересна тема за захранването, много ми е полезна и момичетата отговарят на всички въпроси http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483303.0.

# 498
Здравейте, днес само набързо ви изчетох и сега не ми се пише мн и все пак. Вчера Ради падна за първи път от дивана, беше поверен на грижите на батко си ма той така се е бил вторачил в компа, че го е видял в момента на падането чак. За щастие няма лоши последици макар, че мн плака! Вече го слагам за по 10-20 мин. в проходилката, доста се кефи най-вече на музиката  Grinning. Виждам, че има доста болнички майчета и бебоци- бързо оздравяване  Hug.
Аз да се оплача, че вчера ние с бебо бяхме на разходка, а при нас доста духаше и сякаш малко понастинах. Освен това ми се струва, че имам застой на кърма в лявата гърда, това сигурно защото малкия почна да прескача среднощното хранене и започна да се буди чак към 6 сутринта, а дотогава гърдите ми се препълват и явно не успява да изсуче всичко. Усещането е доста болезнено, слагам си преди кърмене бутилка с гореща вода да се отпуснат каналите ,но незнам, доста е странно, след кърмене цедя, но няма почти нищо а все още има болка и една част от гърдата е твърда  Sad
Ani_Boland тортичките са страхотнииии  smile3501
kaka_dora коя диета правиш?
Чухте ли за новите изисквания на министерството за отпускане на детските #2gunfire.  Ще ни задължат да ходим и при личния лекар за бележка, че децата са минали профилактичен преглед и са им направени задължителните имунизации, сякаш др бумаги са ни малко. Ех намериха от нас да си правят икономия на разходи newsm61
Лека нощ и сладки сънища smile3524

# 499
Чухте ли за новите изисквания на министерството за отпускане на детските #2gunfire.  Ще ни задължат да ходим и при личния лекар за бележка, че децата са минали профилактичен преглед и са им направени задължителните имунизации, сякаш др бумаги са ни малко. Ех намериха от нас да си правят икономия на разходи newsm61
Лека нощ и сладки сънища smile3524
Аз доколкото разбрах това се прави и с цел намаляване на епидемиите, тъй като повечето ромски семейства получават помощи, а да не говорим за немърливостта им спрямо децата ooooh!. Така, че от една страна е добре въведено това зискване, но от друга страна, както каза една майка по телевизията-сума ти документи и бележки. А освен това всеки месец водим децата си на профилактичен преглед, какво пречи личния лекар да си издава бележката?

# 500
  • Русе
DeiziL, слагай си зелев лист. Аз през седмица съм със запушен канал и само това ми помага. Спи с него и стой през деня колкото можеш.

Ани, тортата е върха!!!

На Мони първото зъбче се показва, но как реве не мога да ви опиша.... и е със сополи....

Всички болнички да оздравяват бързо! Praynig

Още не съм го захранила, ще чакам да стане на 8 месеца, че тоя АД е много упорит.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:00 от OnlyOne

# 501
Не отричам, че трябва да се водят децата на лекар и че трябва да се спазват някои основни норми /за епидемии скоро не съм чувала/, но и за тази бележка ще трябва специално да се разкараш за тези пари.

OnlyOne  какъв е този зелев лист  newsm78 ,поясни как точно се прилага, че никога не съм чувала, предварително благодаря

# 502
Не отричам, че трябва да се водят децата на лекар и че трябва да се спазват някои основни норми /за епидемии скоро не съм чувала/, но и за тази бележка ще трябва специално да се разкараш за тези пари.

Съвсем наскоро беше пламнала епидемия от морбили в района на Разград, Шумен и още доста градове в страната.

Зелевия лист се слага на гърдата на мястото, което е засегнато и съм чувала, че помага. Peace

# 503
ама суров ли Embarassed?  да си я свия на сърмичка Wink

# 504
  • Лавал-Пловдив
kaka_dora коя диета правиш?
Японската правя, Тери мисля че също, след седмица ще съобщя резултата, но аз лично имам много за сваляне и може би ще я правя месец. Тъкмо ми се сви стомаха и не чувставам глад  Sick

# 505
  • Русе
Лист от прясно зеле - измиваш и надупчваш с вилица или намачкваш да му потече сока. Слагаш в по-голям сутиен да не ти стяга и стоиш няколко часа, после сменяш с нов. Действа противовъзпалително. Давай на бебо по-често да суче от тази гърда и ще се оправи!

# 506
Благодаря, веднага ще пробвам  Peace

# 507
А на мен не ми прощава педито - взема си пари и за двете, нищо, че си е на жива далавера - едно идване, нито е за двойно повече време и бум - 2х30 лв - Честито! Само веднъж направи "отстъпка" през зимата като се бяха поболяли и четиримата, та мъжът ми я пита: "Докторе, колко?", а тя :" Колкото дадеш, то вашето ...." хи хи хи
Ох, дано са ни здрави всички октомврийчета!

Миркам, с твоето немско възпитание и Лъвска дисциплина ме изумяваш  Hug. А пък аз шматката един ангажимент поех към теб и не го изпълних - типичен Водолей, но ще се поправя! Мерси много за албумчето, нямам търпение да го напълним с пораснали бебоци!
Ето, качих няколко снимки - http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-6-9-m.491340.18222025

Браво на диетстващите! Аз свалих 8,5 кг за февруари и март, ама сега пак съм качила 1,5 кг покрай Великден, но колко още имааа... голяма мъка е този път...

Ани, пристигнахме във Варна на Великден вечерта (постояхме си на магистралата да чакаме гуми:-)) и на практика бях само в понеделник във Варна. Споко, от юни нататък сме там цялата тайфа, та ще обикаляме Морската. Страхотна торта, Браво!

Айде, бе, една среща за разходка тази събота неделя някъде - Южния, Борисовата, Зоологическата?

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:31 от noraishkova

# 508
Only One, кой те посьветва да захраниш на 8 месеца-питам защото и Ема е с АД и се чудя какво да правя.Аз сьм много доволна от Lipobase-купих го от БГ и има много по-добьр ефект от всичко,което бях пробвала;струва само 10 лева.

# 509
Добро утро! Hug
Ани, как ги правиш тези красоти? Аз каквото и да забъркам, вкус има ама на вид все не мога да го докарам, ако не опиташ, ще решиш, че вкъщи все едно и също ядем.
На дребните личната е и педиатър и пари за първите посещения не ни е взимала, само ходихме с колата да я вземаме от поликлиниката и после я карахме до тях.
ОнлиУан, Белослава също е с АД, но захраних, досега съм давала оризова каша и картоф, не се обостри дерматита, надявам се така да е и с другите храни. Преди два месеца се бях отчаяла, беше цялата в лишеи, а на места бяха станали и на рани, но от няколко седмици кожата и е много спокойна.

Ние още си нямаме зъбче, батко и всяка сутрин и инспектира устата и вече е притеснен, че ще остане беззъба  Laughing
Иначе дребната си е наистина дребна 6400 кг., 66 см.
Доре, я дай линк към тази диета, че аз с два месеца с 90-дневната и с детокс в края на март свалих общо 5 кг. Малко ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт