ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Честито на всички сладурковци Simple Smile

И ние на края на месеца ще преполовим годинката.

Да са живи и здрави всички ангелчета.

# 511
Привет и от нас  Heart Eyes
Днес ставаме на 6месеца ,а в неделя беше кръщенето на Людмил почерпете се за негово здраве ,(несъм по снимките Blush)
Честито на всички пораснали бебоци Hug  bouquet
Ето две снимчици че нямам време ,после ще кача още http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-6-9-m.491340.18222138              Ани ,още веднъж благодарности за тортата Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:52 от ivi85

# 512
Здравейте,
Честити кръщенета на бебоците на Ани и ivi85    bouquet
Рони, лоша работа са болките в ушетата, дано бързо му мине на Криско  Praynig
tuncho , доктор ли ви го изписа, понеже племенника е с ужасно силен АД и чак сега му го излисаха Lipobase, понеже е нов продукт и не са правени много тестове на малки деца и се изписва чак след годинка поне  Peace
 Аз съм ЗА тези мерки за детските надбавки  Peace Наистина са много документите и бюрокрацията е голяма, но тази немърливост при така наречените Роми е ужасна просто. И ако с това може да се направи нещо по въпроса съм с две ръце ЗА  Peace

Нашата лична ми взе пари при първото посещение и при всяко следващо също, защото се води "домашно посещение" и си ми взима по 15 лв.  Thinking

Сега да се похваля- ИМАМЕ СИ 3-то ЗЪБЧЕ  Grinning от вчера  Grinning

# 513
Ани Боланд, какви са тези красоти ? Евала ти за сръчността  Peace .
Относно детските, вярно, бумащина.Но като се замислим, че циганите  не вкарват и лев в осигуровки . Получават пари, а в същото време   българи, които съвестно се осигуряват  не получават  и лев, заради високи доходи  Thinking  . Вярно, не са много , като сума, но  си е в помощ, един пакет памперси ще купиш. Слава богу, че ние не опирам до тях. доволна съм , че въведоха този регламент. Безотговорните родители трябва малко да се постреснат #2gunfire  .
   Момичета, опитах се да вляза в албума и не успях  , иска парола, дори само за разглеждане. Вече така ли ще е Thinking ?

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 10:40 от kallii

# 514
Здравейтее. Hug

Моят Криско е видимо по-добре още от неделя. Давам АБ и го лекувам. Нощем се буди през час-два-три.... Хитрушан малък е той, като се събуди и го накърмя го връщам в леглото му, но нещо не му харесва. Иска да се гушка с мама. Heart Eyes Много плаче и не знам дали от това, че иска при мен, или защото го боли и иска да ме усеща. Та сега се гушкаме, пък като е напълно здрав-всяка жаба да си знае гьола. Wink

Деси77, не знам дали ти честитих РД-то? С риск да се повторя, но по-добре отколкото да пропусна...Желая ти преди всичко много здраве, щастие и лични успехи! Бъди щастлива!  bouquet Hug

Относно детските и новите мерки...Мисля, че е добре това което въвеждат. Така или иначе е голяма бумащина, поне да има полза от всичко това. А не циганите да се бутат да взимат, а мен да ме връщат и да ми казват.."ми оправяйте се, да не сте го раждали това дете!!!" #Crazy Това по повод, че социалните където се подаваха док. в Хаджи Димитър е на 4-ти етаж в стара сграда...естествено без асансьор и мъкнеш количка, бебета и т.н. по стълбите/а те ме разкарваха по 8 пъти за 18лв. месечно и им вдигнах скандал, че всеки служител различно ми казва./. Хубаво, че на мъж ми офиса беше на близо та му оставях детето там.

# 515
  • Русе
tuncho, той е с тази диагноза от 2 месеца някъде и тогава кожната ми беше казала да отложа захранването до 8-9 месец. Аз не й взех думите на сериозно, защото ми се стори много късно, а и имах време до захранването... Вчера взех оризова каша и мислех от днес да го започвам, но съвестта ме глождеше и го заведох при една педиатърка, при която ходим на частно. Без да й казвам какво е казала кожната, тя ме посъветва същото. Каза, че щом е само на кърма и явно му стига (точно 8 кг. е), няма смисъл да бързам. Още повече, че пролетта е сезонът, през който се засилват всички алергии и кожни заболявания, така че да не усложняваме допълнително проблема. Мажа го с А-дерма по цялото тяло, а по обривчетата с едно бъркано мехлемче, но постоянно изчезват и се появяват....  Sad Този Липобейз как се прилага? По цялото тяло или не?

Elly1, ти кърмиш ли?

DeiziL, как си?

# 516

Не, на хипоалергенно мляко е.
Вие непрекъснато ли сте с обриви?
При нас се появиха, когато дребната беше на месец и от тогава ту затихват, ту се обострят, но напълно не бяха изчезвали. Преди две седмици се изчисти цялата и около 10 дни беше с чудна кожичка, сега пак се е зачервила на бакенбардите и на коремчето.
Козметики смених много - първо А-дерма/ефект само в началото/, Мустела стелатопия/стана по-зле/, Нахткерцен/повлия се добре, но нали е с урея и след месец ползване го срях/, от месец и половина  сме на Липикар Баум и съм много доволна.

# 517
Хубав и усмихнат ден и от нас!
Честито на месечинките  Hug
OnlyOne благодаря, че попита, снощи сложих зелевия лист и спах с него до към 6 часа, ефект не мога да кажа, че забелязвам, но сега пак ще сложа нов лист и хукваме по разходки Peace.
При нас няма проблем с алергии, кърмата ми е достатъчна и аз все отлагах захранването, но вероятно ще се почваме от 15,04. Много ми е приятно да гушкам Ради когато суче и да усещам тази особена близост помежду ни, че и затова все отлагам  breastfeeding
Личната ни лекарка е педиатър, при първото домашно посещение дойде с личния си автомобил, направи бърз преглед, даде съвети, даде тел на д-р Райчев ортопеда за да си запишем час, взе епикризата от болницата, назначи ни час за консултация след двадесет дена, тогава да занесем и копие от акт за раждане и бланка за регистрация от здравната каса + личен картон за дете. Не е искала никакви пари!

# 518
Липобеиз ни го изписа лекар-а и аз му разгледах сьставките -няма нищо,което да е противопоказано при бебета...маже се навсякьде,кьдето има проблем;аз сьщо пробвах много неща-всичко,което успях да намеря в Англия ;засега това помага най-много на Ема...може би и за всяко дете е различно;много е неприятно това с кожата-дано се пооправи-аз исках да я водя на плуване вече,но ще го поотложа.

# 519
Аз днес ще водя бебето на дерматолог.Има едни странни пъпки от около седмица: започнаха по коремчето,а с времето се разпространиха по гърба,гушката и тук-таме по крачетата.Пъпките са няколко вида; по-големи,с изпъкнало връхче,а около тях кожата е червена,другите са ситни,напипват се или се виждат на по-силна светлина,а последните са същите ситнежи,само че с леко червено връхче и седят като точици.не знам какво може да е и  ще го водя да видим.

# 520
Здравейте от нас  Grinning
Честито на всички месечинки  . bouquet Hug
Ани Боланд ,браво много хубава торта.Да те питам само от къде си взема сладкарски боички и ММ /също от къде и колко струва/благодаря ти. Peace
Деси дано всичко е наред с детенцето  Hug
Како Доре ,давай я насам тая японската диета да я  видим каква е...,че и аз трябва да се стягам вече... Peace
Гледам в албумчето големи сладурковци са станали нашите бебоци... Hug Two Hearts

# 521
  • Лавал-Пловдив
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p452.html
ето я диетата, който иска да я види. Аз винаги съм била доволна от нея. Нека и Тери се включи с мнение.

# 522
Здравейте и от мен!
Тия дни май не съм писала..Прибрахме се от Стара Загора и малката беше доста крива, но днес е вече по-добре. Много я мъчат венците, през нощта се буди на често с рев, давам и биберона , малко вода и пак заспива, ама се повтаря цялата процедура през 1-2 часа..Няма още избил зъб...Честито на всички озъбили се бебета.  bouquet

За посещенията на педиатрите- моята не ми е взе пари при първото посещение, въпреки че дойде в неделя, мисля, че им се полагат от касата някакви пари за този първи преглед след като вземат акта за раждане, ама не съм съвсем сигурна! Ама като ви чета как дерат кожи тия доктори лошо ми става...Иначе нашето педи съм я молила да идва няколко пъти , но тя ми е отказвала , с което супер много ме изнервя , ама юни вече наближава и ще има смяна Laughing

Ани, страхотни торти си сътворила! Браво ...
Иви, браво за кръщенето, да ви е жив и здрав Людмил.
Деси, дано не са сериозни тези пъпки.
Стискам палци на всички ,които са започнали диети!
Хубав ден на всички!

# 523
Здравейте мили мамчета,

Ние днес навършихме половин годинка. Party Отпразнувахме повода с нещо сладичко(да ме прощават диетстващите),малко подаръче и няколко снимки на щастливото домочадие.
Честито и на останалите наборчета,пораснали днес Hug
Ани,прекрасни са вкусотийте,които сътворяваш. Браво Peace
Продължаваме славно със захранването, Алекс папка по малко, около 1 час след кърмене,но явно не е гладен, защото не изяжда никога повече от 50 гр. Сутрин сме на заленчуково пюре, а след обяд на оризова каша с няколко лъжички плод. Мн е смешен малчо,когато в кашата има ябълка,такива физиономии прави от киселия й вкус,но явно му харесва в същото време, защото отваря устичката и мляска даже Laughing
Иначе,като всички други бебчета, ни мъчат по малко зъбки, радваме се много когато мама сложи Алекс седнал, обича и на крачета да го изправям за кратко.
Деси, да се отървате по-бързо от тези пъпчици Hug
Ронка,радвам се, че бебчо е по-добре,гушкайте се и дано бързо да отмине съвсем неразположението.
Прекрасни бебчета се подават от новото албумче,да са ни живи и здрави Heart Eyes
Хубава и спокойна вечер мамчета и бебчета Hug

# 524
Ронка,мерси за пожеланията.Нищо че са със закъснение,важното е че си се сетила.Радвам че ще бебо е по-добре.Гушкайте се,мир да има.
Деска,странни пъпки-различни и на много места?Какво ли ще да е.
kaka_dora,гледах диетката,ами то си само глад.Не мога да издържа. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт