ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ванче,ето линка за столчетата,че одеве забравих;

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/ergebnista … urcePageID=275983
За количките-сложно е.да..Но най-добре сложи детето в нея.Иначе аз мн. я харесах.Но на Саши му беше и къса седалката и тясна самата количка/ама той си е дебелчо..Просто е за по-голямо дете,което няма да спи толкова в нея,а ще я ползва да транспорт.Или пък и да спи няма да му е неудобно,че крачетата му са спуснати.

Онли,аз си взех БИО рапично.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 17:30 от ДесиХ3

# 646
Деска мила кефиш ме,ти си като енциклопедия!Много си ни полезна на всички!
Благодаря!  bouquet

Аз да се оплача,че Яна сега пък ми е с обрив/ситни пъпчици / по ръчичките от 4 дни,  водих при педи и каза евентуално от всичките лекарства дето сме ги пили покрай грипа.Каза да и давам калциев глюконат и чай от шипка  +витамин Ц  и да и слагам  бебешка пудричка. Направо ми се плаче тъкмо и мине едно и се появи друго   Weary
Аз и давам пюре от тиква от вчера,че се беше запекла, започнах с 3 лъжички и доста и хареса,днес сме +1л.Педи ми каза следобяд да и давам и каша,но аз се чудя 1. каква да бъде,чиста  оризова ли/може ли ориз с плод който не е въведен /?   2. по колко се въвежда като количество/по 1ч.л ли /

# 647
  • Русе
Е, да био рапично масло е супер, но в Русе няма такива екстри... Ще търся от София:)

Все забравям да ви питам на вашите бебоци вижда ли им се БЦЖ-то? На Мони нещо хич не го зебелязвам....

# 648
Биберона,имам памет,мила,нищо повече.Simple Smile Чета ли,чета,па вземе ,че ми влезне нещо в главата. Simple Smile Макар напоследък,от умора и недоспиване,да съм мнооого разсеяна и непохватна.Мъж ми като ме види,че пак нещо съм бутнала,ме праща да спя. Ама няма кой да гледа принца. Simple Smile
Давай чиста оризова безмлечна каша по схемата 1-2л.,като постепенно увеличаваш.Не може ориз с плод,който не е въведен!!!
Онли,био продукти има и в големите супермаркети,виж там.Но може и зехтин да слагаш,стога да не е студенопресован.може рафиниран,че бил по-лек за стомахчетата.Но от 1-2 капки на 50-60гр. и да е студенопресован нищо няма да им стане,мисля.
Монката много сладък станал. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 17:39 от ДесиХ3

# 649
Привет и от мен!
Днес само ви чета, тъкмо се наканвам да пиша и малката ме зове с рев Simple Smile
Вече забравих и какво щях да пиша...
За режимите - Елена си изгради сама и за храненето, и за спането - напоследък забелязвам,че храненето през нощта към 4-5 май ще отпадне, буди се, но не е гладна, изяжда към 40-50 мл АМ и заспива..Започнах да й давам вода веднага след това и се надявам да свикне без мляко и да спи до към 6-7 без да се буди, ама ще видим...
Иначе през деня яде към 8 мляко ,като започнах да въвеждам и плодовете тогава, засега е яла ябълка и круша, после в 12 наобяд яде зеленчуково пюре и пие мляко, в 15и 30 -пак мляко, в 20 ч- мляко и в 1-2 пак мляко..
Не знам дали сте забелязали, но в повечето зеленчукови пюрета има рапично олио , казвам го за тези,които се чудят да слагат или не.

Деси, ти ме хвърли в размисъл за Макларъна - това е нещото,за което не съм обърнала внимание...Ама не съм забелязала да й е неудобно, не че може да си каже де Laughing...Аз обаче си мисля че степенката на моя Макларън може да се регулира на височина,тя е една такава гумена, трябва да проверя...

Хубава вечер !

# 650
  • София
О да, Деската е супер!  Peace
Аз се надявам да не съм засегнала някоя мама с моята тема за запушените слъзни каналчета, защото ги питам как са ама няма отговор. Но това не единствения ми въпрос останал без отговор...
Май по-добре да не пиша Thinking
Пожелавам успех на всички мами и много усмивки на малките сладурковци! Hug

# 651
  • Русе
Деси, мерси за инфото и за комплимента!  Blush

# 652
misoka не мисля, че си засегнала, когото и да било Peace , а някои от мамите просто не влизат толкова често Wink кажи на кой въпрос не си получила отговор, ако мога да ти бъда полезна Grinning

# 653
Аз, аааааз!Веднага си признавам!Мен ме попита Мишока и аз уж да отговоря и аааййййдееее!  ooooh!
Впрочем очето ни е по-добре наистина от тези масажи, за което ти благодаря! Hug
Леле, ма аз наистина се каня да го напиша това от сума ти време, но явно изкукуригвам... Crazy
Сега съм взела лампа Биоптрон и ще я нагрявам, дано и това помогне.Иначе плановете ми да посетим хомеопат тази седмица пропаднаха от дъжда.нищо - другата .

# 654
Моннн, за какво е тази лампа  newsm78
Миракъл, я виж, че не ми се мисли в колко магазина трябва да разходя малчо, докато го курдисам във всички колички Crazy

Деска мила кефиш ме,ти си като енциклопедия!Много си ни полезна на всички!
Благодаря!  bouquet
Peace  bouquet  bouquet

Все забравям да ви питам на вашите бебоци вижда ли им се БЦЖ-то? На Мони нещо хич не го зебелязвам....
На нашия му се вижда

# 655
и на нас ни  се вижда БЦЖ-то!На 6м. се проверява за белег от БЦЖ-то. Ако няма белег се прави проба Манту

# 656
  • София
Monnn дано съм била полезна, че знам мен колко ме тормозеше. А се надявам бързо да се оправяте. Не знам каква е тази лампа и за първи път чувам, така нямам коментар.

А иначе бях питала за кухненските роботи и си направих едно проучване и това което разбрах е че те заемат място, искат много време за почистване и не си заслужават парите. Ние си имаме пасатор и ще си купя една сокоизстисквачка и готово!  smile3503

Търся фото студио с реквизит за снимки на бебоци, като на една мама тук от форума. Някои знае ли къде може да си направим такива снимки?

# 657
  • Лавал-Пловдив
Всички майки си правят снимките при Калина - някоя от софиянките ще ти даде координати Simple Smile

# 658
misoka аз също се чудих за кухненските роботи и реших да си взема блендер-пасатор, че ще е по-компактен, по-евтино и по-удобно  Peace
Всички майки си правят снимките при Калина - някоя от софиянките ще ти даде координати Simple Smile
А майчетата от Варна?

# 659
Здравейте! Ние днес ходихме да дадем кръв и урина, но нещо не можах да се справя с колекторите за урината и остана за другата седмица, като й взема, ще я занеса. Силвана питах до колко време мога да занеса урината, и от лабораторията ми казаха до половин час. Слава Богу изследванията ни са наред. Хемоглобина е 120.
Гери вчера за първи път се обърна в кошарата от гръбпо корем и днес не мога да я сложа легналапо гръб. В момента,в който я поставям по гръб, моментално се обръща по корем. Яко забавление пада.
За захранването-въвела съм картоф, морков, тиква, броколи, тиквичка ябълка, круша, сливи и миналия ден дадох и две лъжички банан, но не го хареса особено.
Вода в началото на въвеждането на твърдите храни пиеше, но последните една-две седмици не иска изобщо.
Много ни мъчат зъбките, но още нямаме пробили.
Това е за сега от нас
DeiziL, за Варна преди време някоя от мамите беше дала някакви координати, но не си спомням точно.

Общи условия

Активация на акаунт