ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Ани-страхотна торта!Поздравления!!!
Нашето захранване пък потръгна,даже днес ми е ял тиква и по обяд и следобяд явно му харесва.Утре последно сме на това меню и минавам на морков.
Относно зъбите- ние нямаме нито един зъб...
За проходилките-не съм го слагала в проходилка,но за сметка на това като го сложа в бънджито и направо полудява от скачане Joy,а освен това и ние вече паднахме от люлката,но не толкова сериозно добре,че го бях вързала иначе не ми се мисли какво можеше да стане #CrazyМалко се поизплаши и доста си поплака,че даже и дъх не можеше да се поеме ама аз се намесих навреме...само като си представя какво видях  и направо тръпки ме побиват-главата до земята,а крачетата на люлката само колана го държеше и сега му е синя бузката...но юнак без рани не може Peace

# 526
  • Сф
Рони, радвам се, че Криско е по-добре!
Ани, сгтархотни торти!!!!!! Иксам и аз Mr. Green като дойда лятото във Варна Wink
Меги, честито ви трето зъбче Hug Силвана, и ние нямаме нито едно Rolling Eyes, а да не ви казвам, че като гледах снимките на НЕВЕРОЯТНИТЕ ОКТОМВРИЙЧЕТА Party Heart Eyes, забелязах и се усетих, че май само ние се седим все още Rolling Eyes Sad Даже като я сложа подпряна на възглавници се килва на една страна или се свлича Tired Що така...? А иначе доки ми беше поставила срок Shocked на 6 да може да седи сама, сега на консултацията като видя, че не седим сами и ми вика-е, на 7 вече да седите Close ами и аз искам ама кво да направя Rolling Eyes
Деси, дано е нещо незначително, че много се измъчи Саши Praynig
Раде, Ого си го заплювам, може ли? Rolling Eyes Laughing Heart Eyes
Норче-толкова са пораснали Hug Айде, на лято октомврийска среща във Варнаааа Party Mr. Green
Кака Дора, успех в диетирането Peace Еййй, не ми върви никак на мен, воля нямам и грам, поне последния детокс направих, а след Великден погладувах, че се бяхме понатровили, ма оттогава не мога да се стегна да диетирам Tired ooooh!
Джоя, как сте? Peace
Утре ми е устния изпит, да ми стискате палци, че много се притеснявам Embarassed Praynig

Ейййй, забравих да ви се похваля, че са ни готови снимките от КАЛИНААААА newsm44 newsm68
Ето, за който му се гледа:
http://picasaweb.google.bg/joannanakova1/CoMMiF?authkey=Gv1sRgCJa3zbHe7_OpsAE#

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 22:34 от BaBy*M*

# 527

Ани, сгтархотни торти!!!!!! Иксам и аз Mr. Green като дойда лятото във Варна Wink

Етоя и тортата от днес със сметанова украса, която хич не ми се пшолучи  Sad
http://aniboland.snimka.bg/cooking/torti.485861.18226928

Каня всички на които им се яде да се организират да кажат кога ще ми дойдат на гости и ще ви направя голяяяяяяяяяма торта   bouquet

Бейби мамче страхотни са снимките! И всички качени бебковци. Лелееее, нашите са най-хубави  Heart Eyes

# 528
тортичката на Ани ,мммм   http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-6-9-m.491340.18234957 на тази снимка се вижда още по-добре. smile3501

# 529
Добър вечер.
Деси, дано не е нищо сериозно  Praynig
Ани, не смея да погледна, че започнах Дюкан, ама съм сигурна че са прекрасни. Аз се разубедих за японската, голям глад ме гони и няма да издрапам. Кака Дора, казвай резултати. Аз ще пробвам Дюкан, дано издържам днес ми е вроеи ден, ям телешка пастърма и гледам лакомо един домат. Накрая сигурно ще го сънувам. Трябва да сваля 30 килограма, защото не мога да се понасям вече, и както се зарека на диета съм и веднага ми се прияжда всичко възможно Sad
Марина яде като невидяла. И понеже давам предимно морков и оризова каша (нали дрискаше като не видяла) и сега се запече. КАто казвам запече, имам предвид, че ака само три пъти днес. Ама така се пънеше, все едно кой знае кво ще изкара  ooooh!

# 530
Здравейте, момичета
Ании, стахотна си, браво   Simple Smile
Мами, искам да ви попитам за тия каши, днес взех една каша - елда с ябълка, но сега чета тук из нета, че не е подходяща преди 6 месец и за захранване. Аз все още захранвам и мислех да започна и каши да давам, но сега незнам какво да правя. Може ли да ми споделите мнението си, да давам ли или не?  newsm78

# 531
bambi-24 Според мен тази каша не е добре да я даваш,защото е с два компонента демек като се захранва е добре да се дава само по едно от нещата да се проследи за реакции.Ти въвеждаш едновременно и елда и ябълката по-добре си я остави за понататък като вкараш и плодовете PeaceНо нека и другите да си кажат мнението по въпроса!
Анелия е просто прекрасна!Много ми хареса фотосесията Ви BaBy*M*
Айде лека от мен smile3524

# 532
 bambi-24  лично моето мнение, е че е малко тежка.
Аз съм взела ориз с банан на милупа. Имам и чиста оризова но не я долюбва и плюе.
Честито на всички шестмесечковци днес, включително и на моя   bigdance2     cook
Аз преди малко се сетих  Embarassed

# 533
Добро утро на всички!!!
Днес егати и дъжда ще ни се разминат разходките Rolling Eyes

# 534
Добро утро,момичета!

Относно кашите Деси малко по-назад в темата беше написала последователността на въвеждане , ето:
оризова каша -> кафяв ориз -> елда -> царевица -> просо -> киноа, амарант
оризова каша -> елда -> царевица -> просо -> киноа, амарант
оризова каша -> елда -> просо -> царевица -> киноа, амарант
оризова каша -> царевица (нишесте) -> елда -> просо -> киноа, амарант

Аз вече въведох оризовата и сега въвеждам плодовете, а след тях ще въведа елда.

А тези от вас, които дават оризова каша , всеки ден ли я предлагате? Аз я давах всеки ден в продължение на 2 седмици и сега вече я смятам за въведена и не мисля да я давам пак всеки ден..Правилно ли ще постъпя?

# 535
  • Пловдив
Норче  Hug .Стига си се притеснявала за това,ами се отчитай по-често,защото много липсваш Wink.А пък близначките са толкова прекрасни.Снимката на четиримата  ми е фаворит Heart Eyes

Ронче,дано бързо се оправи Криси Confused

# 536
Добро утро!
Ние днес в тон с времето сме и болни. По-точно още от вчера сме болни. Аз бях три дни с хрема и кашляне, малката и тя прихвана от мен вируса и миналата вечер не можа да спи от сополи. Вчера бяхме на консултация ина преглед и ни изписаха капки Гаразон и сироп Проспан, които са за уши и очи, но се слагали и в носа. Звънях втори път на личната лекарка да я опитам да не е объркала нещо, но каза, че се слагали и в носа. Вече сме 6700 и 62см.
Рони, Деска бързо да се оправят малчовците  Hug
Норче, близначките са прекрасни Heart Eyes
Бамби и аз съм чувала, че елдата е по-тежка  Peace
Гери кашите нещо не ги харесва особено. Смятам като се пооправи да пробвам да й направя кисел, но някой знае ли пропорциите, тъй като като го направя ще дам 1-2 л. и ми иска в началото да правя по-малко, а не по една порция, тъй като трябва да я хвърлям. В смисъл въпроса ми е колко нишесте и колко мляко трябва да прибавя? newsm78
Утре ще ходим да даваме кръв и урина и дано всичко бъде наред, защото като ни изписваха от родилното неонтоложката ме поизплаши като ми каза, че заради несъвместимостта на кръвните групи има по-голяма вероятност да развие анемия Shocked
Вече една седмица избягвам да вечерям, т.е. ям плодове и салата и вчера успях да се вмъкна в една пола от началото на бременността ми-3-4м. Laughing
Хайде лек ден за сега на всички

# 537
Само да се похваля, че вече сме истински зайчета и си имаме и 4-то зъбче  Grinning

# 538
Здравейте,
поскиторихме, поскиторихме и вече сме в София.
Захранването на Габи върви едва, едва- досега само тиквата й харесва  Crossing Arms- едва й отварям устата, иначе лапне ли не плюе, ама стиска устата и това е  Sick.
Ето ни и нас, снимани от Калина:   http://www.facebook.com/album.php?aid=13683&id=100000280952445&saved

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:38 от vanirra

# 539
Здравейте и от нас,

толкова са ни сладки бебетата, май наистина са най-хубавите  Heart Eyes
Норче, BaBy*M* и Ванирка, мнооооооого  Hug за сладурките.

Ние се захранихме в неделя с картоф, мръщи се в началото, но днес вече и се услади. Ще давам и утре и след това ще продължим с тиква или морков. За сега готови пюрета няма да вземам, купих си ето това и съм много доволна http://www.bebeconcept.com/images/Image/BabyCookBeaba.jpg

Честити зъбчета на Дейка, и ние още си нямаме нито едно...

Джоя, успех с диетата, успех и на другите диетуващи, че нали и аз съм в кюпа  Blush

Хубав и усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт